Ya benim anlamadığım internet değerlerine göre normal görünüyo ama :uhm:doktor okadar kötü konuştu ki orda ölücem felan zanettim %50 %50 şans verdi........
canıms enin değerlerinde hiçbirşey yok gayet normal yani ne salak bi doktormuş o ya. 5+4 ken nerde görülmüş bebeğin kalbi allahaşkına dediğim gibi millet anca keseyi görüyor.
sen o doktora itimat etme tatlım. insan hamile bi kadına böyle konuşur mu ya, düşmese bile üzüntüden düşürtecek bebeğini allah korusun. evellallah bişey yok tatlım gayet normal bebişin. sen bırak 5+ 4 ken kalp atışını duymayı 6+4 ken bile duyulmaz bazısında. hayret bişey yani.
sıkıntı etme canım ertesig ün bile olsa biz yazdıklarını okuyoruz sen aklına ne gelirse bahsedebilirsin. bu arada hangi ülkedesin
Yarın başka doktordan randevu aldımmm bakalım o ne diyecek....
Yarın başka doktordan randevu aldımmm bakalım o ne diyecek....
iyi akşamlar kızlar öğleden beri sayfalar ne çok birikmiş ancak okudum...yaa benim midem çok yanıyo bide karnım şişip davul gibi oluyo resmen 4 5 aylık gibi oluyo sizlerdede oluyomu böyle...elimde çubuk kraker geziyorum...sokağa giderken bile yanımda...birazcık olsun bastırıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?