• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

kuşum sarma falan koyabülüüsün de hamur falan bence gereksiz. hamur yoormakta ne var 5 dk lık iş.. derin dondurucudan cıkınca lezsetli oluyomu o hamır işleri hiç denemedim bilmiyomki.. telaş etme kuşum halledilir o işler. o kadar fırsatımız olur merak etme.. kocişin bebişi oyalarkene yapıverirsin 5 dk da.[/QUOTE]

ay ne bileyim işte. ani bi misafir falan olur diye şeyettim.
bu arada bende attım sana msj. geldi mi

selam kızlar bengeldim doktordaydık bugün herşeyimiz normal kızım tam 2200gr olmuş boyuda 46cm olmuş bir hafta önden gidiyomuş kuşum yine 2hafta sonra egerki sorun olursa sezercik olcam ama ki olmazsa 5hafta sonra bebegimi alcak doktorrrrr

maşallah canım kuzuna:nazar: erken değil mi canım sezeryan için CADIARZU

musyas maşallah yavrucum..
benimki ne alemde acep 25 inde dönersem 26 sı gibi bende muayeneye gidüceem inş.
pembik bebik arabasını aldınızmı yevrüü
hamarat zuzu ne için o hamur işleri fln
yok bitanem kavuniçi pusetini aldık bide anakucagını çantasını set halinde ayrı aldık

maşallah canım kuzuna:nazar: erken değil mi canım sezeryan için CADIARZU
saol cnm valla bebege baglı bazen sancıları tutuyo yine agrıl ısancı olursa 35te alcak ama tutmazsa 38de alcak kesin doktor kzımıopuyorumnanaktan

Kuzular biz çıkıyoruz birazdankaydirigubbakcemile4, herkese iyi akşamlarropuyorumnanaktan
bi dahaki yazışmalarımızı size evden naklen ileteceğimmzemuszemus
sevgiyle kalınŞeniz

slm kızlar nasılsınız ??? ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun inş.
aranızda oruç tutan varmı arkadaşlar bugün dr kontrolum vardı dr tutamazsın bebeğin en çok kilo alacağı zaman dedi 5 aylık gebelikten sonra tavsiye etmiyoruz sende sekize girdin dedi çok kararsız kaldım siz ne yapacaksınız???:(((((
yok canım tutmuyorum ben
İyi olur makbule geçer daha bebiş yokken birşey yapamıyorum herhalde hiç birşey yapamam örnek bugün iftara kayınvalideme gidiyoruz iftara kaydirigubbakcemile3 işten çıktım evdeyim hala kurtulamdı kadın benden utanmasam öğle yemeğinede ona gideceğim .zemuszemus

:))) çorbam yemeğim tatlum herbişiyim hazır erimi bekliyorum zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

buketçiğim en iyisini yapıyosun. benimde kafamda var hep ama ben maalesef hala çalışıyorum. eylül ü de bitiRCem inşallah. 37 kadar çalışmak istiyorum çünkü. aralarda artık fırsat bulursam yapıcam. hatta ben dün bütüngün netten tarif araştırdım. hani kek i poğçayı kurabiyey falan derin dondurucuya koyuyolar ya. ben o tarz hazırlıklarda yapmak istiyorum fırsatım olursa. yaprak sarıp koymak istiyorum. var mu tarz hazırlıklar yapan başka arkadaş. bebiş gelince tek olucam çünkü ben bi de ablamız var okulu falan. inşallah bütün planladıklarımı yapabilirim...

HİÇKİMSENİN YOK MU BÖYLE HAZIRLIĞI KIZLAR. BEN Mİ TELAŞ YAPTIM ACABA...
BU ARADA BENDE 30 EYLÜL E KADAR ÇALIŞICAM:(senağlamasenağlama[/QUOTE]

anacim 30 eylul e kadar napcan kis.Allah korusun dogurursun falan.rapor alamio musun?

selam kızlar bengeldim doktordaydık bugün herşeyimiz normal kızım tam 2200gr olmuş boyuda 46cm olmuş bir hafta önden gidiyomuş kuşum yine 2hafta sonra egerki sorun olursa sezercik olcam ama ki olmazsa 5hafta sonra bebegimi alcak doktorrrrr
canım maşallah yawruna..2 hafta sonramı kontrol 2 hafta sonramı sezercik ayy annamadım panic oldum:)
musyas maşallah yavrucum..
benimki ne alemde acep 25 inde dönersem 26 sı gibi bende muayeneye gidüceem inş.
pembik bebik arabasını aldınızmı yevrüü
hamarat zuzu ne için o hamur işleri fln

bebek görmeye gelenlere çayın yanına kuzu

slm biz geldik yemeğimi koyduk ocağaaaaa pişmesini bekliyoruz siz neler yapıyosunuz...
pıtırcığın kıyafetleri annemdeydi sağolsun teyzesi yıkayıp ütülemişşş ohh beee

musyascım maşallahh bebişine senin ve bebişin için ne hayırlısıysa o olsun inşallahhh bebeğin gününe kadar sabrederrryerimseniben
taham ben oruç tutmuyorummm:(((

Back
X