2009 Aralık Anneleri

yolundadır iyi düşün iyi olsun yerimseniben
iki taneler ya içerde yer savaşı yapıyolardır annesi :mymeka: sonra da olan senin kasıklara oluyodur :bbo:

Kızlarrr Çok gÜzel br lİste ya Çok mutlu oldumm valla ay hemde 2 kız İkİzİmİz 2 erkek İkİzİmİz varrr e mutlu sİze İkİz annelerİ ..yarın İnŞallah bende ÖĞreneceĞİm

fatma sen ne hissediyosun peki cinsiyetini? bakalım tutacak mı yerimseniben

yolundadır iyi düşün iyi olsun yerimseniben
iki taneler ya içerde yer savaşı yapıyolardır annesi :mymeka: sonra da olan senin kasıklara oluyodur :bbo:

haklısın herhalde ikiz oldukları içindir çünkü ben kızımda bu kadar kasık ağrısı yaşamamıştım gerçekten ikiz çok zormuş rabbim hepimize yardım etsin sağ salım kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

fatma sen ne hissediyosun peki cinsiyetini? Bakalım tutacak mı yerimseniben

erkek hissediyorum cnm. çin takvimine göre kız ruslara göre erkek çıktı ama baklm hayırlısı-2li teste görede kız ama ben erkek hisediyorum nedense

erkek hissediyorum cnm. çin takvimine göre kız ruslara göre erkek çıktı ama baklm hayırlısı-2li teste görede kız ama ben erkek hisediyorum nedense

rus takvimi de mi varmış delikafadulden allahım yaaa sırnaşık şey
benim çin takvimine göre kızdı mesela fisfisfis ama aslında olmayabilir de çünkü çocuğun rahme düştüğü tarih ya martın son bir iki günü (ki o zaman erkekti) ya da ve büyük ihtimalle nisanın ilk günleri (o zaman da kız) fisfisfis ama doktor çok büyük ihtimalle erkek dedi fisfisfis ikiz olmayacağına göre bu durumda benim neyim olacak :uhm:

:roflol: sıyırdım sanırım naniknanik

kakyıp aranmaktadırr....biri parmak kız öykünün annesii..ve diğerii de meralin dünürü bahar...bahsedilen iki hanımefendiyi gören arkadaşlar insaniyet namına bana haber versinler olur mu????????????

bi de berna nerde kızlarrrrr?

heh zaten o günü bilsem diye tırmalamıştım bi ara :)))) yok martta olmuşsa kız nisandaysa erkekmişş falann demek kii nisandaymışşşşdelikafadulden

rusların ki takvim değildi bir yöntem aslında daha doğru gibi geldi bana erkek ve kadının kanlarının yenilenmesi ile ilgiliii.

öykü ve annesi topicte görünüyo seçilcim zemuszemus

rusların ki takvim değildi bir yöntem aslında daha doğru gibi geldi bana erkek ve kadının kanlarının yenilenmesi ile ilgiliii.

neticede her yöntemin başarı şansı yüzde 50 naniknanik ki hiç de az bir oran değil zaten kafadan kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ben cuma günü kontrole gittiğimde bebeğin beyninde milimetrik kist gördü doktor. Beni perinatoloji bölümüne sevk etti. Bugün Cerrahpaşa'da bakıldı tekrar beynin iki yanında milimetrik iki adet kist var. Bunlara koroid pleksus kisti deniliyormuş. Tabii bu haliyle çok korkutucu görünüyor ilk anda ama doktorumla konuştukça ve araştırdıkça bunların öyle korkutucu kistler olmadığını yüz hamilelikten bir ya da ikisinde görülebileceğini eğer başka bir anomaliyle birlikte izlenmiyorsa tıbben anlamlı olmadıklarını öğrendim. Bunları öğrenene kadar geçen zamanı ama gelin de bana sorun. Hafta sonu okumadığım perinatoloji dergisi kalmadı internetten.

Bugün uzun uzun incelendi tekrar bütün organlarının gelişimine falan bakıldı, her şey normal gözüküyor.
1 Temmuza ayrıntılı ultrason için gün verdiler. O zaman daha iyi anlaşılır durum ama benim içim rahatladı bayağı kadınlar kulübünde de çok araştırdım bu şekilde olup sağ sağlim doğum yapan bir sürü kişi var hemen hepsi de kaybolmuş zaten 26. hafta gibi.

Ben de cinsiyetini falan çok merak ediyordum cumaya kadar ama bu haberi alınca doktora hiç sormadım bile anladım ki en önemlisi sağlığıymış. Bugün doktorumuzun söylediğine göre oğluşumuz olacakmış.

Bu arada ayrıntılı ultrason için 18-23 hafta arasını öneriyorlar. Yalnız kalbin bütün yapılarının en iyi şekilde incelenebilmesi için 22-23. haftalar en uygunmuş.

büyük geçmiş olsun arkadaşım allah kimseyi korkutmasın neyse ki artık araştırıp soruşturacak kaynak çok (gerçi bir yandan da daha çok kafa karıştırabiliyor ama) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :Saruboceq:

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim şifa versin kimseyi evladının acısıyla sınamasın :Saruboceq: neyseki anlattığına göre korkulacak bir şey değilmiş doğru diyorsun önce bebişlerimizin sağlığı geliyor :CüvCüv:

geçmiş olsun pelusa rabbimden duanı esirgeme bizde sana dua edelim ..hayırlısıyla sağligiyla kucağina ve kucağimaza versin diye

Sağol canım. Evet bu internet hem iyi hem de kötü aslında. Araştırıp soruşturup kendi kendime teşhis koyup duruyorum ve bunların bazıları da beni korkutuyor tabii.

Cok gecmis olsun . Saglikla , zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimize .

geçmiş olsun cnmcm çok ii anlıyorum senii. ikili testtede ben senin gibi oldumm riskli gözükmüştü ultrasonda ama doktora göstermeden öce sonuçlrı ne korkmuştum ama meğersem çoğunda öyle çıkıyormuş çok hassas olduğu için ölçümler hata çok oluyormuş.neyseki şükür şidi herşey yolunda yarında üçlü testim var hayırlısıyla oda ii çıkarsa iice rahatlayacağım .sende içini rahat tut bak herşey iimiş ayrıntılı ultrasona benmde doktor senin gibi erken verdi senin dedğiğine görede 22 . hafta daha iimiş acana neden erken yaptıki bu doktor kafam karıştı valla.bu arda oğluşunda hayrlı olsun .darısı beinm gibi cinsiyetini bilmeyenlerin başınaaaaaaaaaa

meral ve bahar nerelerde kıslarrr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok yoğunum seçil
seni aradım cevap veremedin bana

baharı aradım haftasonu temzilik yapmış gecede boyunu tutulmuş ve uyuyamamış. bugün çalışmıyor yatıyor prensesimiz. annesi gelmiş masajınıda yapmış iyi gibi bakalım.

akşam da17:30 randevusu var hatunun.

berna sultanım diyarbakırlarda geziyor şekerim.
ara ara uğruyor ama
öykü ve annesi topicte görünüyo seçilcim zemuszemus

bilgeeeeeeeeeeeee canııııııııııııııııııııııııım
buradayız da 2 saatte okuyup 3 saatte iki satır yazabiliyoruz klava:

çok geçmiş olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Nekadar korkup üzülmüşsündür kimbilir.. İnşallah bundan sonra hep güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…