ben bu bebekle değişen yada değişecek olan denge durumundan hiç hoşlanmıyorum ya.....
dengeler aynı kalsın bide üstüne bebek eklensin
öyle olması için çaba sarfedicez başka çaremiz yok . ben de hiç hoşlanmıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu bebekle değişen yada değişecek olan denge durumundan hiç hoşlanmıyorum ya.....
dengeler aynı kalsın bide üstüne bebek eklensin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantamamdir dandanim hallettim..annene gittiginde gorusuruz o zaman..a.s.
yaaa kızlarr ben şu doğum öykülerini okuyup okuyup ağlıyom delü gibi(( biri beni durdursun...
:gitme: :sinifsinif:yaaa kızlarr ben şu doğum öykülerini okuyup okuyup ağlıyom delü gibi(( biri beni durdursun...
kıslar şimdi dogum yapmış arkadaşımla konuşuodum suyun gelince hemen hastaneye gitme dio biraz evde bekle dio öle kovadan boşalır gibi çok gelirse o ayrı dio hastanede hemen açılman olmuo o zaman dio onun öle olmuş suyu gelmiş hemen gitmiş 3 saatte 1 cm açılması olmuş doktoruda fazla beklememek için suni sancıyı dayamış buda dayanamayınca illa sezeryan yapalım die kızın başını yemiş sezeryan olmuş o an düşünemiosun zaten dio doktor ne derse yapıosun dio suni sancı veridirme kendine dio:bbo:
benım basım dönmeye basladı yıne kızlar..ben cıkmak zorundayım hoscakalın
ayy bilmiyom kızlar aklımaa hep kızım geliyo, korku, heyecan karışık duygular sarıyo beni...
bide resimlerle anlatanlarda olmuş, ayy herkes gidip doktorlarla sen kalınca bütün iş bize düşecek, bazen korkuyom((
korkma korkma o an allah gücünü de sabrını da verir merak etme. akışına bırakmak lazım. istediğimiz kadar kaygılanalım olması gereken olacak. o kısımları düşünmeyelim biz üstümüze düşeni yapıcaz gerisi doktorların işi. herkes nasıl altından kalkıp dooruyosa biz de öyle yapıcaz allahın izniyle..
ben bir pazara gidip geleyim kızlar görüşürüz tekrar..
cnm çok geçmiş olsun.inşallah bişey olmaz.bu kasılma dediğin nasıl bişey benimde oldu geçenlerde.1 günde 3 defa oldu böle kramp gibi sancı oldu karnımın bi tarafına 10 dk kadar sürdü hepside.selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya![]()
kimse yokmu yaa aşkolsun kızlar altta isimleri görüyom ama