2009 Aralık ayında 1 yaşına basacak miniklerimizin doğumgünlerini buradan kutlayalım

Kutay Ozan paşamızın doğum günün en içten dileklerimle kutlar, ailesi ve sevdikleriyle nice seneler dilerim...

kizlar inanin vakit bulup yazamiyorum
butun bebislerin dogum gününü kutlariz yagizimla hepinizi cok öpüyoruz
ARDA MERT,
BETÜL,
UMUT GİRAY,
CAFER EYMEN,
KAAN MURAT,
MELİS,
EGE
KUTAY OZAN
HEPINIZE RABBIM UZUN VE SAGLIKLI ÖMÜR VERSIN ISALLAH opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dandini28 ,gökdenizz,kazeem, lora, suzi19,liliput hepinize kutay paşamla birlikte çok teşekkür ediyoruz ve öpüyoruz..

birkaç gündür doğum günü hazırlıklarımızdan nete bakamadım ,bütün doğumgünü bebişlerinin doğum günlerini kutluyoruz..

sabah listeye baktım 13 ne kadar doğum günü yoktu.dandinicim bi el atsan listeye.
bizdende mutlu yıllar Elif rumeysa isminde pek güzelmiş.

minik melek ELİF RÜMEYSA,
İLK yaşın hayırlı ve uğurlu olsun
adına yakışır bir hayat seninle olsun

Suzi,dandini,gökdeniz,liliput çoookk teşekkür ederiz teyzeleri.Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık,sıhhat ve huzurun bol olduğu seneler nasip etsin.Teyzeleri kızım bronşit oldu yeni yaşını hasta karşılıyor çok üzgünüm moralim çok bozuk.ıyileşince kızıma doğum günü partisi yapacağım ama

Gel dedim sadece çaresizce gel dedim
Sonra bir güneş gibi doğdun dünyamıza
Yumuk yumuk ellerin,pembe mi pembe bir tenin vardı.
Sardım seni,sineme bastım.
Sevinç gözyaşlarımı içime akıttım.
Artık benimdin minik kızım,
Sayende anne oldu adım.
Tarifi imkansız bir mutluluk oldun,
Canım kızım sen iyiki doğdun..
Gözümün nuru,ilk gözağrım,yaşama sevincim,göze bebeğim,hayat kaynağım,yaşam pınarım,MELEĞıM,canım yavrum ıYıKı DOĞDUN..Rabbime hayırlı bir kul,peygamberime hayırlı ümmet,bizlere hayırlı evlat olasın.Seni çooookkk seviyorum iyiki varsın,iyiki bebeğimsin

Elif Rumeysa'm ismin gibi yüce olasın.Geçen sene 8 aralık 2008 17:05 kurban bayramının 1.günü dünyaya merhaba dedin.Bayram havasında,bayram tadında,bayram şekeri gibi oldun bize

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

COCOSTAR- 20 KASIM-HAMZA

KELEBEĞİM- 23 KASIM-EYLÜL DURU

DORU- 25 KASIM- BAYBORA

MISS12- 26 KASIM-KAYRA

NURGÜN- 28 KASIM- EMİRHAN

NURTEN36- 01 ARALIK-ARDA MERT

BHK- 02 ARALIK-BETÜL

GÖKDENİZZ- 03.ARALIK -UMUT GİRAY

EYMEN_1 04 ARALIK- CAFER EYMEN

ESC- 05 ARALIK- KAAN MURAT

KAZEEM- 05 ARALIK- EGE

LİLİPUT- 05 ARALIK- MELİS

KUTAYLİN- 07 ARALIK-KUTAY OZAN

ABERK- 08 ARALIK-ELİF RÜMEYSA

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

Doğum günlerini kutlamış olan tüm bebeklerimizin bu güzel günleri kutlu olsun.

Meleklerimize ve tüm meleklerimizin ailelerine maşallah sübhanallah,maşallah barekallah,nazar değmesin.

Rabbim; evlatlarımızı ailelerine,ailelerini de evlatlara bağışlasın.Tüm meleklerimizin ömürleri hayırlı,bereketli,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).

İnşallah herkesler iyidirler.Uzunca süredir evde yoktum,eve geldiğimizde de bilgisayarda-nette sorun vardı.Bu ilk doğum günlerinde geç tebrik ettim.Kusura bakmayın. :kedi: Kızımla sizleri opuyorumnanaktan

elif rümeysa su gibi örün olsun cnm nice yaşlara,
listede görememiştim aberk kusura bakma cnm şimdi gördüm nice senelere kızınla

Amin sağolasın kazeem ve maydanoz hepimizin yavrularına hayırlı ömürler olsun ınşaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…