Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ekim anneleri zuzuu dan haberiniz varmı canlar
hepinizi allah kurtarsın bebişlerinizi kuçağınıza almanız dileğimle
naloşumm valla dora paşammm süper bir bebeköle tatlı öle tatlı kii bakmaktan henüz daha kendimi alamıyorum sadece karşıdan bakıyorumm emişmek dışında pek kucağıma almıyorumm canım sonradan zorluk çekmeyelim diyee alışsın kucağıma istemiyorumm geceleeri bile emzirip direk yatağına atıyorum öle olunca rahat ediyoruz şimdilik inş. huyu değişmezde öle kalırr herşey çok güzel allahın izniyle sizlerde alın artık meleklerinizi kucaklarınıza şekerlerr koklaşınnn :kedi:
evet ara canım yaa cok merak ettim llallyıı girerdi bu saatlerde noldu acabaLall den haber yok galiba. Doğum olsa haber verirdi. Ben bi arıyım olmassa...
canımm naloşummm tam manasıyla sütler dün sabah gelmeye başladı daha önce sarı sıvı geliyordu oda fazla doymadığı için huysuzlanıyorduuu ama şimdi meleğe dönüştüü maşallahı var sık sık emzirin kıslarr sütlerinizin gelmesi için çok önemli hemde çok ne kadar sık verirseniz okadar çabuk gelir bolca su için meyve suyu içinn kısacası sıvı tüketinn
gunaydın kızlarr Allahım bugun dogum yapacaklara kolaylık versin inşallahhh
nehriver dogum yaptımı acaba haberi olan varmı
llalldan haber yok sanırm hayırlı haberlerle gelin kızlarr ya
nehirin açılması yokmuş sabah sunni sancı vermişler :sinifsinif: beklemede halaaa
inşallah bian öncee olur doğum :Saruboceq: