2009 Ekim Anneleri

elaam bilgisayarımın ekranı gitti..öslicenis beni..:( şimcik kociminkinden girdim ama o bu pcyi işe götürüyo genelde..bi de çizim programları filan olduu için internete girmio bundan pek wirüs şeyetmesin diee...

yaaaa dimee yaaa sen benim stres topumdunnsırnaşık şey herşekildee güldürüyon nan beni...
sölee kocişee halletsin şu ekran işinii yafrumm:delphin:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: cezalandırılmayalım kociş mevzusuna yorumsuz kalıyorum

Kim olabilir canım koca memişliler handan , zuzuu u , fatoş döv onları buldular ufaklığı neler yaptılar bana :sinifsinif:

döverimm nannn çekilin ordan deli kadir geldii:mymeka::mymeka::mymeka: bu arada sidikli fatoşmu girdi???

maşallah elacım senni kocişi en sonuncusu dogurana kadar idare eder kanımca maşallah sabırlıkaydirigubbakcemile3

kızımm sabrıı tükendi hatırlatırımm:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol: sen anca geçtimiz yolları paspaslarsınnn çırakkk:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

:1shok: :1shok: Aboww büyüğümsün ablam hürmetler buyrunnnnnnnnn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben kaçar biraz dolanayım sırtım ağrıdı oturmaktan görüşürüz zaten saat 6 oluyor birazdan kaçışırsınız sizde yavaş yavaş.

Yasemin nasıl oldun canım dr ile görüştünmü .

Kızlar iyi akşamlar bende toparlanıyom, öptüm siziiŞenizŞenizŞeniz

Ben kaçar biraz dolanayım sırtım ağrıdı oturmaktan görüşürüz zaten saat 6 oluyor birazdan kaçışırsınız sizde yavaş yavaş.

Yasemin nasıl oldun canım dr ile görüştünmü .

pembem birazdan görüşcem ama şimdi daha iyiym sanki ayağıma terlik giydim biraz daha rahatım kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrrrrrr nasılsınızzzz........

Yenii göbişş resmimi koydummm bakalımmm beğenecekmisinizzz.............

Back
X