2009 Ekim Anneleri

1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

bu haftaları soruyosun sanırım canım. ben sürekli topikte gözüküyorum ama işyerinde olunca alta atmak zorunda kalıyorum. o yüzden dakika dakika takip edemiyrum yazlanları kusura bakma. :)

teşekkürler hayatım alakan için

selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya:(

sancı makinası nasıl bişey benimde ara ara kasılmalar oluyor ama sancı makinasına girmedim ilk defa duydum yani anlatırmısın cnm bende sorayım bi doktora

selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya:(

geçmiş olsun canım. bol bol dinleneceksin hatta mümkünse yatacaksın başka yapacak birşey yok. sakın zorlama kendini hiçbirşey için. :teselli:

sancı makinası nasıl bişey benimde ara ara kasılmalar oluyor ama sancı makinasına girmedim ilk defa duydum yani anlatırmısın cnm bende sorayım bi doktora

:) sancı makinesi değil o canım NST cihazı. göbeğine bir alet bağlıyorlar , sancılarını ve bebeğin kalp atışlarını ölçüyor .

mrb kızlar .. bu sancı makınasına ne zaman giriliyo??

sancı makinesi diye bişey yok kız allah iyiliğinizi versin:)))) NST cihazı o
kasılmaların olursa kasılmaların şiddeti ve sıklığını ölçmek için doktor sokuyo nstye. ama herhangi bir sorun yoksa gebeliğin son ayında falan giriyorsun şekercim.

sancı makinesi diye bişey yok kız allah iyiliğinizi versin:)))) NST cihazı o
kasılmaların olursa kasılmaların şiddeti ve sıklığını ölçmek için doktor sokuyo nstye. ama herhangi bir sorun yoksa gebeliğin son ayında falan giriyorsun şekercim.

:)) aman cahilik işte nst ii taamkaydirigubbakcemile3 bn pilavımı yapmaya gidiyom .size hoş sohbetler a.s.

slm kızlar az evvel geldim pazardan inanılmaz acıktım ve dayanamayıp peynir domates ve 2 dilim çavdar ekmeği yemeye başladım bile:) benim bu iştahın nolcak böle????????

ben tam 4kere girdim 2haftada bir giriyom nstye baygınlık geliyo sıcakta öpücükleri yapıştırıyolar bekleki sancı varmı ölçsün hehe

aysecim geçmiş olsun hemrn moralini bozma belki kendine dikakt edip dinlenirsen erken doğum olmaz... erken doğum dediği hemen şimdi doğuracaksın demek istememiştir. ama 9 ayı doldurmadan olabilir ama bebeğin yeteri gelişmeyi gösterdikten sonra olacaktır sıkma canını... hep iyi düşün hiç bi şey olmayacak kuzucuklara hepsi sağlıkla gelecek kucağımıza Allahın izniyle

slm kızlar az evvel geldim pazardan inanılmaz acıktım ve dayanamayıp peynir domates ve 2 dilim çavdar ekmeği yemeye başladım bile:) benim bu iştahın nolcak böle????????

afiyet şeker olsun bal olsun miniginle sana yarasın cnm can bogazdan gelir azkaldı ye gi,tsinnnopuyorumnanaktan

hamarat kuşum panik yapma benimde erken dogum riskim var ama bebek gelişmeden asla almayız dedi endişe etme no stres no panik kuşum allah yardımcımız olcak inş

bahair azcik bisey yemissin zaten canim hem zararli biseyde yememissin zaten bebisine yarasin insallah dert etme bu kadar....

çok hamaratsın mehaycım yıka bakalım bulaşıklarını... ben de birazdan yemekleri ve masayı hazırlamaya başlarım 9 a doğru gelir herhalde kocam...

Back
X