• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

öyle baski oldukca bebek sürekli asagi inermis ve dogumu yaklastiririmis benim 5 cm dedimya bu mesafe gittikce bu sekilde azalir ve dogum gerceklesiyormus canlarim

ayy söylesem mi acaba canım çekmesin kısss kaydirigubbakcemile3 zeytinyağlı biber dolması yaptım fırına verdim... size de kocişinle akşama afiyet olsun... biz de akşam yemekten sonra çıkcaz oğluşuma dönence bakacağız kocişle :dance:

yok cnm cekmedı bnde gecen gun vardı ondan :) sanada afiyet olsun cnm :1hug: dönence ne kız ne cahilim yawwwdelikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok: anaaaaamm tırstımmm... zamanında gelir inşallah meleklerimiz :Saruboceq:

yok canim korkma o hemen öyle pit diye acilmiyorki zamanla zaman gectikce yavas yavas aciliyor. endisen olmasin canim doktorun söylerdi sende bi acilma olsaydi zaten.
bak benimde o kadar baski oldu asagi ama suan 5cm mis kalinligi yani

bende bilmiyordum ama gecen gün ebe söyledi. bebegin bulundugu kese varya. o kesenin rahim agzindaki kalinligi ( bir bogaz gibi) doguma dogru gittikce azalir ve dogum gerceklesrimis.

anaaaadelikafadulden baskı o yüzdenmi şimdi bebek yuvasına giriyo demekki yavaş yavaş.kalınlık sancıyla inceliyomuş ve rahim sancıyla açılıyomuş diye biliyom bnde.

kitap okuyorum kitaptakı doktor demıski bebeğin kalp atışı aşağı yakınsa bebek dönmüştür büyük ihtimalle ama artık ultrasonla bakıyolar elle hıc bakmadı bana doktorum ???

yok canim korkma o hemen öyle pit diye acilmiyorki zamanla zaman gectikce yavas yavas aciliyor. endisen olmasin canim doktorun söylerdi sende bi acilma olsaydi zaten.
bak benimde o kadar baski oldu asagi ama suan 5cm mis kalinligi yani

anladım canım sağolasın :1hug:

anaaaadelikafadulden baskı o yüzdenmi şimdi bebek yuvasına giriyo demekki yavaş yavaş.kalınlık sancıyla inceliyomuş ve rahim sancıyla açılıyomuş diye biliyom bnde.

kitap okuyorum kitaptakı doktor demıski bebeğin kalp atışı aşağı yakınsa bebek dönmüştür büyük ihtimalle ama artık ultrasonla bakıyolar elle hıc bakmadı bana doktorum ???

benimkinede ultrasonla bakti

:roflol: :roflol: :roflol: kıss alemsin vallahi bak biliyomuşun işte...

adını konduramamısım kaydirigubbakcemile3 ikea da bı tane tavan lambası gördum cok güzeldi...ışığı açınca ıcınde yıldızlar ve ay böle renkli renkli dönüyodu cok şekerdi ... bayıldım valla... ama bızım oda takımına uymazdı :(

Back
X