2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

kızlar bizde 4.ayımızı doldurdk kilomz 6.170gr boyu62cm ve iki bacaktan aşı olduk verem aşısıymş yanlş anlmadysam ve maşşallh kızıma aşılardan sonra pek huysz olmuyoo daha çok uyku yapıyoo

kızlar bendd dün götürdüm doktora 6.800 61,5 cm

benim kizim da 3 aylik tam. 6300 60 cm ama sadece meme emiyor ve su içiyor onun disinda bisi yemiyo mama yok. doktor gerek yok dedi ise baslayinca bilmiyorum nolcak....

kerem 22.o2.2009da 6.250 gram ve boyuda 63.7 cm kafa çapıda 41 cm

bütün nisan bebekleri kocaman olmuşlar hepsi abi abla oldu artık
cenk 63 cm 6050gr
emmeye devam:))

emir kağan 6 ağustosta 4.ayını dolduracak..kilomuz 6400gr boyumuz 62 cm (geçen gün eşimle 65cm olarak ölçmüştük azcık torpilli olmuş heh hee) herşeyimiz yolundaymış..seli akıyo dedim normal dedi..ayakları çok üşüyo dedim normal dedi..tam eşim bişey daha soruyo du ki eee sizde hastalık aramayın babası herşey yolunda dedii..dr amcamız azcık yaşlı da.. :)

hüsyin efe 3.ayda tam 6900kg boyu 63 cm kafa 41 olmuştu doktorumuz her şey yolunda oğluşunun dedi inşallah bu şekilde devam eder ...

Kızım da bugün 4 aylık oldu,ne çabuk geçiyor zaman.
Bugün rotavirüsü ve 5 li karma aşılarımızı olduk,kızım maşallah,hiç ağlamadı,şu ana kadar da bir rahatsızlık vermedi çok şükür.
Boyu 64cm Kilosu 6850 gr baş çevresi de 42 cm .Dr.umuz herşey yolunda ,kilosu 600-800 gr alması bekliyoruz,600 gr almış sınırda dedi.

bizimde 3 ay kontrollerimiz böyle opuyorumnanaktan

bizde 3 ay 3 haftalıkken ki kontrolümüzde 7550 gr ve 64 cm çıktık dr ilk geldiğinizde türkiyedeki kızlar arasında % son 10 daydınız kilo ve boy olarak şimdi boy olarak ilk 10 kilo olarak ilk 3 tesiniz dedi :)) benim kız sağlam atak yapmış yani tabi 1 ay da erken doğmuştuk allahım nasıl miniciklerdi şimdi kocaman olmuş tüm nisan bebişleri maşallah hepsine

kızlar bnm bebeğim biraz şişmancamı sizin yazdıklarınızla karşılaştırıyorumda 18 nisan 2009 da doğdu 2.790gr 46 cm olarak şimdi ise 3.5 aylık olacak 6.400gr boyunu bilmiyorum 10 gün önce 62 cm di

aman ya bir sürü güzel topic açmışsınız emir mızmızından bakamıyordum..emirin kilosu 7,5 boyu da 65 cm..

bizimki 7 nisan doğumlu yaklaşık 8500 gram yani bebekleriniz şişman deil bizimki şişman

çiçek canın boyu kaç cm?? emirle kiloları yakın, ama muhtemelen canın boyuda uzun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…