Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden doyamıyoruz yavruşlara,doğunca ne yapacağız bakalım kaydirigubbakcemile3
cannarımm hayırlı ramazanlar..rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bu ayın hürmetine..birbirimize bol bolo dua edelimm..
nasısınız kuzular nası
BUGÜN EŞİM DİYO CNM SIKILIYO SORUN NE CNM DEDİM YA BU BEBEGİN GÜNLERİ GEÇMİYO SANKİ HİÇ YA NEZAMAN ALCAZ KUCAGIMIZA DEDİ DOGUNCADA NE ZAMAN SUSCAK DERSİN DEDİMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlı ramazanlar zuzuumm amin :Saruboceq: benim kuzucuk tepişip duruyor deminden beri kaydirigubbakcemile3 seninki ne alemde...
ilkaycım çok geçmiş olsun bitanemmmm:teselli:Şeniz
blueflower canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zuzummmm amin canım.....:Saruboceqpuyorumnanaktanben iyi olmaya çalışıom canım ...bebişimde acaip hareketli
sanki benim endişe ettiğimi biliyor ve ben iyiyim annecim diyor gibiii:asigim:
aa senin kociş bizden beter çıkmış ona da geçmiyo günler :roflol: bende sanki bir yıldır hep hamileymişim geliyor kaydirigubbakcemile3 eski halimi unuttum nerdeyse
maşallah canım..benimkiside maşalah pek hareketli bikaçgündür..de karnıma giren ağrı canımı sıkıyo..
kıyamam ben münük paşana
hehe aynen ya moralini bozdugu şeye bak dedim ben napim içimde varlık var ama çıkması için zaman var ben şişiyom sürekli gıkım çıkmıyo haklısın kuşum diyo hehe
vayy sizleri bu saatte burda görmek ne güzellopuyorumnanaktan
vayy sizleri bu saatte burda görmek ne güzellopuyorumnanaktan
zuzu , lal hayırdır kızlar nazar mı deydi Allah korusun![]()
7/ 24 burdayım he..yakında pc başında uyuycam:))
ay bilmemki bluemflowerim bööle bi ağrı girio dolaşııp çıkıo..ama fazla sık oluyo bugün..yediğim bişiydenmi yalancı doum şeylerinden mi bilemiycimm..
7/ 24 burdayım he..yakında pc başında uyuycam:))
[/COLOR][/B][/I]
hoşbulduk..
hepimize hayırlı olur inş.gerçi oruç tutmadan o ramazan tadını nasıl alacaksak mafoldumben
basket topu oldum ben resmen yanlar boş önde koca bi döbüşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3