günaydın kızlarr, aramıza yeni katılan hamişlerimiz de hoşgelmişleeer..
valla ben de bulantı falan yok zuzucum, çok hafif hafif oluyo böyle gün içinde.. ama zamanla artarmı bilmem tabüüküü..gamyoncuiremsu
iyiyim canım sabah 7 de kalktım kahvaltıyı hazırlayıp eşimi işe gönderdim sonrasa nete takıldım cok da uykum geldi ama netide bırakamıyom ne olacak benim halim pc kolik oldum yawkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Hoşbuldum kızlar...
sanırım aranızda başdaönmesi olan yok...
zuzu bende senin gibiyim, benimde bulantım gün boyu oluyo...
kızlar listemiz yok mu?
listemiz var canım 1. sayfada. angelic arkadaşımız düzenliyor. Ona son adet tarihini ve muhtemel doğum tarihini özeline mesaj atıver istersen, girince ekler seni canımcım..
Günaydın kızlarrrrr
benimde bulantım yok ya bi kaç gün çok hafif oldu ama bugunlerde hiç hamile degil gibiyim böle rahat rahat geçer inşallahhh:))
Kızlar bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu?
en erken nezaman duyulur?[/QUOTE
ben daha duymadım canımcım 1 hafta sonra duyucam. demekki 6 haftalıkken falan duyuluyor..kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar liste nerde ben bulamadım
günaydın kızlarrrr bende ekim annesi olucam kısmetse
daha kaç haftalıkolduğumu tam olarak bilemiyorum satım 2 ocak yarın akşam doktora gidicem kısmetse
hoşgeldin cnm aramıza kaydirigubbakcemile5
Ya kıslar bide bişe sorucam benim uyku problemim var yani gündüzleri uykum gelio ama işte oldugum için uyuyamıyorum tabi , geceleride uyuyamıorum bu nası iş ya gece uyku probleminiz varmı sizinde wc gidiorum sürekli uyanıyorum yarım yamalak uyuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?