• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

gülican ajkım günaydın.........

Günayyydın canım. Biras önce okudum senin oğluş da bol hıçkırıklı heralde. Benimkide çok endişelendiriyodu başta, dr.a sordum hiç bi sorun olmass hıçkırmakla dedi. En fazla doğduktan sonra da devam eder dedi. Doğsun da hıçkırığını yerim ben onun :asigim:

askbuya canım bebişle ilgili gelişmeleri okuyorum ama bi türlü denk gelip yazamadım sana. Devlette devam etmeye karar verdin heralde dimi cicim. Bence doğru karar oldu bu. Dualarımdasın canım...

Günayyydın canım. Biras önce okudum senin oğluş da bol hıçkırıklı heralde. Benimkide çok endişelendiriyodu başta, dr.a sordum hiç bi sorun olmass hıçkırmakla dedi. En fazla doğduktan sonra da devam eder dedi. Doğsun da hıçkırığını yerim ben onun :asigim:

acaip çok hıçkırıoo canım..birde zaten bu günlerde pimpirikliyimm....:bbo:en küçük şeyden kıl kapıommm:bbo:

gülican günaydn hayatm.evt cnm öle gözüküo bu durumda...sen nasılsn hıçkırık ne kıs nası anlıosnzzz:)be öle bişi hisstmedm daha sanırsam:=())))))

günaydın tontonlar a.s.
kıızmın uyku setini yıkıyorum, akşama kadar kurur yatağını da hazırlamış olurum, dağınık duruyordu sinirimi bozuyor. yerleştireyim bari..
AŞKBUYA canım çok geçmiş olsun , devlette devam etmek istemen çok isabetli bir karar olmuş canım. özellere oranla daha tecrübeliler diye düşünüyorum..
LAL 'ciğim sanada geçmiş olsun şeker, endişe etme çok risklib ir durum yok ortada allahaşükür, bol bol su içip dinlenirsen toparlayacak eminim..
BULCUK geçmiş olsun tatlım, yediğin birşey dokundu heralde.. gerçi sıcaklar da yapıyor böyle şeyler arada...

gülican günaydn hayatm.evt cnm öle gözüküo bu durumda...sen nasılsn hıçkırık ne kıs nası anlıosnzzz:)be öle bişi hisstmedm daha sanırsam:=())))))

Ben iyiyim canım, bi sıkıntımız yok çok şükür. :Saruboceq:
Hıçkırık bööle sanki minik minik tekme atıyo gibi ama belli aralıklarla. Sesi yok sarsıntısını bzaen 20 dk. falan hiç durmadığı oluyo ya da uykudan uyandıracak kadar sarsıntılı oluyo. Noluyo diosun yanii :asigim:

he kıs gülican o hçkırıkmı bede saydm geçen 90 kere felan hıçkırmştr mnk mnk sürekli doknşş abooovv:)bende herşeye yoruodumm hıçkrıklı oğlm benm.=))ay bida hçkrsn barim.ben geçen üzüldüm arkadan öle oldu hıçökrmaya başladı koçişide korkuttum dedm sen bizi üzdün ağlıo o dedim adamı telaş aldı ardı ardına öle yapnca gerçkten ağlıo sandı:=)ama belkide ağladı allah bilir:=))

amazon çok saol hayatm bende öle diorum artık hayrlısı..bunda sonra her çrşamba devlete gdeeğim nst ve ultrasndan takp edecekler..

gülican hatun sen de iyisin inşallah kuuuuuuuuuuuuu

İyiyim canım sağoll, ben de sonunda oğlumun herşeysini aldım yıkadım ütüleri bitti. Bi tek haftaya odası gelicek, uyku setini yıkamadım daha onun için.
Sen yıkayınca serecekmisin canım hemen. Ben yıkar bi poşete koyarım diyorum hastaneden gelincek sereris. Ya da doğum 40 haftayı bulursa 39 da falan da serebilirim diyorum. Hani o temisss kokuzu falan gider diye diyorum

he kıs gülican o hçkırıkmı bede saydm geçen 90 kere felan hıçkırmştr mnk mnk sürekli doknşş abooovv:)bende herşeye yoruodumm hıçkrıklı oğlm benm.=))ay bida hçkrsn barim.ben geçen üzüldüm arkadan öle oldu hıçökrmaya başladı koçişide korkuttum dedm sen bizi üzdün ağlıo o dedim adamı telaş aldı ardı ardına öle yapnca gerçkten ağlıo sandı:=)ama belkide ağladı allah bilir:=))

kaydirigubbakcemile3 kıss ilahi gözde, bi de adamı telaşlandırmış ağlıyo diye. kaydirigubbakcemile3

benm oğlşumn odası çok güsel oldu teyzelerii.:nazar:ama eşyalarını yerlştrmicen dolabn kapaklarını açtm havlansn kokusu gtsn die..cibinliğinide astık tepeden paşa odası oldu allahım sağlıkla evmize dönerde içinde yatarss..

bulcukum geçmiş olsun cücüm yaa..kıs iiki dışarda bişiy olmadı...yediğin biişiy bozdu demekki bağırsaklarını..bol su iç,ishal olunca su kaybediosun you know..ben de bu gece sıkıntılıydım baya..dünden beri karnıma ağrı giriyo diyip duruyorum ya gece uykudan uyandım dönüyorum tam yatakta karnım taş gibiydi ağrıyodu uyku sersemi çok da hatırlamıyorum dalmışım yine..şimdi ii çok şükür...

kızlarr günaydın hepiniseee
sağol zuzum valla ödüm koptu zaten delikafadulden
artık her an tetikte olucaz anlaşılan

günaydın kızlar....

bugün hiç keyfım yok :( 5 saat falan anca uyumusumdur... binbirtürlü düşünce var kafamda herseyı cok stres yapıyorum ve sağıma soluma özellikle eşime saldırır oldum. bebeğimede yansımasından korkuyorum :(
günaydın canım ay hepimizi bi stres sardı desene

tekrardan herkese günaydın.....opuyorumnanaktan
musyascımmm iyi haberlerle gelirsin inşlah...opuyorumnanaktan
bulcuk canım geçmiş olsun dikkat et kendine....opuyorumnanaktan
nazcım sıkma canını....(:1hug:diyene bak:bbo:)
zuzummmm günaydın tatlımmmm:asigim:
günaydın canım sağolopuyorumnanaktan
Günayydın kıslar ,
Artık herkesin bi sıkıntısı var galiba. Zaten herkeste uykusuzluk var. Ben de dün uyuyamadım sahura kadar sonra sızmışım, bu sefer de kocikin kalktığını duymamışım. fisfisfis
günaydın tatlım
aynen öyle hepimizin veletlerinin eli kulağında ne zaman ne olur bilmediğimiz içinde stres yapıyoruz ister istemez

günaydınnn
benimdekide acayip hıçkırıyo felaket günde 3defa tutuyo ve uzun sürüyo
Günaydn kızlar...herkes iidir inş..
günaydın canım
günaydın tontonlar a.s.
kıızmın uyku setini yıkıyorum, akşama kadar kurur yatağını da hazırlamış olurum, dağınık duruyordu sinirimi bozuyor. yerleştireyim bari..
AŞKBUYA canım çok geçmiş olsun , devlette devam etmek istemen çok isabetli bir karar olmuş canım. özellere oranla daha tecrübeliler diye düşünüyorum..
LAL 'ciğim sanada geçmiş olsun şeker, endişe etme çok risklib ir durum yok ortada allahaşükür, bol bol su içip dinlenirsen toparlayacak eminim..
BULCUK geçmiş olsun tatlım, yediğin birşey dokundu heralde.. gerçi sıcaklar da yapıyor böyle şeyler arada...

günaydın şekerim
sağol evet sıcaklardan galiba

günaydın kızlar
günaydın canım opuyorumnanaktan

Back
X