2009 Ekim Anneleri

akbuya canım insanlar hata yapabilir. görümceni haklı bulduğumdan değil ama bence aldığı hediyeyi reddetmek onun yaptığından daha ağır bi hareket olur... sen gene de hediyesini kabul et, istersen gene mesafeni koy b...hem herkes neye ihtiyacın var diyerek almıyoki hediyeleriii...o yüzden butür şeyleri hiiiçç kafana takma...
canm ölede tamamda bzmkii çoookk farklı be gülümm..insan kan davalıda olsa gelirdi.ramazan geçti ben iftara çağrdm ama o gelmedi arkadaşlarını çağrdı iftara annelerni bize yolladı..ve bekar 32 yaşında hiçbşyden eksk kalms akıllı heryere gezer gider evde durmass banamı gelemdi..bana 1 sene önce sevgilisini arttı özel nodan dün akşam beraberdk hatrladnmı beni dierekte yani hani sevgilisi dün kmleydi gibilernden..bende eşime söledm çünkü allah korusun aklıma kötü şeler geldi iftira falan eşimde annesine sölemşş anenside saten kıskanç bizde kalmasını felan hiç çekemio kardeşleri brbrne düşürüo.öle tuhaflarki yani anlatsam haklısın dersn eşim saolsıun canm kocam benm oda hak verdi istemio bişeini onlarnn
aybike şu meyve ne allah aşkına merak ettim 1 aydır muhabbeti dönüyo topik de:)))))
kesn eriktir..

ya zuzucum benim ayaklarım felaket şiş ya. tuzuda kestim aslında günde 4 litreye yakın su da içiyorum. napçam bilmiyorum ya daha 5. ayda böle ileride nolcak nasipse bilmiyorum yaaaaa

5 litre maşallah canm sana yaa..bende içmeye çalışıorum aama okdr içemiorumm..6 7 brdk felan anca:(

ya zuzucum benim ayaklarım felaket şiş ya. tuzuda kestim aslında günde 4 litreye yakın su da içiyorum. napçam bilmiyorum ya daha 5. ayda böle ileride nolcak nasipse bilmiyorum yaaaaa

canım benim de ayaklar ilk defa dün şişti ama uçakla geldim istanbula onun etkisindenmi yoks hamileliktenmi bilmiyorum bugün daha iyi sanki...

canm ölede tamamda bzmkii çoookk farklı be gülümm..insan kan davalıda olsa gelirdi.ramazan geçti ben iftara çağrdm ama o gelmedi arkadaşlarını çağrdı iftara annelerni bize yolladı..ve bekar 32 yaşında hiçbşyden eksk kalms akıllı heryere gezer gider evde durmass banamı gelemdi..bana 1 sene önce sevgilisini arttı özel nodan dün akşam beraberdk hatrladnmı beni dierekte yani hani sevgilisi dün kmleydi gibilernden..bende eşime söledm çünkü allah korusun aklıma kötü şeler geldi iftira falan eşimde annesine sölemşş anenside saten kıskanç bizde kalmasını felan hiç çekemio kardeşleri brbrne düşürüo.öle tuhaflarki yani anlatsam haklısın dersn eşim saolsıun canm kocam benm oda hak verdi istemio bişeini onlarnn.

canım ben görümcen haklı demedim. ama bak bekar ve 32 yaşında diyosun benimde görümcem 40 yaşında ve bekar ve benim yaşadığım bazı şeyleri yaşamadığı için beni anlayamıyo yada anlamaya çalışmıyo.. biz de oldukça sorunlar yaşadık ama gene de ben mesafemi koymamla birlikte olabildiğince olayların üstünü kapatmaya çalışıyorum. haklı olabilirsin ama üstünde durmak yada tepki vererek onu dikkate almak seni sadece üzer daha öteye gitmez.. o açıdan söyledim yanlış anlama sakın.. yaptığını eleştirmek amaçlı söylemedim....

canım ben görümcen haklı demedim. ama bak bekar ve 32 yaşında diyosun benimde görümcem 40 yaşında ve bekar ve benim yaşadığım bazı şeyleri yaşamadığı için beni anlayamıyo yada anlamaya çalışmıyo.. biz de oldukça sorunlar yaşadık ama gene de ben mesafemi koymamla birlikte olabildiğince olayların üstünü kapatmaya çalışıyorum. haklı olabilirsin ama üstünde durmak yada tepki vererek onu dikkate almak seni sadece üzer daha öteye gitmez.. o açıdan söyledim yanlış anlama sakın.. yaptığını eleştirmek amaçlı söylemedim....

ya benm kafam anca denk etti okadr yıprandm ki onları kafama takmaktan..evde sürekli neden böle neden gelmiolar vs vs huzurumu bozuodum resmenn..ama benm için artık bi değeri yok..ne konusunu yapıcam nede bişi..e peki şöle düşün btanem..bu samana kadr gelmemiş..ne yeni eve geldi hayrlı olsuna..nede hamileliğim boyunca geldi ki aramadı bile.aldıklarını ne yüzle getrcekk..bence getrmicek annesine verecekk al ver die..e şimdi ben ne hakla alaım öle tuhaf insanlarki evlendk bize sadece görmcem tv aldı takı takma felan yok..tv ilk taksitini biz ödedik ve borçu btnce size tv aldım dedi..iyki bi tv almş yani.ki yapmaları gerekioo..ne takı ne bişi benm kocam herşei tek yaptı evden tut takılarıma kadr..aldıklarını yüsümüse vuruolar.r...

ya benm kafam anca denk etti okadr yıprandm ki onları kafama takmaktan..evde sürekli neden böle neden gelmiolar vs vs huzurumu bozuodum resmenn..ama benm için artık bi değeri yok..ne konusunu yapıcam nede bişi..e peki şöle düşün btanem..bu samana kadr gelmemiş..ne yeni eve geldi hayrlı olsuna..nede hamileliğim boyunca geldi ki aramadı bile.aldıklarını ne yüzle getrcekk..bence getrmicek annesine verecekk al ver die..e şimdi ben ne hakla alaım öle tuhaf insanlarki evlendk bize sadece görmcem tv aldı takı takma felan yok..tv ilk taksitini biz ödedik ve borçu btnce size tv aldım dedi..iyki bi tv almş yani.ki yapmaları gerekioo..ne takı ne bişi benm kocam herşei tek yaptı evden tut takılarıma kadr..aldıklarını yüsümüse vuruolar.r...

canım seni çok iyi anlıyorum benimkiler de hiç hamileliğim boyunca bir ihtiyacın var mı yok mu evini toplayabiliyorumsun temizleyebiliyormusun demediler ama geldiklerinde sehpaların masaların üstünü parmakları ile kontrol ederler acaba toz var mı diye halılar yıkanacak benim getir bahçede yıkarız dedi ama arkasındanda sen de bir yandan fırçalarsın diyo bu halimle nasıl iki büklüm halı fırçalıcam ben o yüzden götürmüyorum hiç getir dediğinde bahane uyduruyorum daha bir sürü şey ya şimdide bebek odası almayalım bir beşik alalım çek yat alalım orda yatar kalkarsınız diyor takmamaya çalışıyorum ama insan bazen dayanamıyor bizde böyle mi olucaz acaba oğullarımızın eşlerine karşı

he yavv ne takcam onları dimee:=)hava güsell kuşlar ütüo kocamz var bebişimz var evmz var okadr çok insan varki bzm yermzde olmk isteyen..ama sürekli hayttn bişi istios işte...:)))))))))))))))))9

yok şekerim yok insan da çekememzlik varsa 20 sinde nasıl sa 50 sinde de öyle olur merak etme biz oğullarımızın eşlerine hoş görülü ve yardım sever olurssak onlarda eşlerine güzel , iyi eş olurlar kötü olmaya,huzur bozmaya ne gerek var ki hayatta.

ayy kötü olmuşş..maşallah güsel de su içiosun..akşam ewe gelincek uzat ayaklarını hep..dinlendirmeye çalış..

Kızlar biz dün akşam doktora gitik, oğlumus büyümüş, doktor tüm organlarına herşeyine baktı bebişim aptala döndü en son resim alırlen elini yanağına koydu kaldı öyle...

Merhaba canım amma dertliymişsin haa. Haklı olduğun nokta da çok yani.
Yalnız ben şimdi düşünüyomda, benim üç abimin de eşi doğum yaptı, hiç bişeye ihtiyacınız varmı falan demedim valla doğum olduktan sonra bi takım kıyafet bi de altın aldım gittim. Gerçi hepsi başka şehirdeler. Yanımda olsaydı farklı olurdu mutlaka ama ne biliyim hiç bööle şeyler bekliceklerini düşünmemiştim. Zaten annemler yaptı heşeylerini diye düşündüm. Hoş ben daha 27 yaşımdayım bu olanların hepsi 4-5 sene önce, senin görümce accuk büyükmüş belki bilmesi gerekir ama yine de insan başına gelmeden tam anlayamıyo bazı şeyleri sanırsam. En azından ben şimdi farkına varıyorum zemuszemus

canım seni çok iyi anlıyorum benimkiler de hiç hamileliğim boyunca bir ihtiyacın var mı yok mu evini toplayabiliyorumsun temizleyebiliyormusun demediler ama geldiklerinde sehpaların masaların üstünü parmakları ile kontrol ederler acaba toz var mı diye halılar yıkanacak benim getir bahçede yıkarız dedi ama arkasındanda sen de bir yandan fırçalarsın diyo bu halimle nasıl iki büklüm halı fırçalıcam ben o yüzden götürmüyorum hiç getir dediğinde bahane uyduruyorum daha bir sürü şey ya şimdide bebek odası almayalım bir beşik alalım çek yat alalım orda yatar kalkarsınız diyor takmamaya çalışıyorum ama insan bazen dayanamıyor bizde böyle mi olucaz acaba oğullarımızın eşlerine karşı

ah canm ahh bilmemki ya neden bölelerr..anlam veremiorum bu halnle halımı yıkıcaksnn..oldu yaa..ne güselde dio fırçalarsn die...töbee..canm odanı sen al..alcaksan kmseye tenzzül etme..bak bzmde şuan oda değil beşik alcak paramz yok..bsen diorum okadr şeye rağmen ablan annen alsın die..ama kocam bilio ne olduklarını anlatıo bana okadr ben gene salk gönlüm arada böle affeder gibi oluom..dedim çocğa takılan bişi illaki olr ayda 170 170 öderzz..istemiorum onlarn bişeini.ki bze sormadılarki bişey lasımmı alalımmı die..annem yapıo herşesini..masraftan kaçmak için aramıolar bile..takma dicem ama takılıo maleseff..hep birikim olmş tartşma çıksa hep onlardan dolayı tartışıos biss:=)

Merhaba canım amma dertliymişsin haa. Haklı olduğun nokta da çok yani.
Yalnız ben şimdi düşünüyomda, benim üç abimin de eşi doğum yaptı, hiç bişeye ihtiyacınız varmı falan demedim valla doğum olduktan sonra bi takım kıyafet bi de altın aldım gittim. Gerçi hepsi başka şehirdeler. Yanımda olsaydı farklı olurdu mutlaka ama ne biliyim hiç bööle şeyler bekliceklerini düşünmemiştim. Zaten annemler yaptı heşeylerini diye düşündüm. Hoş ben daha 27 yaşımdayım bu olanların hepsi 4-5 sene önce, senin görümce accuk büyükmüş belki bilmesi gerekir ama yine de insan başına gelmeden tam anlayamıyo bazı şeyleri sanırsam. En azından ben şimdi farkına varıyorum zemuszemus

gülican kuzum bak ne güsel annenler yapmşş en azndan ben düşük tehlkesi geçrdm kmse bilmiodu bile.kmse gelmedi bile..diorumya bunlarn hepsi öle e hem sen farklı şehrlerdeymşsn canm..
bunlar benm 2 sokak arkamda.ki görümcem evlenmş ayrılşmş akıllı sosyetk.hergün kuaförlerde yaşınıda göstermio:)evede gelmes gezer hep arkadaşları felan var okadr gezme arasnda banamı gelemedi...hıhh yani ona..:1shok:

Back
X