2009 Ekim Anneleri

canım bende dün tetenoz aşısı vuruldum ellerim şişti kapatamıyorum resmen ağrı yok ama ellerim şişti zaten gecede sürekli uyandım tilki uykusu gibi...
ayy canmm benmde kolum çok ağrmştı tetenosda geçmş olsun tatlmm.aynen bende tilki uykusu gibi gözlerm kapalı ama sesler duyuyodum gece gece dşardan=)
gnaydn canm
kızlar günaydın hepinize bebişler nasıl bakem

gnydn tatlım..iyiyzz çok şükürr bebişlerde ii sen naslsınn..

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrr bebisler nasillll?? benimki uyandiii
ya dün cok güzeldiii elimi karnima koydum kactiii ama onu hissettim elimlee hemdeee aglamaya basladim biraz duyguluyumdurda :)). sizelrden naebr? habu bizim abaza elaaa tatildeee demiiii unuttum genee

yarin doktorum varrr 5 dk da olsa görecem kizimiiiiiiiiiiiiiiii p.teside tr de doktorum var muahahahah. günleri bi esim askerdeyken bide bebegimi görmek icin bu kadar sevincle ve sabirsizca bekliyorum

asi vurulmazsa ne gibi seyler olabilir? yani bu gereken bisi mi? biraz geri kaldim dogru dürüst takip edemedim cünkü hep müdürüm vardi ve yerim degisti :S

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrr bebisler nasillll?? benimki uyandiii
ya dün cok güzeldiii elimi karnima koydum kactiii ama onu hissettim elimlee hemdeee aglamaya basladim biraz duyguluyumdurda :)). sizelrden naebr? habu bizim abaza elaaa tatildeee demiiii unuttum genee

BEN DAHA ELİMDE HİÇ HİSSEDEMEDİM.. BENİM KIZIM ÇOK MU TEMBEL YOKSAM YA..:uhm:

günaydın kızlaarr...çook başım ağrıyo bu sabahh..sıpam da geceleri tepikliyo uyutmuyo anasını..çok güselmiş yaff...opuyorumnanaktan sisde keyifler nasııı

benimkinde hala ses seda yok bakalım hafta sonu ne güzel oynadı durdu ama iki gündür fazla oynamıyo bu da beni çok endişelendiriyo ya :(((

benimkinde hala ses seda yok bakalım hafta sonu ne güzel oynadı durdu ama iki gündür fazla oynamıyo bu da beni çok endişelendiriyo ya :(((

çok söyledimm yne söylüyorumm..o yine oynuyo ama sen hissedemiyosun herzaman..çünkü kasları daha çok zayıf..hergün hissedicez die bişi yok..boşa kendinizi üzmiyin böle ya..kaydirigubbakcemile 3-5 hafta geçsin sen ozaman gör hareketi

çok söyledimm yne söylüyorumm..o yine oynuyo ama sen hissedemiyosun herzaman..çünkü kasları daha çok zayıf..hergün hissedicez die bişi yok..boşa kendinizi üzmiyin böle ya..kaydirigubbakcemile 3-5 hafta geçsin sen ozaman gör hareketi

cnm çok sağol yaa inan bu konusmalar o kadar moral oluyo ki anlatamam. elimde değil işte napayım üzülüyom senide bıktırdım artık nolur kusura bakma cnm..

BEN DAHA ELİMDE HİÇ HİSSEDEMEDİM.. BENİM KIZIM ÇOK MU TEMBEL YOKSAM YA..:uhm:

yok kiz bendede hep olmuyorya tesadüftü tamamen belkide sadece bana öyle geldi ama imkansiz yaa resmen kacti gitti. gözlerim nasil doldu hemen esimi cagirdim artik baya baya hissediyom zilliyiiii

günaydın kızlaarr...çook başım ağrıyo bu sabahh..sıpam da geceleri tepikliyo uyutmuyo anasını..çok güselmiş yaff...opuyorumnanaktan sisde keyifler nasııı

oooo kralicemmm günaydinn nasilsin ?? gecmis olsun canim beniiim uyu yatda gecer kiyamammm sana :jeyyar:

tatlim hep oynamazlarki bende bi iki gün hissetmiyom ama aslinda hissettriyorlar ama tesadüf olarak biz hisstmiyoz o an tam baska bisi yapiyo olabilirizzz

[

tatlim hep oynamazlarki bende bi iki gün hissetmiyom ama aslinda hissettriyorlar ama tesadüf olarak biz hisstmiyoz o an tam baska bisi yapiyo olabilirizzz[/QUOTE]

aslında haklısın cnm gün içinde nasıl oynuyolardır kim bilir biz koşoşturmadan anlayamıyoruz. hafta sonu belkide evde olup ıstirahat ettiğim için o kadar fazla hissettim dimi ama. çok sağol güzelim moral oldu yawwwalkisalkisalkis

Günaydın kızlar,
Bebişim hareketli benim de. Ama henüz kuvvetli bir tekme hissetmedim hiç. Kıpırtılarını hissediyorum hep. Babası her akşam dinliyor karnımı, o da sesleri duyuyor ama net bir şekilde hareketlerini hissedemedi daha.
Bazen uzun zaman hiç oynamıyor. Bazen de hiç durmadan 10 dakika oynuyor. Herhalde uykuda olduğu zamanlar fazla diye düşünüyorum.
Birkaç hafta sonra iyice hissederiz, ne güzel :)

cnm çok sağol yaa inan bu konusmalar o kadar moral oluyo ki anlatamam. elimde değil işte napayım üzülüyom senide bıktırdım artık nolur kusura bakma cnm..

accık daha böle karamsar olursan kızcam söliyim.:oklava: :1hug: .yırtınıyorus kıs burda pozitif olcaz die..kıpırdamadığı zaman uyuyo bebişim die düşün..uyuyo da büyüyo annesine kocaman olup gelmek için..hem zaten günün çok büyük bi kısmını uykuda geçirirlermiş bebikler..

oooo kralicemmm günaydinn nasilsin ?? gecmis olsun canim beniiim uyu yatda gecer kiyamammm sana :jeyyar:

ççok tatsızım kuzum..bulantılar geri geldi..anlamadım niye :çok üzgünüm: bisürü de işim war..balım çatlıo..oof off..sen nasısınn..askaldı gelmene keyfin gıcırrr dimiii

kızlar günaydın bende biyerde okumuştum kulağını dayadığında bebeğin kalp atışları filan hissediliyormuş diye eşime söyledim dayadı bu kulağı hadi oğlum bi de hareket ediver dedi o an bi tepik attı oğluşum ben hissettim ama belli etmedim (karnımın bile şişmesine halen inanamıyordu da uyuz kociş diyodu sen kendin şişiriyon galiba hareket etmiyordur diyodu daha) oğlum tekmeledi mi yav dedi hihoyyyt

Back
X