2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

çiçek canım maşallah bebişine sen nasıl taşıosun tosunu allah kuvvet versin ben bizim miniği dün biraz kucakta taşıdım dün gece bulaşıkları makineye bile dolduramadım kollarım aşağı düşüodu seni hele hiç düşünemiyorum

belim çok ağrıyo ne yazıkki artık bi de kucağı seviyo beyimiz napalım daha çoook uzun zaman taşiicaz Allah eksik etmesin de taşırız biz di mi:)

ben tabi üçüncü olduğundan artık kollarda derman kalmadı zamanla kaslar harab oluo ama dediğin gibi yinede insan büyük bi zevk ve sevgiyle taşıo aşk böcüklerini

ceyocum sunset arkadaşın bebeği anne sütü ile o kiloyu aldı anne sütü ile alınan kilo obezliğe yol açmıyor diye biliyorum ama mama ile çok kilo alan bebeklere dikkat ediliyor

ceyocum sunset arkadaşın bebeği anne sütü ile o kiloyu aldı anne sütü ile alınan kilo obezliğe yol açmıyor diye biliyorum ama mama ile çok kilo alan bebeklere dikkat ediliyor

bunu neden yazdın bilmiyorum ama,o sıralarda Çiçek Can ın kilosu çok mu diye soruyordu,ilerde problem olmaz mı falan diye,ben de onu görünce buraya kopyaladım,yanlış mı anlaşıldım sanki?

a.s. ortak yönlerimiz artıyo bizimkide maviş bu arada 7600 64 cm senin kuzu da çoook yakışıklı ayrıca bizde beşiktaşlıyız

Tuna'nın gözleri Can kadar mavi değil değişebilir çünkü benim de eşimin de gözleri mavi değil ama bizim ailede de onlarda da var mavi göz. Ha bir de annesi daha yaşlı Tuna'nın.:roflol:

ben bu ayki kontrol bilgilerimiz doktorlar ne dedi kısmına yazmıştım yalnış yere yazmışım üsgünümmm çiçek sen bebeğin kilosunu epeyce kafana takmışa benziyorsun arkadaşım ama dert etme maşallah bebeğine bir çok kişi yememesinden sıkıntı çeker sen tam aksi bırak maşallah bebeğin yiyor kilo alıyor bi arkadaşımda sölemiş diş çıkarırken emeklerken lazım olacak o kilolar annesi ona
bebişlerinize maşallah arkadaşlar dozkancım bıngıldağın erken kapanmasının tehlikeli olduğunu bilmiyordum açıkçası ama doktor normal diyorsa normaldir takılma bence devit 3 kesme bencede sağlık ocaklarındaki hemşirelerimiz olsun doktorumuz olsun devit 3 ü en az 1 yaşına kadar kullanmamız gerektiğini sölüyo birde bir ilaç ismi yazmışsın doktorumuz bize bir kan damlası verdiş bu ay ama ismini unuttum şuan acaba seninkide kan damlasımı ?

oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy benimkileri sizinkilerin yanına koysak yavrusu gibi durur heeee minik benim kızlar zeynep 5 500 zeren 5 dün itibariyle

ben de bebişimin son durumunu yazıyım bari
7260 gr ve 63.5 cm. çarşamba günüydü kontrolümüz.
çiçekçim can tamamen bıraktımı emmeyi.
selen gündüz baya nazlanarak emiyo, çoğunlukla mama. gece emiyo sadece. zaten 1 kere kalkıyo. bide sabah 9 gibi uyandığında tam emiyo. mamadan dolayı herhalde bizimkiler önde gidiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…