2009 Ekim Anneleri

ANG€L, candyelif, engidi, fatıma, handan2546, ilkay.., zeytinn79+, zeze26, _ocean_06 his sesiniz cikmiyor kizlar????

MAŞALLAH ZİLLİNİ ZUZUCUM KAÇ GR OLMUŞ MELEGİN:nazar:

saol dandanım..ayh sorma sordumdu dr dediki taam bakalım dedi o ara laf girdi araya o sölemeyi unuttu ben sormayı kaydirigubbakcemile3 çarşamba gitcem ayrıntılıya ozaman sorarım::CüvCüv:

kizlar uyurken sirtustu yatiyormusunuz???ben bazen farkinda olmadan yatiyorum ama hissettigim an donuyorum zaten karnim agriyor sanki bebisim eziliyor icerde...

kizlar uyurken sirtustu yatiyormusunuz???ben bazen farkinda olmadan yatiyorum ama hissettigim an donuyorum zaten karnim agriyor sanki bebisim eziliyor icerde...

sola yatıyorum gece uyanıyorum bi bakıyorum sırtüstüyüm

ıNŞ ÖGRENıRSıN MEHAYCIM BENDE HAFTAYA SALI GıDıYORUM ŞEKER YÜKLEMESı ıÇıN:))

ŞAŞKIN ZUZU BıDAKıNE ÖGRENDE GEL:mymeka:

sola yatıyorum gece uyanıyorum bi bakıyorum sırtüstüyüm

aynen yaa birde bu gece sirtustu yatmisim uyku esnasinda geriliyordum karnimi iceri cekmisim agriyla uyandim..hic farkinda olmadan yaptim tabi sonra uyku tutmadi korkudan uzuntuden bebegime zarar verdimmi diye....Birde kotu kotu ruyalar gordum adamin biri beni dovuyordu hamileyim yapma dedim karnima tekme atmaya basladi bebegimi kaybettim kanlar icindeydim cok korktum....senağlama

İNŞ ÖGRENİRSİN MEHAYCIM BENDE HAFTAYA SALI GİDİYORUM ŞEKER YÜKLEMESİ İÇİN:))

ŞAŞKIN ZUZU BİDAKİNE ÖGRENDE GEL:mymeka:

taam cücümm öğrenirimmm... hihoyyyt ben temmuz başında yüklencem şekeri..ıyy ne fena..kıızzz sakın gelip şööle iğrenç bööle zor deme canına okurum:)))

Back
X