2009 Ekim Anneleri

pembem iyiyim tatlim sen nasilsin kiz pembem bana bir ticker yapsana yazdim gordunmu ? kendim deniyorum olmuyor gecenlerde seldus yapmisti olmustu bir baskasi yapinca belki yine olur

kızlarr bende gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyom zırt pırt uyanıyom yaa kuzumuda rahatsız ediyommu acep?

Odan müsaitse özel yaptırmak en mantıklısı zaten kaydirigubbakcemile5 bebk mobilyaları ufak oluyor dediğin gibi.

Ben ticker yapmaya gidiyorum görüşürüz kıslarr

kızlarr bende gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyom zırt pırt uyanıyom yaa kuzumuda rahatsız ediyommu acep?

hic sorma ben hele savas yapiyorum sanki yatakta ne tarafta yattigim belli degil bazen resmen karnimin uzerinde uyaniyorum , benimkide rahatsiz oluyormu bilmem belki oluyorlardir yazik ama rahat bir pozisyon bulamiyorumki yastik falan koyuyorum yine olmuyor

Günayydın kısslar. Ben de işe yeni geldim. Gece hiç uyuyamadım, bi sağa bi sola döndüm durdum. Tam ben uyuyacam bu sefer oğluş uyanıyo zıplamaya başlıyo. Sabahta uyanamadım ancak gelebildim

Günayydın kısslar. Ben de işe yeni geldim. Gece hiç uyuyamadım, bi sağa bi sola döndüm durdum. Tam ben uyuyacam bu sefer oğluş uyanıyo zıplamaya başlıyo. Sabahta uyanamadım ancak gelebildim

hoşgeldin dadlum hep aynı uyku falan kalmadı vallaaaakafamçokkarıştı

geldim geldim kuşlarım.....iş güç....hep dışarıda olunca nete giremedim:)

Nazyaz hoşgeldin canım Allah kolaylık versin bu sıcaklarda koşturuyosun desene. Ama bebek hazırlıklarını da ihmal etmiyosun bakıyorum. Oda siparişi bilem vermiş bak. Nasıl bişey yaptırıyosun canım . Tam takım mı yoksa yatak şifoniyer falan mı?

anladim yasemincim , bence isin cok guzel yani disardan bakildiginda eczanede bir donem bende calismak istemistim eczaci olup , ama hamile iken nobetle falan yoruluyorsundur ALLAH yardimcin olsun tatlim

anladim yasemincim , bence isin cok guzel yani disardan bakildiginda eczanede bir donem bende calismak istemistim eczaci olup , ama hamile iken nobetle falan yoruluyorsundur ALLAH yardimcin olsun tatlim

sağolasın tatlım valla rahat aslınd ahamile olunca herşey daha zor geliyor insana yerimseniben

Back
X