2009 Aralık Anneleri

çok teşekkür ederiz nehir teyzesii..arda seni kocaman kocaman öpüyormuşşş:1hug:..bu arada ben cumartesi günü karnımda içeriden 3 tekme hissettim ve müşteri yanımda dondum kaldım şok oldum ama çok garip bişiymişşş

seçil ve burcu sizin kullanıcı adınızın yanında niye + görünüyo aşağıdaki listede??

bilmiyom ki canım ben artı göremedim ama:çok üzgünüm:

şimdilik iyi şekerlemeler canım ellerine sağlık....kaydirigubbakcemile5

arkadaş listesinden dolayı mı yoksa :uhm:

valla bilmiyorummm:sm_confused:

Ne demek canım benimyerimseniben Ben de onu kocaman öperim ohh mis gibi koklarım:ecrin_bebek:
Ayy maşallah bebişine.hisseettiriyor kendinişimdiden.Ben elimi koyarsam ancak binde bir hafif kıpırtı hissediyorumşimdilik.Buna da şükür:Saruboceq:

Arkadaş olarak eklediysen ondandıryerimseniben

doğru tahmin etmişim opuyorumnanaktan teşekkür ederim açıklama ve liste için

bilmiyom ki canım ben artı göremedim ama:çok üzgünüm:

valla bilmiyorummm:sm_confused:

çözüldü bacım çözüldü arkadaşlarımın yanında görünüyormuş şakkıdı

ya benim de tekme falan değil ama.. nasıl anlatsaaammm :sm_confused: hani böyle bi kramp girer sonra orada bir doluluk hissiyatı gibi bi şey kalır ya... kesenin bulunduğu yerde (doktor yerini söylemişti) o doluluğu hissediyor gibiyim zaman zaman fisfisfis sanki orada hareket oluyor gibi ama bilmiyorum ne ola ki :kedi: bebeğimi mi hissetiyorum yoksa gaz mı sıkıştırıyor noluyor anlayabilemiyorum ben :bbo:

nehir,beni de yazar mısın canım? 2 kızım olacak inşallah.ikizlerim kızmışcumartesi öğrendik.
ANAAAAAAAAAAAA kızların ansı gözün aydınopuyorumnanaktan

ay ay 41 buçuk kere maşallah

çok şükür bitanemmm..RABBİM nazarlardan korusun

o var bende de sağ taraf bi dolu bir şiş diğer taraf biraz yumuşak...
ANAAAAAAAAAAAA kızların ansı gözün aydınopuyorumnanaktan

ay ay 41 buçuk kere maşallah

di mi meral en güsel listemiz olduuuu

herkese selamlar..yine yazmışsınız bissürü.ben çarşambadan bu yana okumadım.okucam inşallah :)
biz de yarın gidiyoruz doktora..bugün eşimin izingünü gezmeye çıkıcaz birazdan.eşim+ben+bebiş+görümcem.
kalın sağlıcakla..
umarım herkes iyidir

nehir aşkolsun:1rolleyes:benim kızları 1 tane mi sayıyorsun kaydirigubbakcemile3 7 kız oluyor liste.

selam kızlarrrrrrrrr nabersinizzzzzzzzzzzz nehircim liste çok güzel yaaa inşallah ben de cumartesi günü öğrenirim bebişimin cinsiyetini ayyyyyyyyy nasıl bekliycem o kadarrrrrrrr çok merak ediyorum

meraba arkadaşlar ben 561. sayfada yazmıştım siz uçmuşsunuz benide ekleyin listeye bende aralık annesiyim inş 7 mart son adet tarihim artık tekmeleri hissetmek ne kadar guzel karnı normalden buyuk olan varmı benim gibikaydirigubbakcemile3

Hehehh buyuk karnin mi dedin :) Bi benim resmime bak sen kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…