2009 Ekim Anneleri

hsogeldin pancitammm a.s. evet ben hissediyorum ama ara ara ^bilmiyorum bebekmi ama cok hos bisi karnimin tam altinda yani göbek deliginin altinda
o hissetiğin bebek değil osamn yavrum çünkü sennki henüz rahimde.göbek deliğinn orayla alakası yok
ben sat 5 ocak doğum 12 ekim 2009 ve 43 kiloyum

43 müü aayy çok ii ya zayfsın senn ben..kaç kiloyla başladn kaç kg aldn tatlımCADIARZU

cnm peki o emniyet kemeri geçen yerler evde kullanırken kötü durmuyo dimi:uhm:[/QUOTE]

yok onlar koltugun yanında böyle çentik gibi şeyler, ekstra bir parça diil yani kötü durmuyor.

hımmm tamam vur kafama o zaman sengözlerimebaksanab

vurdumm zatii:mymeka: bide iznmi alcem sendennkaydirigubbakcemile3

cnm peki o emniyet kemeri geçen yerler evde kullanırken kötü durmuyo dimi:uhm:

yok onlar koltugun yanında böyle çentik gibi şeyler, ekstra bir parça diil yani kötü durmuyor.[/QUOTE]

hmm tamam cnm sağolŞeniz

hmm anladm 3 kilo felan almşsn.benm boy 1.72 felan kilo 63le başladm 65.100 almşm.6 aydan snra çok kg alcakmşzzz:(

bu arada oda yapcaklar varmı bebğine ya bide bi ark vardı dün cinsyet öğrencekti memolu bişidi sanırım:D:Dneoldu öğrenmşmi 14 haftalık olan ark:D:DD:

kızlar bu park yataklar çok dandik ya. yatak falan değil ki bunlar park yani oyun alanı gibi bişey. ortopedik de durmuyo sonra. o da çok önemli.seyahate falan gidildiğinde, tatil yerlerinde kullanışlı olabilir ama evde devamlı yatak gibi olmaz bence bunlar.

tamam ben karar verdim büyüyen karyolamı alıcam ytak odama koyucam büyüyünce diger odaya taşır orayı bebek odası yaparım bide bu ana kucakından alıcam uygunundan hepsiburadada 63 tl bile var yani onuda evin içinde dolaştrmak mama yedirmek için hemde araabada kullanmak için ayy çok heyecanlandımmmmmmm yatagıda taksitle veriolar zaten 10 ay daha ne olsun:)

handancım ana kucağını çok dikkatli almak gerekiyormuş...bebeğin anatomik yapısına uygun olmalıymış bence marka bir şey al....

ben de yatak odası düşünmüyorum bambu tarzı bi beşik bakınıyorum
park yataklar hiç mi hiç sıcak gelmiyor bana çok itici hatta..
birde kıyafetlerinizi malzemelerini saklayacağımız bişi lazım kızlar..

Back
X