• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

cannarımm hayırlı ramazanlar..rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bu ayın hürmetine..birbirimize bol bolo dua edelimm..

nasısınız kuzular nası

cannarımm hayırlı ramazanlar..rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bu ayın hürmetine..birbirimize bol bolo dua edelimm..

nasısınız kuzular nası

hayırlı ramazanlar zuzuumm amin :Saruboceq: benim kuzucuk tepişip duruyor deminden beri kaydirigubbakcemile3 seninki ne alemde...

ilkaycım çok geçmiş olsun bitanemmmm:teselli:Şeniz
blueflower canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zuzummmm amin canım.....:Saruboceq:opuyorumnanaktanben iyi olmaya çalışıom canım ...bebişimde acaip hareketli:nazar: sanki benim endişe ettiğimi biliyor ve ben iyiyim annecim diyor gibiii:asigim:

BUGÜN EŞİM DİYO CNM SIKILIYO SORUN NE CNM DEDİM YA BU BEBEGİN GÜNLERİ GEÇMİYO SANKİ HİÇ YA NEZAMAN ALCAZ KUCAGIMIZA DEDİ DOGUNCADA NE ZAMAN SUSCAK DERSİN DEDİMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aa senin kociş bizden beter çıkmış ona da geçmiyo günler :roflol: bende sanki bir yıldır hep hamileymişim geliyor kaydirigubbakcemile3 eski halimi unuttum nerdeyse

hayırlı ramazanlar zuzuumm amin :Saruboceq: benim kuzucuk tepişip duruyor deminden beri kaydirigubbakcemile3 seninki ne alemde...

maşallah canım..benimkiside maşalah pek hareketli bikaçgündür..de karnıma giren ağrı canımı sıkıyo..
ilkaycım çok geçmiş olsun bitanemmmm:teselli:Şeniz
blueflower canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zuzummmm amin canım.....:Saruboceq:opuyorumnanaktanben iyi olmaya çalışıom canım ...bebişimde acaip hareketli:nazar: sanki benim endişe ettiğimi biliyor ve ben iyiyim annecim diyor gibiii:asigim:

kıyamam ben münük paşana

aa senin kociş bizden beter çıkmış ona da geçmiyo günler :roflol: bende sanki bir yıldır hep hamileymişim geliyor kaydirigubbakcemile3 eski halimi unuttum nerdeyse

hehe aynen ya moralini bozdugu şeye bak dedim ben napim içimde varlık var ama çıkması için zaman var ben şişiyom sürekli gıkım çıkmıyo haklısın kuşum diyo hehe

hehe aynen ya moralini bozdugu şeye bak dedim ben napim içimde varlık var ama çıkması için zaman var ben şişiyom sürekli gıkım çıkmıyo haklısın kuşum diyo hehe

kaydirigubbakcemile3 daha ne kadar şişcez bakalım laelaelaelaelae

7/ 24 burdayım he..yakında pc başında uyuycam:))

ay bilmemki bluemflowerim bööle bi ağrı girio dolaşııp çıkıo..ama fazla sık oluyo bugün..yediğim bişiydenmi yalancı doum şeylerinden mi bilemiycimm..

canım yalancı kasılmalar olmasın sakın dikkat et :1shok:

Back
X