• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

su içmekle o suyun alakası varmı bilmyiorum ama bol bol dinlenmekle alaksı var yorulmadığın sürece suyun normal kalır hatta artış bile olabilir o yüznde yatış veriyolar dinlenmek için

bulcukumopuyorumnanaktanyalnız bu suyun azalmasıda artmasıda sorunmuş bir sınırı varmış ve orda olmalıymışşşş...çok ilginçççkafamçokkarıştı

bulcukumopuyorumnanaktanyalnız bu suyun azalmasıda artmasıda sorunmuş bir sınırı varmış ve orda olmalıymışşşş...çok ilginçççkafamçokkarıştı

evet öyleymiş bana oran söylemedi doktorum ama suyun iyi diyo
bol bol su iç sebze ye ve öğle saati dışarı çıkma diyo hep
sizinkide o oranı şaşmıcak korkmayın dinlenin bol bol lallcimm

günaydın canım
yarın doktora gidiyomuşssun gözün aydın
sağlıklı güzel haberler alıcaksın inşallah

EVET TEYZEM BEN GÖTÜREYİM SENİ DEDİ HEMEN TAMM DEDİM

şeyma günaydın..nasılsınn :teselli:
GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...
eve gelmiş aşkım bitanem kalk bak sevdığın kavundan aldım doğramış getirmiş ağzıma kadar yedirmeye çalışıyo...sende bana sırt dönme diyo bunlarda geçicek falan diyo böyle yani...

günaydın çiçek keremimmm yerimseniben

gnydın

GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...
eve gelmiş aşkım bitanem kalk bak sevdığın kavundan aldım doğramış getirmiş ağzıma kadar yedirmeye çalışıyo...sende bana sırt dönme diyo bunlarda geçicek falan diyo böyle yani...

gnydın
çok süper sağolsun teyzen canım opuyorumnanaktan
bak eşinde bi anlık gerginlikle öyle davranmış ve hatasını anlamış
eşinle aran iyi olsunda gerisi Allahın izinyle hallolur inşallah

gnydın

accık sürtsün burnu..neyseki hatasını anladı nihayet..tabi geçicek bugünler..

evet öyleymiş bana oran söylemedi doktorum ama suyun iyi diyo
bol bol su iç sebze ye ve öğle saati dışarı çıkma diyo hep
sizinkide o oranı şaşmıcak korkmayın dinlenin bol bol lallcimm

canım inşallahh :Saruboceq:15 gün sonra tekrar gidicem inşlah ozamana kadar düzelirrr

günaydın elacım...kızlar şimdi çıkmam lazım....dinlenicem çünkümmm...herkesi öptümmm

Back
X