O
_ocean_06
Ziyaretçi
ah canm ahh bilmemki ya neden bölelerr..anlam veremiorum bu halnle halımı yıkıcaksnn..oldu yaa..ne güselde dio fırçalarsn die...töbee..canm odanı sen al..alcaksan kmseye tenzzül etme..bak bzmde şuan oda değil beşik alcak paramz yok..bsen diorum okadr şeye rağmen ablan annen alsın die..ama kocam bilio ne olduklarını anlatıo bana okadr ben gene salk gönlüm arada böle affeder gibi oluom..dedim çocğa takılan bişi illaki olr ayda 170 170 öderzz..istemiorum onlarn bişeini.ki bze sormadılarki bişey lasımmı alalımmı die..annem yapıo herşesini..masraftan kaçmak için aramıolar bile..takma dicem ama takılıo maleseff..hep birikim olmş tartşma çıksa hep onlardan dolayı tartışıos biss:=)
evet bizde hep onların yüzüne oldu malasef kavgalarımız benim annem yazık şunu alayım bunu alayım diyip duruyor bende birşey alma dedim onlar nasıl almayacaksa sizde almayın dedim biz alırız ve öderiz dedim allaha şükür durumumuz da var ve heveslerimin kursağımda kalmasını istemiyorum boş odam var büyük te bebek odasını alırda niye beşik ve çek yat alayım sonra ne yapacam ben çek yatı valla kocam alacak onları dinlemicem zaten onlar alsa kafamıza kakarlar ben alırım herşeyi tenezzül etmem onlara:teytey: