2009 Aralık ayında 1 yaşına basacak miniklerimizin doğumgünlerini buradan kutlayalım

minik melek,nam-ı diğer FINDIK KURDU BETÜL,
İLK yaşın hayırlı ve uğurlu olsun
güzelliklerle dolu nice nice yıllara...

kızlar dün benim ikizlerimin doğum günüydü 1 yaşına girdiler canlarım nice mutlu yılaraaaaa

günaydın herkese günaydın tatlı anneler ve melekleri
bir yıl önce tam bir yıl 08:40 da gözlerini açmıştı meleğim dünyaya.şu sıralar benim ameliyatım devam ediyordu ve oğlum anneanne ve babasının kollarındaydı.tatlı uykusuna devam edip annesini bekliyordu.sonra yoğun bakıma çıkınca hemşire getirmişti oğlumu.kapıdan girdiğğinde kundağını farkedip işte o benim oğlum demiştim.sonra getirip gögsümün üzerine koymuştu.hemen emmek istedi hemen tanıdı annesini.o an hissettiğim sevgi selini biliyorsunuz Allah isteyen herkese yaşatsın.uzun yıllar sonra geldi umut.çünkü Allah dan hiç umudumu kesmeden bekledim onu.şimdi sağlık mutluluk huzur içinde hepberaber uzun yıllar diliyorum.iyiki geldin canım oğlum.SENİ ÇOK SEVİYORUM.

dün fırsatım olmadı,
bugün de net kötüydü..
hepinize teşekkür ederim kutlamalarınız içina.s.

3 gündür siteyi açamıyordum.Bhk fındık kurdu Betüş 1.yaşın kutlu olsun,nice mutlu yıllar senin olsun.
Gökdenizz,paşamız Umut Giray nice nice yaşlara,iyiki doğdun..1.yaşın sana tüm güzellikleri getirsin inşallah.Nice yıllara...Şaka maka junıor oldu bizim melekler,bezi,maması..vs junıor artık..

Betül,Umut,ikizler ve diğerleri hepinize sağlıklı nice yıllar.....

eymen doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun anneni ve babanı mutlı ettinopuyorumnanaktan

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar geçen sene bu zaman tam yarım saat kalmıştı paşamı kollarıma almaya,iyi ki doğdun Eymen'im annenle babanı nasıl mutlu ettin bilemessin seni çok seviyoruz oğlum.

bu mesajımın gelip gelmeyeceğinden emin değilim.. çünkü 2 gündür giremiyorum cvp yazamıyorum... yazsamda cevapla dediğimde site gidiyor...
eğer ki be msj gelirse siteye öncelikle doğum günümüzü kutlayan arkadaşalr çok teşlekkür ederm... ve doğum günü olan sevgili meleklerimizin doğum günlerini kutlarım.... a.s.

meliscim güzel bebeğim
mutlu yıllar sana
yeni 1 yaşın hayırlı olsun
ailenle sevdiklerinle birlikte nice uzun sağlıklı huzurlu
yıllar gör:)herşey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…