merhaba kızlar...
oğlum çok fena kucağa alıştığı için normal işlerim ile birlikte artık nete de giremiyorum .....
şu anda 3. ayı dolduralı 10 gün oldu...
bu güne kadar sadece anne sütü verdim ama son birkaç gündür oğlum doymuyor sanki...dün çok az bebe bisküvisi ezdim su ile onu yedirdim gerçekten öyle yediki doymuyormuşş...ama 4 ayı doldurmadığı için de korkuyorum daha sindirim sistemi onu kabul etmeyecektir..Sizce napsam bu dönemde ne verebilirim ona...mama almayı düşünüyorum ama sizce hero baby kullanan var mı nasıl ve hangi tür mama kullanmam lazım...
bu hazır satılan meyve püreleri iyimi onlardan versem mi?......
emel bilgilerin için çok sağol ... nedense ben çok heyecanlandım sanki bunları yaparsam elim ayagıma dolancak gibi geldi bana benim bebegim 3,5 aylık hala emziriyorum 2 saatde bir emiyo bakalım dr ne dicek gidince... emzirmek kolay tabii bunlar ayrı bir uğraş ayrı bir tempo olcak bize . ama bunları günlük tüketin diyosunuzya eee nsl olcak peki bi sebze çorbası bi meyve püresi yaparken nsl az yapcaz k? yada dökcezmi?i
merhaba kızlar benimde kızım üç buçuk aylık oldu.Sütüm yetmiyor ona o yüzden günde üç dört sefer aptamil mama veriyorum doktorda kilosunun ayına göre az olduğunu söyledi sütüm yetmiyor galiba ne yapacağımı şaşırdım mamada fazla vermek istemiyorum çünkü anne sütünden daha iyisi yok .Çok iştahsız ne yapacağımı bilmiyorum bu iştahsızlığına nasıl çözüm bulacağım derdime bir çareee:))))
şimdiye kadar sadece emzirdim kızımı, bazen sütüm az geldi tabii ki.. ama hiç ek bişey vermedim...
azaldıkça emzirdim azaldıkça emzirdim, her ay en az birer kilo alarak ilerliyoruz Allaha şükür, maşallah diyim :)
emelcim verdiğin tarifler muhteşem, özellikle irmikle evde yapılan mamalar, pirinçli muhallebiler falan, yani hazır mama dışındaki tariflerin muhteşem çok sağol canım hepsini not edicem :)
nerden buluyorsn böyle güzel bilgileri canım yaa, süpersin
ємєℓ;10810171 .!.:bugun tarhana corbası yapıp verdim benim sıpa yuzunu burusturdu:) bir kaç kasık verip bıraktım zorlamadım fazla bir hafta sonra yeniden denerim:)......
ємєℓ;10855403 .!.:yogurt mayalayanınız oldu mu kızlar ben bir turlu tutturamıyorum yaa
ємєℓ;10816198 .!.:evet canım bildigimiz tarhana ama acısız olcak....dun doktoruma sordum verebilirsin demisti.......bir su bardagı suya bir tatlı kasıgı yaptım ama bir su bardagı cok geldi....yarım su bardagına yarım tatlı kasıgı tarhana yeterli olur su an...........bunları pisiriyorum canım çok ama cok az tuz bir kac tane boyle ve çok az sıvıyaag koyup kapatıyorum atesi.............yogurt benimde olmuyor canım sanırım hazır sut kullandıgım ıcın anlamadım bende........burda sutlere guvenemem burusella falan olur mazallah o yuzden hazır sutten yapıyorum ama olmuyo
ємєℓ;11102072 .!.:kızlar ben sebze çorbamızı püre seklinde veriyorum içine irmik ya da pirinç atıyorum sebzeler pistikten sonra....hepsini bi guzel suzguden geçiriyorum çok sukur afiyetle yiyio yavrum . . .ayrıca artan çorbayı buz kalıplarına koyup bir sonraki sefere yemek uzere kaldırıyorum buzluga
......bunun dısında elma ve armudu çok guzel pure seklinde tuketiyoruz.......5. ayımıza yeni girdik bundan sonra yavas yavas daha karısık corbalara baslayabiliriz sanırım
benim oğlum muhallebi dışındakileri yemiyor.Hele yoğurt hiç yemiyor.
Çorbayı blendırdan geçirsek olmaz mı ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?