2009 Ekim Anneleri

handan 4lü usg nemk yaa ben sana boyna soruom ama sonra ya ben ya se çıkıon görmüonn..bzm şekerden başkja neler varki önümzde hemde mecburimi yanii.ben gidecem anneme yaa offf..

ayhh bu kıs beni öldürcek...handanla sana özel uygulamalarmı war kıs tıp literatüründe kaydirigubbakcemile3 4 boyut ultrason hani şu sarı renkte gördüğün ultrason resimleri wideoları wardır ya nette o şekerimm

karştrma olmas yaa ayrntılıdaa dr bakıo herşesine ki pipisini bile tek çekip pipisini incelio.bence şimdi yanlmştr bana öle gelio.osaman pipi olark incelemedide ne inceledi bide öle düşünün.

ayhh bu kıs beni öldürcek...handanla sana özel uygulamalarmı war kıs tıp literatüründe kaydirigubbakcemile3 4 boyut ultrason hani şu sarı renkte gördüğün ultrason resimleri wideoları wardır ya nette o şekerimm

ayy zuzu çok güldüm puhahahah ya bz onla yakınız ya ne blm aynı hastaned dr felan olnmca haftalarda yakın olnca hehehe..ay koptum yaa...e söleyn bakalım ne var önmzde bzmmm şekerden başka sen söle osamn..handandan hayr yok satenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayy zuzu çok güldüm puhahahah ya bz onla yakınız ya ne blm aynı hastaned dr felan olnmca haftalarda yakın olnca hehehe..ay koptum yaa...e söleyn bakalım ne var önmzde bzmmm şekerden başka sen söle osamn..handandan hayr yok satenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yokk ben bilmem handan bilirrr..delüü..altı üstü bi hafta önce dourcanız he..hawaya bakk naniknanik şeker yükledikten soona öle büyük bişe yok..idrar testi filan yaparlar gerek gördükçe,bakteri neim warmı die..belki kan testi filan..bişe kalmadı artıkın..

yokk ben bilmem handan bilirrr..delüü..altı üstü bi hafta önce dourcanız he..hawaya bakk naniknanik şeker yükledikten soona öle büyük bişe yok..idrar testi filan yaparlar gerek gördükçe,bakteri neim warmı die..belki kan testi filan..bişe kalmadı artıkın..

ayyy dimi bitti inşallah şekerden sonra testler.....

kızlar benim doktorumda hem siyah beyaz hemde üç boyutlu ultrason var her gittiğimde (ayda2 kez) ikisindende bakıyo. son iki kontrolümdede kız dedi ama umarım yanılmıyodur. hatta son gittiğimde sordum tahir bey bizimki hala kızmı diye. 3 boyutluda baktı valla görünürde pipi yok dedi. ama siz yok musunuz siz benim bile içime kurt düşürdünüz hain karılar.

kıs zuzu aramzda bi hafta var ama bence siz daha önce doğrrsunzz erekk bebekler geç gelrmşş hatta bi tanıdık 9 ay oldu 10 gün oldu bbeğin gelmeye nyeti yoktu sezeryana aldılar..keyfleri ii oluo demkkk orda:=))

e zuuzu bişi yoksa 4 boytlu usgh neden var nan anlamadm ben şimcikk...şimdi önmzde bi şeker var önmli okdrmı yoksa 4 lü 5li gidecesmi böle yani.

selam kizlar...

handanim sen demiyomuydun ablam yayildi ben karindan aldim sadece diye sanirim hurafeler dogru cikicak nedersinkaydirigubbakcemile3

benim görümcemin komsusu varmis.. doktor hep kiz demis.. oda odasi dahil herseyi hazirlamis.. son iki hafta kala erkek demis.. ve oglu oldu.. onca masraf bosa gitti.. bence fazla kaptirmayin kendinizi alisverise ne olur ne olmaz..süprizzzzz

buarada benimkinin cinsiyetide haala belli degil.. doktor erkek olabilir ama emin degilim diyor.. cikinti var ama cok belirgin degill.. inebilir diyor.. simdi bi ay daha beklicem ögrenmek icin..

Merhaba guzellerrrr kizlar ben geldim oglusumu gördümde geldim bugun detayli utrasonumuz yapildi doktorum beni universite hastanesine yollamisti detayli ultrason icin , 45 dk boyunca bebegimi gordum :)) ayrica ordaki uzman doktor alttanda bakti rahim boyunu ölcmek icin icim rahatladi sukur hersey yolunca serviks boyu 4 cm dedi suan gayet normal dedi 2.3 haftaya bir tekrar kontrol ettir dedi :) bu arada bebegimiz 510 gr olmus masallah:nazar: surekli agzini acip kapadi esniyor dedi doktor , cok sirindi :) yarin tekrar kendi doktorumda randevum var seker yuklemesi yapacak bakalim :9

sizler nasilsiniz kizlar keyifleriniz nasil '?

kıslar işim var ondan yazamıom ilkaycım maşallahh paşanaa:nazar:

gözde bu 4 boyutlu ayrıntılı ultrasonun renklisi canım ten renginde görücez bide cd vercekler işte hatıra die:)))renkli oldugu için yaptrmak lazımmış eli ayagı düzgünmü net göründügü için kapiş

kıslar valla ben renkliye kadar inanmıcam sanırım cinsiyet mevzuna

e zuuzu bişi yoksa 4 boytlu usgh neden var nan anlamadm ben şimcikk...şimdi önmzde bi şeker var önmli okdrmı yoksa 4 lü 5li gidecesmi böle yani.

he kuzumm bööle gitces 4lü 5li..neden olsun daha net daha güzel görüntü alabilmek için war..özellikle son ay bakıldığında bebeğinin yüzünü okadar net görüosunki normal resmin sarısı..

Merhaba guzellerrrr kizlar ben geldim oglusumu gördümde geldim bugun detayli utrasonumuz yapildi doktorum beni universite hastanesine yollamisti detayli ultrason icin , 45 dk boyunca bebegimi gordum :)) ayrica ordaki uzman doktor alttanda bakti rahim boyunu ölcmek icin icim rahatladi sukur hersey yolunca serviks boyu 4 cm dedi suan gayet normal dedi 2.3 haftaya bir tekrar kontrol ettir dedi :) bu arada bebegimiz 510 gr olmus masallah:nazar: surekli agzini acip kapadi esniyor dedi doktor , cok sirindi :) yarin tekrar kendi doktorumda randevum var seker yuklemesi yapacak bakalim :9

sizler nasilsiniz kizlar keyifleriniz nasil '?

maşallahh kuzuna ilkayımm

Back
X