2009 Ekim Anneleri

gördüm canan yazdım ya kısım topice

elacım seni çok ii anlıom yaa bence boşanmazlar bu yaştan sonra blöf yapıo ciddiye alma sen rahat ol canım kolaymı ya öle laf işte , sıkıntı yapma kendine olumlu düşün uyuslar ya oglunu huzursuz edio işte benimkide öle askerdeyken bile arayıp derdini anlatıodu eşime deli kadın

kızlarr cnmm çok sıkkın yaa...
ben bıktımm bu kaynanadan...
eşimle konuştukk, aramış onou öğlende, ben bitirecem oğlum demiş...
yaa bu kadın neyinee güveniyo yaa, dedim hakan 1-2 sene kesinlikle bizimle olamaz 1 haftada gördün dedim, gelmez sanmam dedi amaa için hiç rahat değil...
yaaa iyice midem bulanıyo artık ondan, sevmiyorum onu sevmiyorumm

hay allah. yaw elacım kaynanan niye evini bırakıp da sizle kalmak gibi bi düşünceye giriyor onu anlamadım. yalnız mı kalamıyo nedir yani. ayrılıyosa ayrılsın otursun kendi evinde işte. safra olmak da nedir yani yaa.

slm kısslar
Handan canım maşallah oğluna kocaman olmuş yaa. ayy ben bu kadar olcaklarını zannnetmiyodum haa.Benimki de 700 falan vardır desene :nazar:
ılkay canım ikinizin de şeker yüklemesi ikinciye iyi çıkar inşallah. Çok abartı değilmiş çünkü.acaba son bir haftada falan yediklerimiz etki ediyomudur. Ben de ona göre yiyip içsem. :uhm:

yaa bu kadın neyinee güveniyo yaa, dedim hakan 1-2 sene kesinlikle bizimle olamaz 1 haftada gördün dedim, gelmez sanmam dedi amaa için hiç rahat değil...

seni çok çok iyi anlıyorum canım çünkü benim başımdada problemli bir kayınvalide kayınpeder ve görümce var..biz görüşmüyoruz ama genede yetiyorlar kaç km öteden..neyse sor bakalım sizemi güvenip boşanacaklarmış..ben anlayamıyorum bu insanları ya,yaş ilerledikçe olgunlaşır insan bizimkiler iyice yoldan çıkıyor tövbe tövbe..çok sinirleniyorum Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın,hayırlısını versin..üzme kendini boşver herşey olacağına varıyor..a.s.

gülicannn hoşgeldn nabersn bakım neyemk yapcan menüde ne varr ben ne yapsamm akıl ver bana.

Ayy kaynana da evine döndü taciz atışlarına hala devam yani. Oğluyla geliniyle iki gün geçinemedi, kocası napsın sürekli beraberken. acaba sen hamilesin diye kıskanıyo ilgiyi üstüne çekmek için mi yapıyo. Gerçekten boşanmaya karar verse insan böyle sürekli konuşur mu yaa. Bana da inandırıcı gelmedi yani

inş düşük çıkar yediverencim

saol gülicanım bende tahmin etmiodum valla büyüyolar kıs:)) hiç bilmiom canım ya etkisi varmı ama genede dikkat et

Yaaa kızlarr blöf yapmıyo sanırım, adam bunu defelarca aldatmış bu zamana kadar dayanmış 64 yaşından sonra zor geliyomuş...
yaaa tamam belki haklı olabilir kendine ait bi kooperatif evi var ama henüz borcu var kendi emekli, emekli maaşını oraya verse elinde bişey kalmaz...
bi iki sene dişimi sıkıp şu borç bitene kadar dayanim demiyo...
eşimee olmaz kesinlikle diyom, aynı şey senin annene olsa diyo, bide öle düşün diyo...
ama benim annem onun annesigi gibi herşeyi ben biliyorum havasında değilki, her lafında laf sokmuyoki, yapıcı olmaya çalışır yıkıcı değil...
atsan atılmaz satsan satılmaz diyo haklı, amaa ben şunu biliyorum kesinlikle biarada olmazz, çünkü ne zaman uzun süreli (max-1 ay) biaraya gelsek sorun çıkıyoo...
offf offf içimden böğüre böğüre ağlamak geliyosenağlama
eşiminde canı çok sıkkın benim üstüme gelemiyo, hamileyim diye...
peki yaa doğumdan sonra????????

pembeinci canım bende dün oldum aşımı dün biraz ağrıdı şimdi birşey yok üstüne yatmazsam..ama tahlil falan yapmadılar banada..

oyy kuzumm..nerden çıktı şimdi bu yaa..düşünmesin bile bi zahmet size gelmeyi..sen bu sıralar pek arayıp sorma da yüz bulmasın bari..eşine de tawrını kesin koy,accık bi açık kapı bulursa gelir bidaha da kolay kolay gitmez..başka çocuğu yuokmu tek çocukmu eşin

elam neden biktin kaynanadan :) ? sizinlemi yasamak istiyor ?sorun nedir moralini bozma tatlim

handan,ilkay umarım 100lük şeker yüklemeniz güzel çıkar.bende perşmbe gidiyorum.kilom fazla ve iştahım çok.korkuyorum.umarım fazla çıkmaz.

tesekkür ederim tatlim sagolasin , insallah sende de hic cikmaz herseyin hayirlisi olsun

Valla elalım kaynanan için diyecek o kadar çok şey vardi ama söylersem kesin topic kapanır töbe töbe sabır ver allahım sen biz gelinlere gerçi benim bir sıkıntım yok kaynananmla ama adı üstünde kaynanana belli olmuyor sağları solları.

elalımm kuşummm takma kafana zaten beraber kalamzsınız bek sesi senin sesin derken kafası şişer sabırlı ol üzme kendini meleğini düşün annesi sen üzüldükçe oda üzülüyo opuyorumnanaktan

slm kısslar
Handan canım maşallah oğluna kocaman olmuş yaa. ayy ben bu kadar olcaklarını zannnetmiyodum haa.Benimki de 700 falan vardır desene :nazar:
İlkay canım ikinizin de şeker yüklemesi ikinciye iyi çıkar inşallah. Çok abartı değilmiş çünkü.acaba son bir haftada falan yediklerimiz etki ediyomudur. Ben de ona göre yiyip içsem. :uhm:

a,selam canim hosgeldin , yediklerimizin etkisi varmi bilmiyorum tam anlamiyla aslinda ben kilolu degilim 64 kiloyu az gectim 65 basladim 57 58 kiloayla hamile kalmistim , gerci sulu meyva sekerli olan seyleri cok yiyordum , ama doktorum aslinda bunlarin cok etkisi olmadigini soyledi hormonlardan kaynaklanan bir durummus bu seker yuklemesi biraz anlatti ama terimler latinca olunca doktorun pek anlamadim da :i) gerci eger ikincisinde de seker tanimlanirsa , o z aman diyet vereceklermis tabi sekerli seylerden uzak hamur islerinden uzak vs.. insallah cikmaz da bende cikolata yemeye devam ederim :) yasak olan hersey insanin ilgisini daha cok cekiyor nedense

pembeinci canım bende dün oldum aşımı dün biraz ağrıdı şimdi birşey yok üstüne yatmazsam..ama tahlil falan yapmadılar banada..

Canım sanada geçmiş olsun üstüne yatınca acıyormu ay gece işimiz var desene
Valla anlamadım bana yaptılar zaten kimseye yapmamışlar başka birde o kadar söyledim sonuçlarım iyi çıktı diye yinede şişlediler beni sırnaşık şey

elcım bence boşanmıcaklar bak görürsün benim kaynanamda aynı durumda gençligindn beri altatıomuş kocasından nefret edio ama hala boşanamadı bak sen içini ferah tut eşinde annesine desin anne bu yaştan sonra boşanıp napacan felan die ne bilim biraz akıl verse annesine

Yaaa kızlarr blöf yapmıyo sanırım, adam bunu defelarca aldatmış bu zamana kadar dayanmış 64 yaşından sonra zor geliyomuş...
yaaa tamam belki haklı olabilir kendine ait bi kooperatif evi var ama henüz borcu var kendi emekli, emekli maaşını oraya verse elinde bişey kalmaz...
bi iki sene dişimi sıkıp şu borç bitene kadar dayanim demiyo...
eşimee olmaz kesinlikle diyom, aynı şey senin annene olsa diyo, bide öle düşün diyo...
ama benim annem onun annesigi gibi herşeyi ben biliyorum havasında değilki, her lafında laf sokmuyoki, yapıcı olmaya çalışır yıkıcı değil...
atsan atılmaz satsan satılmaz diyo haklı, amaa ben şunu biliyorum kesinlikle biarada olmazz, çünkü ne zaman uzun süreli (max-1 ay) biaraya gelsek sorun çıkıyoo...
offf offf içimden böğüre böğüre ağlamak geliyosenağlama
eşiminde canı çok sıkkın benim üstüme gelemiyo, hamileyim diye...
peki yaa doğumdan sonra????????

İlginçmiş canım yaa, mademki kayınpederde kusur var o zaman o 1-2 sene o ödesin kirasını nafaka olarak falan. O idare etsin yani. Neyseki emekli maaşı varmış canım ömür sizin elinize bakmaya kalkmaz en azından. Bi de zaten iki günde dayanamadı gitti. İş o seviyeye gelirse sen de gene surat yaparsın o da başka bi çare arar. Şimdi oğlumun evi var nasılsa rahatım diyo tabii

zuzum 3 kardeşler amaa bi oğlu bekar 2 senedir görüşmüyolar...
bi kızı var oda kocasından ayrı kızıyla birlikte yaşıyo, ama kaynanaa kızıylada sürekli yanında yaşıyo yanında kalamazmış...
elle tutulur düzgün aile biz varız yani, bizide o boşatacak...

Back
X