2009 Ekim Anneleri

ayy kıslar hepimiz aynı şeyleri yaşıoz desenizekaydirigubbakcemile3 öl nefesım daraldıgı zaman evin koridorunda 10 tur atıom böle nefes al nefes ver yapa yapa dogurcam die korkuom sonra nefes alıp vermektenkaydirigubbakcemile3

efet su çok önemli ya bende çok içiom aama sıcaklar başlıo daha çok içmek lazım terlicez çünkü

biyandan ew işi yapıp biyandan size laf yetiştiriyorum cücümmmzemuszemus

anladım cicim çok kolay gelsin o zaman..benim eve lazım bir temizlik neredeyse 2 haftadır süpürmüyorum evi.. sabah çıkıyorum akşam geç geliyorum pazar günü de yatıyom sonra gezmeye gidiyom ee ev işide kalıyo..:utangac::utangac::utangac:

anladım cicim çok kolay gelsin o zaman..benim eve lazım bir temizlik neredeyse 2 haftadır süpürmüyorum evi.. sabah çıkıyorum akşam geç geliyorum pazar günü de yatıyom sonra gezmeye gidiyom ee ev işide kalıyo..:utangac::utangac::utangac:

pazarları kocincin yapıwersin kuzum..yarım saatini alırr..ben ewi süpürmüyorum hiç zorluyo belimi karnımı çok..işten gelincek accık sırnaşıyorum süpürtüyorum kocime kaydirigubbakcemile3

Günayydın kısslar. Ben bu hafta rapor aldım evdeyim. Onun için ancak gelebiliyorum. Sabah uyandım, sporumu yaptım, duş alıp yağlandım :) öyle geldim.Şimdi de de uzun uzun kahvaltı yapcam. ışyerindeyken çok özenirdim cokacimcoook

pazarları kocincin yapıwersin kuzum..yarım saatini alırr..ben ewi süpürmüyorum hiç zorluyo belimi karnımı çok..işten gelincek accık sırnaşıyorum süpürtüyorum kocime kaydirigubbakcemile3

ewet iyi taktik acıcık sırnaştım mı bu işde tamam ((çok sırnaştın mı da ben zararlı çıkıyom anacım.:asigim::asigim:.)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günayydın kısslar. Ben bu hafta rapor aldım evdeyim. Onun için ancak gelebiliyorum. Sabah uyandım, sporumu yaptım, duş alıp yağlandım :) öyle geldim.Şimdi de de uzun uzun kahvaltı yapcam. İşyerindeyken çok özenirdim cokacimcoook

bak yaaa nası da özendiriyo adamı :))) ohh yarasın cücümmm

bak yaaa nası da özendiriyo adamı :))) ohh yarasın cücümmm

Hehhehhe görmemişin boş bi haftası olmuş napcanı şaşırmış işte. kaydirigubbakcemile3
Yaw kıslar bu arada ben dün biras alışverişe çıktım acaip sıcaktı. Üstelik bebek alışverişine daha hiç başlamadım. nasıl alışveriş yapcaz ya Temmuzda falan. Ben hep o zaman yaparım diyodum.

Hehhehhe görmemişin boş bi haftası olmuş napcanı şaşırmış işte. kaydirigubbakcemile3
Yaw kıslar bu arada ben dün biras alışverişe çıktım acaip sıcaktı. Üstelik bebek alışverişine daha hiç başlamadım. nasıl alışveriş yapcaz ya Temmuzda falan. Ben hep o zaman yaparım diyodum.

tee ciciler topicini açtığımda biçoğu dediki zuzuum erken diilmii..dedimkii..yaz gelcekk göbüşler şişcekk rahaat rahat dolaşıp alamıcas...şimcik sis yana yana gesin bakiimm, laelaelaelaelaebenim nerdeyse herbişeyim hazırrzemuszemus

gülican ne raporu kıs yıllık izninmi yani ohh dinlen mis gibi ya ne güsel

valla çok yürünmüo bu haftasonu bizde dolaşalım şöle bi dedik hep yürüyüş olur die anam çok yoruldum ayak tabanlarım agrıdı napcaz bilmiom

aslında bende bi çok şeyi aldım galiba bi kaç tulum pijama zıbın felan aldımmı bebiş kıyafetleri tamamdır 2 battaniyem var bi penye bi kalın bitanede polar alım diom 3 tane yeter sanırım,altaçması banyo malzemeleri küveti felan alınacak bide yatagı:))

tee ciciler topicini açtığımda biçoğu dediki zuzuum erken diilmii..dedimkii..yaz gelcekk göbüşler şişcekk rahaat rahat dolaşıp alamıcas...şimcik sis yana yana gesin bakiimm, laelaelaelaelaebenim nerdeyse herbişeyim hazırrzemuszemus

Kıss zuzum bari ankara'da nerelerden aldın cicileri onları de bakem de bis de oralara bakalım. Ben dün kızılay, armada, söğütözü, çukurambar bütün mağazaları gezdim. Çok farklı fiyatlar var. Bi tek aklımda ulus kaldı.Bazen aynı markalar çok farklı fiyatlara olabiliyo. Sen baktın mı oralara.
gülican ne raporu kıs yıllık izninmi yani ohh dinlen mis gibi ya ne güsel

valla çok yürünmüo bu haftasonu bizde dolaşalım şöle bi dedik hep yürüyüş olur die anam çok yoruldum ayak tabanlarım agrıdı napcaz bilmiom

Yok canım iznimden gitmiyo. Ben devlette çalışıyom, dün aşı vurdurmaya gittim dr.a çok yoruldum dedim. O da rapor verdi 5 gün biras dinlen dedi. Ben de yok demedim tabiii delikafadulden
Ben de artıkın akşam 5 ten sonra 2-3 saat geserim diyorum. bi şekilde tamamlıcaz napalım artıkın

aslında bende bi çok şeyi aldım galiba bi kaç tulum pijama zıbın felan aldımmı bebiş kıyafetleri tamamdır 2 battaniyem var bi penye bi kalın bitanede polar alım diom 3 tane yeter sanırım,altaçması banyo malzemeleri küveti felan alınacak bide yatagı:))

ben dah bi çorap bilem almadım. ama kendimi zor tutuyorum yaaa

Hehe ben de bi tek süt pompası aldım. Ne akıllıca alışveriş demi ama kaydirigubbakcemile3

Kızlar bakın Ebru şallı programa bi tane dr. çaarmış. Hamilelikte sporu anlatıyodu. Daha önce spor yapma alışkanlığı olmayanlar, hamilelikte birden spora başlamasınlar diyo. Spor yapanlar da asla kendilerini fazla yormadan, nefes nefese kalmadan, kalbinizi yormadan yapın diyo. Yürüyüş falan yaparken çok hızlı tempo yapmayın kısslar.Yarardan çok zarar getirir diyo bakın

mrb kızlar.. Bu siteye girmicem dedim ama sizleri merak ettim. Hepiniz iisin,z dimi. bende yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum. Ama hala ruhen toparlayamadım...Bebişler nasılll? Lütfen kendinize ii bakın.. dikkat edin...

Kıss zuzum bari ankara'da nerelerden aldın cicileri onları de bakem de bis de oralara bakalım. Ben dün kızılay, armada, söğütözü, çukurambar bütün mağazaları gezdim. Çok farklı fiyatlar var. Bi tek aklımda ulus kaldı.Bazen aynı markalar çok farklı fiyatlara olabiliyo. Sen baktın mı oralara.

kuzum şööleki ben ööle marka şeyler almadım..bi tek zıbınları mothercareden..o da indirimdeydi ondan..önüme gelen bebe mağazasından aldım görüp beğendikçe..daha çok semt mağazalarında uygun oluyo..yani ewinin oralardaki yerlere de bak bence..sosyete pazarına git sıhhıyedeki..bu perşembe mesela:) ama araba puset gibi şeyler için mutlaka ulusa git..hatta kıyafet için de..ben normalde ulusa hiç gitmem,yasağım war senelerdir kıro çokya:)) puset için kocimnen gitces şu aralar..

Back
X