Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gogsun icin kremi unutma yara falan olur acir belki surersin gogus ucuna ..
tamam canim saol..aklima geldi ama hastane cantasina koysammi koymasammi karar verememistim..3 gunde yara olurmuki hemen:uhm:
ben tecrubeli annelerden tavsiyeler topiginde okumustum birisinin basina gelmis hastanede iyi ki almisim falan diyordu .kreme gerek yok sogani kesin ortadan iyice surun gogsunuze diyorlar ama hastaneye sogan tasimakta olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3
himm birde aklima geldi ben su nar suyu olayini deneyecegim o yuzden hastane cantama bir tane nar koyacagim kaydirigubbakcemile3
Bir yarışma yapılsa ben 2009 yılı kaplumbağa ekim annesi seçileceğim. Daha çantanın Ç si bile hazır değil. Zaten huyumdu herzman yumurta kapıya dayanmadan ben yerimden kalkmıyorum -tatlicadiarzu-
Ama listem hazır... Sizinle paylaşabilirim a.s.
v Pürel (gelen giden ellerin temiz olması gerekiyor)
v Kolonya, Islak Mendil, sabun
v Gecelik, Sabahlık, lizöz
v Yelpaze
v Kalın çorap, İç çamaşırı, lif
v Ped
v 3 takım hastane çıkışı
v Ağız silme ve omuz mendilleri
v Bebek bezi
v Pişik önleyici krem
v Göğüs pedi
v Loğusa kurdelesi
v Terlik
v Makyaj çantası
v Emzirme sutyeni
v diş fırçası, diş macunu, tarak, küçük bir ayna,toka, nemlendirici gibi kişisel bakım ürünleri
v kirli çamaşırları koyabileceniz poşet torba tarzı bir şey
v 2 adet yumuşak küçük havlu
v bebeği örtmek için tülbent
v Yedek eldiven
v süt pompası
v havlu peçete
v baby kolonya
v telefon şarj aleti
canim kolonya islak mendil deodorant gibi seylerin kokusundan bebek rahtsiz oluyormus onerilmiyor yaninda bulundurulmasi....
green olive purel yazmissin ..su el icin dezenfekte sabunu dimi.guzel fikirde gelenlere dur once sunu eline surmu diyecegiz ?? :)ayip olmaz mi yaa
yaa kısslar şimdi bu hemşireler çocuğa doğunca ne giydircek . ıçerden dışarı doğru bi sayarmısınız bana. Hastane çıkışlarında başka başka parçalar oluyo da, kafam karıştı benim kafamçokkarıştı
green olive purel yazmissin ..su el icin dezenfekte sabunu dimi.guzel fikirde gelenlere dur once sunu eline surmu diyecegiz ?? :)ayip olmaz mi yaa
Ya ben gelenler için en çok tedirgin oluyorum. Mesela hastanenin merdivenlere tutunup gelecekler yada asansörün tuşlarına dokunacaklar sonrada gelip bebeği ellemeye kalkacaklar. Bende onları döveceğim sonra -tatlicadiarzu-
Kimseyede git önce ellerini yıka denmez
O yüzden evdede bol bol bulundurmak istiyorum. Ya ne insanlar var tuvalete girip ellerini yıkamıyorlar düşündükçe çıldırıyorum...
Ya ben gelenler için en çok tedirgin oluyorum. Mesela hastanenin merdivenlere tutunup gelecekler yada asansörün tuşlarına dokunacaklar sonrada gelip bebeği ellemeye kalkacaklar. Bende onları döveceğim sonra -tatlicadiarzu-
Kimseyede git önce ellerini yıka denmez
O yüzden evdede bol bol bulundurmak istiyorum. Ya ne insanlar var tuvalete girip ellerini yıkamıyorlar düşündükçe çıldırıyorum...
kaydirigubbakcemile3 yaa ben de böyle düşüncelere kapılıyorum ama sonra aklımdan kovmaya çalışıyorum. Ben normalde çok gerginimdir, kimsenin yaptığı işi beğenmem, bırak yabancıları anneme kardeşlerime falan bile dünyayı dar edeceğimi düşünüyorum. O yüzden kendime söz verdim bebek doğduktan sonra 10 gün kadar kimseye şunu şööle yapma demicem. Olabilir dicem, derin nefes alcam. Tabii çıldırmassam -tatlicadiarzu-
canim hastanede bez lazim olmuyor sanirim kendileri bezliyor hastanenin bezleriyle..sonra citcitli badi tulum eldiven corap ve beresi olmasi lazim ustunde yelekte giydirebilirsin sicak olursa birde battaniye olmasi lazim...