• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

nasımış ayh o

canım ben uzun zamandır saç bandı bakıyodum kızıma ama hiç hoşuma giden bulamadım.Saolsun aybike ekim cicilerinin içine aldıklarını koymuş orda gördüm saç bantlarını tam istediğim gibiydiler.Bende yarın almaya gidicem inşallah.O kadar saç bandı saç bandı demişimki kociş bugün e bebeğin önünden gheçerken saç bandı bakmış beni aradı giridm ama bulamadım diye gülmekten öldüm..kaydirigubbakcemile3

canım ben uzun zamandır saç bandı bakıyodum kızıma ama hiç hoşuma giden bulamadım.Saolsun aybike ekim cicilerinin içine aldıklarını koymuş orda gördüm saç bantlarını tam istediğim gibiydiler.Bende yarın almaya gidicem inşallah.O kadar saç bandı saç bandı demişimki kociş bugün e bebeğin önünden gheçerken saç bandı bakmış beni aradı giridm ama bulamadım diye gülmekten öldüm..kaydirigubbakcemile3
ne bantmış ayh:))) bi ara bakarun şimcik yatıyorumm

gözümden uyku akıo..sabah ta erken kalkarıs..aybiikk gidiorum baakk:))) hepinis Allaha emanet..iişallahh pzt görüşürüss
iyi yolculuklar zuzumm Sende Allah a emanettt oll opuyorumnanaktan

bildiğim kadarıyla balık bayatsa süt ürünleri tüketemiyosun ama sen içme yinede canım a.s bebişlerimize de kocaman :nazar:

nolur nolmaz içmiim .. sagol canımmŞeniz

ya bu arada oda yapan ve yanına yatmaıs için bişi alan yokmu ben hala çocu yanmda nerde yatrcam blmiom hastaneden neyle çkartcm bilmiom gülican sen naptn yanında nerde yatcak..unuttum ben sennkini aldnmıı almadnmı???ben sana bi değişk bişi göstermştm hatrlıonmu mothercaredeki o bras pahalı ama onla hem hastaneden çkarken hem yanımızda kullanmaya hemde biyere gderken götürmeye ii olmasmı sence yavv..bida yollım istersen hangisi oldğunu?:D:D:D:DD::DD:

ben hem oda yaptım hem de park yatak aldım, başlarda oda yapmayacaktım nasılsa hemen yatırmayacağım diye ama bu sefer eşyaları açıkta kalacaktı çünkü evimde fazladan dolap yok o yüzden bir de park yatak aldım.yerin varsa oda yap bence, çok şeker oluyr.

Kızlar oruc tutan oldumu hiç
Kışa gelseydi belki ilk gun songun birde ortasında tutabilirdim oruc

:asigim:vallahi ben de tutamazdım kıslar çok çabuk acıkıyom hem yazık bebişlerimize

Back
X