2009 Ekim Anneleri

başlarda ben de meyveye saldırdım 4 ay olana kadar falan sonra yine bıraktım normale döndüm. hiç aramam meyveyi ne kadar kötü bişey . 1 kilo elma alırım dolapta çürür kimse yan bakmaz. eşim de yemez . alıyorum alıyorum çürüyor çöp oluyor almıyorum artık ben de. ben de bir kaç meyveden çok az şekerli komposto yaptım yemeğin ya da öğün aralarında içiyorum. böyle bi çözüm buldum hiç yoktan iyidir dimi:))

bizde tam tersiyiz nerdeyse hergün meyve alıp gidiyoz eve..eşimde bende akşam oturup meyve tüketiriz..bütün meyveleri alıp yiyorum ben,günlük hepsinden tüketiyorum

iyidir tabi ama için ektradan şeker koymasan daha sağlıklı olmazmı acaba? bu arada bizde eşim yer meyve de bi taraf yemeyince diğer tarafında yiyesi gelmiyo... ama artık meyveler atılmıyo. hepsini tüketiyoruz:)

ikiye böldüm bahaircim. kendime yaptığıma hiç şeker koymadım. diğerine çok çok az şeker koydum eşim içmez çünkü öbür türlü. dediğin gibi ekstradan şeker depolamaya gerek yok zaten şekerli meyveler.

ikiye böldüm bahaircim. kendime yaptığıma hiç şeker koymadım. diğerine çok çok az şeker koydum eşim içmez çünkü öbür türlü. dediğin gibi ekstradan şeker depolamaya gerek yok zaten şekerli meyveler.

evet bebeişim gayet sağlıklı gözüküyo hem seni deli gibi de susatıyodur. su içmeni de sağlıyodur..

kız henden özlücem seni annen yakınmı bari sık sık girebilcen mi. halletseydin keşke şu net olayını ya üfff. ama sen de haklısın dolu masraf var bişey diyemiyorum. :bbo:

kız dandan olamayacanmı sen buralarda??????? gerçi sana diyene bak bizde taşınırsak bizimde hemen internet olmayabilir:(((((

raporumu haftaya cuma alıyorum mehaycım ondan sonra 1 hafta daha çalışıp izne çıkıorumopuyorumnanaktan

aaa ne güzell.
ben daha karar veremedim.. zaten kendimi iyi hissetmediğim anlarda işe gelmiyorum..
bakalım nereye kadar dayanabilirsem gelicem işe .. gözümün kesmediği zaman izne ayrılıcam kısmet bakalım

kız henden özlücem seni annen yakınmı bari sık sık girebilcen mi. halletseydin keşke şu net olayını ya üfff. ama sen de haklısın dolu masraf var bişey diyemiyorum. :bbo:
annemler yakın canım ama ben sıksık gidebilirmiyim koca göbemle bilmiom gittikçe ilkiş size gelmek olacak bende bilmiom napıcam size çok alıştımmafoldumben
evde pc varmi handan?

yok canımmafoldumben

Son düzenleme:
cepten falan da bağlanabilirsin bahaircim geçici bir süre. şimdi eskisi gibi tuzlu değil artık cepten bağlanma olayı. aynı hesaba geliyor. çaktın köfteyi. :emir_bebek:

ee napalım kuşum zaten bebek evdeki dengeleri değiştiriyor ister istemez, bari kompostosu istediği gibi olsun dimi :))))) o kadarcık lüksü olsun yani.. :))))

ben bu bebekle değişen yada değişecek olan denge durumundan hiç hoşlanmıyorum ya.....
dengeler aynı kalsın bide üstüne bebek eklensin

kıs bahair yeterki evin olsunda varsın netin olmasınopuyorumnanaktan
tabiyki bebişim orası öyel de insan alışınca zorlanıyo 3 gün internetimde sorun oldu da bütün türk telekomu birbirine kattım.

cepten falan da bağlanabilirsin bahaircim geçici bir süre. şimdi eskisi gibi tuzlu değil artık cepten bağlanma olayı. aynı hesaba geliyor. çaktın köfteyi. :emir_bebek:
çaktım köfteyi tatlım bi yolunu buluruz herhalde. ya en fazla 1-2 hafta olamz internet ondan sonra hallolur herhalde.. o arada da ben ancak evimi faln yerleştiririm zaten dimiiiiiiiii??????

yaaa kızlarr ben şu doğum öykülerini okuyup okuyup ağlıyom delü gibi :((( biri beni durdursun...

kıslar şimdi dogum yapmış arkadaşımla konuşuodum suyun gelince hemen hastaneye gitme dio biraz evde bekle dio öle kovadan boşalır gibi çok gelirse o ayrı dio hastanede hemen açılman olmuo o zaman dio onun öle olmuş suyu gelmiş hemen gitmiş 3 saatte 1 cm açılması olmuş doktoruda fazla beklememek için suni sancıyı dayamış buda dayanamayınca illa sezeryan yapalım die kızın başını yemiş sezeryan olmuş o an düşünemiosun zaten dio doktor ne derse yapıosun dio suni sancı veridirme kendine dio:bbo:

Back
X