2009 aralık bebekleri hoşgeldiniz

esrtml

esra
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.201
6
116
İstanbul
annelerimiz ilk fotoğraf benden olsun küçük Asyam 2890gr. 50 cm. doğdu 37+4 de sezeryanla oldu. fotoğrafı küçültüp koyucam

teşekkürler arkadaşlar az kaldı sizde kucağınıza alacaksınız bal bunlar ya ye ye doyamazsın Allah hepimize bağışlasın bebeklerimizi.

Maşallah ya çok tatlılarr.Allah sağlıklı uzun ömürler versin inş..
Ben bu topiği yeni gördüm.Heyecanla burada yer almayı bekliyorum:)

maşallah kızlarrr... ay çok özendim. çok tatlılar.Allah nazarlardan saklasın. benim kızım da en kısa zamanda gelsin artık...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Allahım nazarlardan saklasın . .Analarına babalarına bagıslasın hayırlı evlat olsunlar inşallah . .darısı başımıza artık inşallah bizlerde gün sayıyoruz . .

cok tatlılar maşallah,,,ya bizimde içimizde bunlardan m varrrrrr...ınanamıyorum yaaa,,,kucağıma bole bışey verecekelrıneee...

maasallah cok tatlılar kızlar biz sıramızı savdık aldık bebişleimizi kucagımıza ekim anneleri yani:)))) sizlere de rabbim saglıklı sıhhatli bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin dünyanın en güzel en muhtesem duygusu emin olun...

teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. ınşallah sizin kuzularda sağlıkla, zamanında gelirde şenlenir topiğimiz bebiş resimleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…