2009 Aralık ayında 1 yaşına basacak miniklerimizin doğumgünlerini buradan kutlayalım

Elif Rümeysacığımızın geçmiş doğum günü kutlu hep mutlu olsun insallah..
Defneciğimizinde bugünki ilk yaşı kutlu olsun hayatı gülücükleri kadar güzel geçsin..kutayımla bütün arkadaşlarını öpüyoruzzopuyorumnanaktan

Nice yıllara Defne sağlıcakla büyü.Teşekkürler Kutay'cığım mutlu ol hep...

TUTKU03- 13 ARALIK- DEFNE

EVCADıSı- 16 ARALIK-BıRıCıK YEĞENı

TRAKYALI- 17 ARALIK-CEYLıN

PAPARıNA- 17 ARALIK-EFE

EDAM_Y 17 ARALIK

Rahatsız olduğum için pek uğrayamıyorum.Kızım da pek fırsat vermiyor.Geç kutladım,kusura bakmayın.a.s. Sürekli fırsat bulamasam da kızımla buradayız.kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan Tüm bebeklerimizin doğum günleri kutlu olsun.Ömürleri hayırlı,bereketli,sağlıklı,sevgi dolu,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).Rabbim tüm evlatları ailelerine,aileleri de evlatlarına bağışlasın ve ayrılık acılarıyla imtihan etmesin(amin). Sevgiler.Selametle.opuyorumnanaktan

Evcadısı yeğeninin yeni yaşı hayırlı olsun
Trakyalı ceylin nice mutlu yıllara
Paparina efe mutlu,huzurlu yıllar
Edam mutluluktan uçasın hepiniz iyiki doğdunuz,iyiki ailelerinize güneş gibi umut oldunuz

Kızımın doğum tarihi 26 aralık düzeltirseniz sevinirim.Bu arada doğum günü olan bebişlerin doğum günleri kutlu olsun.Hepsi sağlıklı olsun :)

paparina edam y trakyalı
kuzuların doğum gününü kutluyorum mutlu bir yıl mutlu yarınlar yüzleri hep gülsün bebeklerin

Son düzenleme:
paparina
edam y
trakyalı
bebeklerinizin sağlıklı, mutlu,gülücüklerle dolu yeni yaşlarında aileleriyle birlikte daha nice yaşlar görmesini dilerim

Trakyalı,Paparina, Edam_y bebişlerinizin doğum günleri kutlu olsun,yeni yaşlarında hep mutlu olsunlar,nice yıllara...su gibi ömürleri olsun...

minik melek EGE,
ıLK yaşın hayırlı ve uğurlu olsun.
mutluluk ve huzur dolu nice nice yılların olsun...

edacım meleğinin adını net
hatırlayamadımm
kusuruma bakma canım...
minik meleğin ıLK yaşı hayırlı ve uğurlu olsunnn
nice nice güzeliklerle dolu yıllarınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…