ben sana yazarken cvp vermissin atasehirdeki anaokuluysa bende orayı istiyorum bize cok yakın ögrenince yazarsın sibel okulun fiyatını bende istiyorum aramıstım tel fiyat veremeyiz dediler
SİBEL bence bu kış içine sinen bı yere vermelısın naz 'ı.senın bırazcık ayrı kalman gerekıyor bence,yanı anlattıklarına gore yorumluyorum tabıkısı.sureklı dıpdıbesıznız ya naz ı gectım sende cok bagımlı olmuşşsun sankı ona,ıkınızde bırz bırbırınızden ayrı saaatler gecırmelısınız gıbıme gelıyor.
sağlık ocağına gelınce valla bızımde kapımızın onunde ama başın agrısa bıle sormayacaksın oraya pek meraklılar ılaç yazmaya derdını ogrenmeden daha.!!ishal olayı genelde uzun suruyo bende azra yı hatırlıyorum yanı o kadar ılaç kullandığımız halde 2 hafta surmuştu ıllalllah gelmıştı artık valla...ama halınde değişiklik varsa ne bılıyım halsız keyıfsız renksız falansa ıhmal etme gıt doktora yada bı ara telde anlat doktorunuza.
bizim sağlıkocağı doktrumuz çok iyi valla . demekki her sağlıkocağı aynı olmuyor.
vallahı şu dağınıklık olayından bana da gına geldı bıde sen benım halımı duşun,seşim gunudz hep evde ve fecıı titiz simetri hastası faalandır,azrayla oynarken bıle oyuncakları bı duzene sokar kızım dağıtmadan oyna falan der o kadar yanı.e hal boyle olunca ben 24 saaat dağınıklık topluyorum ya azra dağıtıyo ben topluyorum sureklı ama sureklıııı.bana kalsa ben o kadar tıtız değilim yanı oynasın dağıtsın akşama toplarım modundayım ama eşim benım oyle duşunmemede içerler yanihayır bıde o kadar nankorişler kı bunlar daha dun herşeyı kaldırdım suourdum sıldım toz aldım topladım cıcek gıbı yaptım evı valla gel bak bugun gor aynı tas aynı hamam yanı sankı dun canı cıkan ben değildim bu evde...bende dağınıgımdır hem kendı arkamı hem azranın arkasını toplar oldum gun boyu allah tan babamız kendı ışını kendı yapar ve benden ıyı yapıyo kı bıde onun arkasını toplayamazdım zaten,kapasitem bu kadar yani
geldim tam hazırlanırken konserveye eşim geldi dedesinin bir dava için kadıköye gideeklermiş sen de gelsene navigasyon cihazını iyi biliyorsun dedi ama biber konserve filan dedim ama neticede gittim geldik saat 6 da şu an fırında biberler 2 kavanoz yaptım dua edin tutsun ilk kez yapıyorum ve tek başıma eğer tutmazsa herkese rezil olacağım Allahım yüzümü kara çıkarma ( dua eden smiley nerede ayol )
Herkese selam cok feci grip oldum tüm vücudum dökülüyor allahtan hafta sonu dinlenecegim insallah zeynos fırsat verirse .Sibel benim fikrim direkt bırakma oraya baska yerlere bak arabada var sende arastır biraz uzak olabilir gider gelirsiniz sonucta bir mecburiyetin yokki calısmıyorsun suan cocuk cok üzülür kücük daha seneye olsa neyse kendini ifade edebilir .Sen niye kızdın akbanktakilere facede püskürmüssün
ayrıca yuva için de düşündüm taşındım ben kızımı ağlata ağlata oyun oynasın sosyalleşsin diye biyere bırakamam dediğiniz gibi hani mecbur olsam neyse.. evde bunalır daralır ama yine ben bakarım.. ama neşe erberkin yerine yarın 11 de gidicem.. gerçi burdaki yuvalar bile 400 tl diyo orası kesin 800 tl filandır.. ama olsun bi sorim bakalım..
Sibel biz arkadaşla neşe erberkin ankaradaki yuvasına sormuştuk şimdi hatırlamıyorum ama çok az bi saate çok uçuk rakam verdiklerini hatırlıyorum.
Eveeet büyüdükçe ihtiyaçlar değişiyor ve artıyor sanki di mi.rabbim kolaylık versin bizlere.onların lüzumlu her ihtiyaçlarini karsilama gücü versin herkese
YUPPİ YUPPİ 3 küçük 3 büyük konserve yapmıştım dün hepsi tutmuş şimdi çıkardım yuvadan bugün devam edeceğim ama çok sevindim başardım başardım
iletişim izmir bornova yazıyor ama:44:
Sibel biz arkadaşla neşe erberkin ankaradaki yuvasına sormuştuk şimdi hatırlamıyorum ama çok az bi saate çok uçuk rakam verdiklerini hatırlıyorum.
Eveeet büyüdükçe ihtiyaçlar değişiyor ve artıyor sanki di mi.rabbim kolaylık versin bizlere.onların lüzumlu her ihtiyaçlarini karsilama gücü versin herkese
YUPPİ YUPPİ 3 küçük 3 büyük konserve yapmıştım dün hepsi tutmuş şimdi çıkardım yuvadan bugün devam edeceğim ama çok sevindim başardım başardım
bencede uçuk bir rakam gibi geliyor.ya eveet ya ihtiyaçlar artıyor benim için şu dakika çok kötü bir durum. bende yapaya vermek istiyorum kızımı sitesine göz attım kayıtlar başlamış. [bu bir kaç aydır en sıkışık dönemimdeyim ben işten çıktım malüm. eşimde bu ay işten çıkmak zorunda kaldı. kiradan paramız geliyordu. onu da yeni ev almıştık . ev için her ay senet ödüyoruz .6 ayımız kaldı . kiradan aldığımız parayı oraya yatırıyorduk. kirayı aldığımız dairenin kiracısıda evden ayrıldı . oradanda şuan para gelmiyor. kiraya vermeye çalışıyoruz bu sefer eskiyen yerleri vardı kiracılar illa oralar yapılsın öyle girelim diyor.o istenenleri yaptırmaya çalışıyoruz para giyor tabi. eee yeni ev içinde elektrik doğalgaz abonesi olmamız lazım kombi almamız lazım karttan çektirebiliriz ama yüksek limitli kredi kartımızın çipi kırıldı yeni kart istettik gelmesini bekliyoruz yani onuda bekliyoruz anlayacağınız. yeni evimizin mutfağını takmalarını bekliyoruz. (dolapları mütahit yaptırdığı için 6 aydır mutfak dolabı bekledik kavga dövüş yaptırdık bu sefer eve bırakıp kaçmış gittmişler. bu nedenle dolapların takılmalarını bekliyoruz) bu mutfağa mermer yapılması lazım onuda mütahitten beklemiyelim diyorum çünkü yine çok beklicem orayıda beklersem bu sefer benim şuan oturduğum evi kiraya vermek istiyorum para konusunda rahatlamak içinn oyüzden beklememek için mermeri kendim yaptırayım diyorum. tabikide oda masraf offffffffffffffffffffffff ya hepsi üst üste geldi. şimdi bide kızımı oyun gurubuna nasıl kaydettiririm diye düşünüyorum. bu yokluk zamanda ya kızlar bu oyun gurupları sadece yıl başındamı kayıt yapıyor sonradan olmuyormu msl bir kaç ay sonra bir fikriniz varmı olmazsa pazartesi yapayı arayıp öğrenecem (içimi dökmeye ihtiyacım varmış bu aralar çok sıkıntılıyım çok. hayatımda ilk defa parasal konuda bu kadar kötü bir zaman geçiriyorum. gerçi herşey hallolur allah sağlık sıhat versinde. ama kızımıda kaydetmek istiyorum oyun gurubuna sıkıntımda bundan zaar)
hayırlı olsun canım insan güzel bir şey ürettimi ne kadar seviniyor değilmi? afiyet balşeker olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?