merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim bende katılmak istedim aranıza a.s
hoşgeldin pembe inci. a.s. sat kaç.
Canım benim hikayem biraz karışık en son adet tarihim 19 aralık 4-5 aydır düzensiz adetlerim vardı ve yumurtlamam olmuyordu .
2 gün önce doktora gittim yumurtlama tedavisine başlayacaktık muayne olurken bebeğin kalp atışlarını gördük yani tam anlamıyla süpriz oldu arkadaşlar 6 haftalık olduğunu ve birşeyler daha dedi ama o kadar heyecanlanmışımki unuttum allahtan 6 haftalık olduğum aklımda kalmış
hoşgeldin pembe inci. a.s. sat kaç.
Canım benim hikayem biraz karışık en son adet tarihim 19 aralık 4-5 aydır düzensiz adetlerim vardı ve yumurtlamam olmuyordu .
2 gün önce doktora gittim yumurtlama tedavisine başlayacaktık muayne olurken bebeğin kalp atışlarını gördük yani tam anlamıyla süpriz oldu arkadaşlar 6 haftalık olduğunu ve birşeyler daha dedi ama o kadar heyecanlanmışımki unuttum allahtan 6 haftalık olduğum aklımda kalmış
Arkadaşlar Günaydıınn hepinize:)))
Bugün kesemizi görücez inşallah. Noolur dua edin Çok heyecanlıyım paniğe bağlı tansiyonum yükseliyor. Bebeğin kesesini görünce düşer tansiyonum inşallah. Çünkü içim çok rahatlıcak. Akşam haber veririm sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?