iyiyim meralcimm şuan ama haftasonu bol başağrısı ve bol mide bulantısı ile geçti sen nasılsın?
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
delikafadulden delikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
aaa aaaaaaaaaa niye başın ağrıdıki
yamidene ne demeli. artık yok denecek kadar azalması gerekirken of üzüldü yaaaaaaaa
benim hafta sonum güzel geçti cnm.
cumartesi dktoruma gittim ikli test sonuçalrını gösterdim. şükürler olsun herşey yolundaymış.
pazarda evdeydim. eşim formula 1 yarışlarını izlemeye istanbul'a gitti.bende yemek yaptım, ütü yaptım dinlendim işte.
hoşbulduka.s benim 12+1 şu an.negatif tüp bebek denemesinden hemen sonraki ay dogal yolla gelen bir bebişim var göbüşümde.şu an herşey ii maşallahhiç annesini de üzmedi bulantım olmadı rahat geçti şükür..çalışmaya devam ediyorum devlet memuruyum..
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakemmmmmmm
Sen nie gitmedin eşinle... yada bana gelseydin seni görünce geçerdi ağrılarım :1hug:
günaydın herkese a.s. beni de aranıza alırmısınız?
günaydın cnm bebişim ii çok şükür... sen nasılsın tatlım
herkese günaydın ve hayırlı güzel haberler alacağımız bir hafta diliyorum..herkesi selamlıyorum...
herkese günaydın ve hayırlı güzel haberler alacağımız bir hafta diliyorum..herkesi selamlıyorum...
bahar bizim kızı babası kolay kolay vermiycek sanırım.
senin yazdıklarını söylüyorumda pek oralı değil bacım.
öyle kolay değil o işler diyor
ben anlamam meral. bir kere söz verdin sen. sözden dönülmez.
bak naz yapmayın. olur olur büyürler birbirlerini severler görürsün sonra....
sonra eşini görürürm ben hihoyyyt
valla kızın kaçar maçar bize hehehehehe ayy ne komşk yaa....
bunların hepsini eşine anlat kuzum emi ? olmaz falan demesin şimdiden...
canım kocam kıyamadı kızına.
bahar yaaa önümüzdeki ay ya da daha sonra bebişimin erkek olduğunu anlarsak ne yapıcaz şeker.
valla ben çok üzülürüm. içimde öyle bir his var. acaba erkenmi söyledi. yanlışlık olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?