• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

Ssouthernssun canım saollll...dr.um benide uyardı ve bu haftalarda normal demişti geçen hafta bu sancılar için ....doğuma kadarda olur demiştii...düzenli değil canım ama heran sancı olacak die tetikteyimmm..:(((

kızlar herkese iyi geceler çıkııyorumm gerçekten bugün hiç iyi değilim..öptüm sizi...dikkat edin kendinize ve bebişinize...

canım süt içiyorum zaten kasılma değil benimki resmen sancı doğum sancısı gibiiiii...kızımdan tecrübeli olduğum için ayırabiliyorum kasılmam yok şükürler olsunnn ama bu sancı kasılmadan daha kötüüü:çok üzgünüm:

saol elamm...canım bebiş geliyormuş gibi ....resmen doğum sancısı....:çok üzgünüm:

ahh cnm yaaa doğum sancısı nedir bilmiyorum ama bol bol dinlenmeye çalış, uzun sürersede doktoru arama şansın varsa arayıp sor cnm:teselli:

ahh cnm yaaa doğum sancısı nedir bilmiyorum ama bol bol dinlenmeye çalış, uzun sürersede doktoru arama şansın varsa arayıp sor cnm:teselli:

canım saol çok öptüm seniiiopuyorumnanaktanbir sorun olursa hast.gidicem zatenn..eşim tetikte bekliooo:asigim:dr.saolsun telini vermişti bi sorun olursa ararsın diyee

kızlar baqıorum bi çogunuz isimlere karar vermiş biz hala kızıma kesin bi isim bulamadık ama eşimle ortak begendigimiz tek isim ihya nasıl sizce:CüvCüv:

Back
X