2009 Ekim Anneleri

maşallahh kızına pempeemm...

en iisi eşinin halletmesi ewet..benim sıpa kocam aradan çekiliyo anasından korkusuna da iş başa düşcek..alıngan biraz kayınwalidem,sen naz yaparsın 2 tatlı söz sölersin halledersin dio kocim..keşke o halletse..

ya keşke sen bidaha konuş bi ben söleyemem alınır çünkü kayınvalidem çaktırmaz ama alınır biliom ugraşamam sölesin annesine napım ya valla düşündükçe strese giriom zuzum ya bi hayal ediom evi öle eltim 6 aylık bebesi kaynana kayınpeder felan depresyona girerim tırlarım yani eşimede aynen böle söledim hakverdi bana bu işi halletmeden dogurmam bananekaydirigubbakcemile3

canım ii olmaya çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor. Her sabah işe giderken aynaya bakınca karnımın dümdüz olduğunu görünce içim burkuluyor. Yolda hamile görünce üzülüyorum. Akşam yatağıma yatınca karnımı elliyorum dümdüz. ama atlatcam inşallah. doğum yaparken dua edenin duası kabul olurmuş. doğum anında bana dua edin.Dualarınıza ihtşyacım var..

canım benim arkadasımda ilk bebegini 3,5 aylıkken kaybetmis. o donem cok kotu olmus. doktoru ona bak bu bebek dustugune gore saglıklı deildi yolunda gitmeyen biseyler vardı ya engelli bi sekilde dogsaydı daha mı iyi olurdu demis. arkadasım derki bu sozlerden sonra biraz olsun rahatlamıstım. ve sonrasında yeniden hamile kalmıs suan 2 yasında sapasaglam oglu var. acını anlayabiliyorum. kafana takmadıgın surece 2.melegin daha cabuk seninle olur.eger fazla kilon varsa su sıralar onu atmaya calıs spor yap.sonra nasılsa yeniden hamile kalacaksın insallah

ya keşke sen bidaha konuş bi ben söleyemem alınır çünkü kayınvalidem çaktırmaz ama alınır biliom ugraşamam sölesin annesine napım ya valla düşündükçe strese giriom zuzum ya bi hayal ediom evi öle eltim 6 aylık bebesi kaynana kayınpeder felan depresyona girerim tırlarım yani eşimede aynen böle söledim hakverdi bana bu işi halletmeden dogurmam bananekaydirigubbakcemile3

ah şekerim ben düzgünce durumumu anlatırım artık alınırlarsa da yapcak bişe yok..kendim lohusa lohusa kafayı yiceme azcık alınıwersinler napiim..ilerde bigün hak werirler elbett

ah şekerim ben düzgünce durumumu anlatırım artık alınırlarsa da yapcak bişe yok..kendim lohusa lohusa kafayı yiceme azcık alınıwersinler napiim..ilerde bigün hak werirler elbett

verirlermi dersin zuzumkaydirigubbakcemile3 haklısın biz strese gircemize onları kıralım daha iyi yani napalım hele deli eltim tam sopalık ne işi varsa ya akıl edemio küçük kafalı kız:mymeka:

verirlermi dersin zuzumkaydirigubbakcemile3 haklısın biz strese gircemize onları kıralım daha iyi yani napalım hele deli eltim tam sopalık ne işi varsa ya akıl edemio küçük kafalı kız:mymeka:

e yaani...aslında kırılcak alıncak bişi de yok..mantıklı düşününce gayet mantıklı istediğimiz şey..alışmaya çalıştığımız yeni düzen ağrı sızı uykususzluk bi de misafir..zor anam zoorr..düşünme bunnarı şimdiden..herşey olucağına warıyo nası olsa

benm görmcemm oğluma bişiler almış kıslarr ama ben kabul etmicem ellrnde kalsınn..iki sokak arkamda bu zamana kadr hiç arayp sormadılar birkere bile gelmedi hatta yeni evmize taşınalı 1 sene oldu ev nerde bilmio 2 sokak arkamda oturuo bide.ben şimdi napaım onun alğı eşyayaı..hem bana sordumuki ne lasım die haksızmıyım ben şimdi...

evet döndüm istanbuldayım
sen naptın bursaya gidicektin gittinmi gerçi dün gördüm burdada çıkmışlar artık sürüyle hemde kg 1 tl olan bile vardı değmez gitmene :))

Eşimin akrabalrı vardı bursada gelirken getirmişler gitmemize gerek kalmadsı evet artık ist. var alıyorum bol bol hihoyyyt

benm görmcemm oğluma bişiler almış kıslarr ama ben kabul etmicem ellrnde kalsınn..iki sokak arkamda bu zamana kadr hiç arayp sormadılar birkere bile gelmedi hatta yeni evmize taşınalı 1 sene oldu ev nerde bilmio 2 sokak arkamda oturuo bide.ben şimdi napaım onun alğı eşyayaı..hem bana sordumuki ne lasım die haksızmıyım ben şimdi...

aaayyhh içim daraldı..girmiyelim bu akraba muhabbetlerinee... herkesin yarası war kaydirigubbakcemile3 görümcen de tam sopalıkmış he

canım ii olmaya çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor. Her sabah işe giderken aynaya bakınca karnımın dümdüz olduğunu görünce içim burkuluyor. Yolda hamile görünce üzülüyorum. Akşam yatağıma yatınca karnımı elliyorum dümdüz. ama atlatcam inşallah. doğum yaparken dua edenin duası kabul olurmuş. doğum anında bana dua edin.Dualarınıza ihtşyacım var..

canım atlatmak çok kolay olmuyo biliyorum. ama sen de durumu zorlaştırmamaya çalış... ben de ilk bebeiğimi kaybetmiştim ama durumu kabullenmeye ve hayatı kaldığım yerden yaşamaya çalıştım.. şunu unutmaki tutunamayan bebeklerin çoğunda kromozomal bi bozukluk oluyo.. her zaman güçlü olan kazanıyo güçlü ve sağlıklı olan... ve ben düşüğümden 7 ay sonra hamile kaldım..sen de inşallah en kısa ve en uygun zamanda tekrardan hamile kalırsın... o yüzden sen de moralini yüksek tut güçlü ol. Allah yardımcın olsun...

akbuya canım insanlar hata yapabilir. görümceni haklı bulduğumdan değil ama bence aldığı hediyeyi reddetmek onun yaptığından daha ağır bi hareket olur... sen gene de hediyesini kabul et, istersen gene mesafeni koy b...hem herkes neye ihtiyacın var diyerek almıyoki hediyeleriii...o yüzden butür şeyleri hiiiçç kafana takma...

:teytey:

aaayyhh içim daraldı..girmiyelim bu akraba muhabbetlerinee... herkesin yarası war kaydirigubbakcemile3 görümcen de tam sopalıkmış he

offfff aman sormaa herkesde var bi dert anam derdi olmayanda yokturki..napalım canm alsnlar alsnlar hemde benm sosyetk görümcem markalı alıomşşş anası göstermş gürola heheh hepsi elnde kalcak onlarn bitanesnii gydrmicemm verdiği paralarda boşa gtsn.:teytey:

MERHABA KISLARR B,ıZ GELDıK OĞLUŞUM LA NAPIYORMUŞ BAKALIM ARKıDıŞLERı VE TEYZELERı Bı HAL HATIR SORALIM DEDıKopuyorumnanaktan

ya zuzucum benim ayaklarım felaket şiş ya. tuzuda kestim aslında günde 4 litreye yakın su da içiyorum. napçam bilmiyorum ya daha 5. ayda böle ileride nolcak nasipse bilmiyorum yaaaaa

Back
X