• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

çok iyiyiz canım dün eminönüne gittik eksiklerimizin çoğunu aldık sadece mobilyası ve arabası kaldı.. Onlarıda alınca kocaman bir oohh dicez..
Sende ne var ne yok..

Keremim kuzum nasılsın bakalım paşamız nasıl.??

hayırlı olsun cnm bende bı gıdemedım ustune sıkıntılarda geldı bu gidişle gidemıcem sanırım ...

iyiz canım paşa uyuyor heralde..

kızlar günaydın ben deldim

hoşgeldın..

yaaaa kızlarr herşey bikenerada ilk doğum haberini kimden alcaz ben çok merak ediyorum yaaa...
hymarry olur gibime geliyo ama hayırlısı...

evet canım sürüyom kremleri bakalım inş. tezz zamanda geçerde bende rahat ederim çok bett bi şey yaaa eşimde kaşıma deyip duruyorrrr kaşınıyor napiiimmm işteee sırnaşık şey
canım benim 31, haftada yaptı tahlillerimi sadece kolestrol biraz yüksek çıktı sadece yağlılardan uzak dur dedi o kadar kaydirigubbakcemile5

yasemincim merhaba canım geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla kaşıntıların varmış bende de var d.r. uma sordum cildiyeye gönderdi kan tahlilleri yaptılar karaciğer ve böbrekten kaynaklanmıyormuş krem verdi İSODERM adında sabah akşam elime ve ayaklarıma sürdüm şimdi çok şükür geçti gibi bişey,inş. seninkide geçer kısa zamanda.

yasemincim merhaba canım geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla kaşıntıların varmış bende de var d.r. uma sordum cildiyeye gönderdi kan tahlilleri yaptılar karaciğer ve böbrekten kaynaklanmıyormuş krem verdi İSODERM adında sabah akşam elime ve ayaklarıma sürdüm şimdi çok şükür geçti gibi bişey,inş. seninkide geçer kısa zamanda.

bende de var o kasıntılar yaa.. dun gidemedik doktora pzt kaldı offf
ayaklarım kenarları ellerimde parmak aralarımda kollarımda bukulen yerleri nasıl feci kasınıyor cok minik sigiller var su kabarcıkları gibi seninde oylemi cnm yeni basladı

bende de var o kasıntılar yaa.. dun gidemedik doktora pzt kaldı offf
ayaklarım kenarları ellerimde parmak aralarımda kollarımda bukulen yerleri nasıl feci kasınıyor cok minik sigiller var su kabarcıkları gibi seninde oylemi cnm yeni basladı

Evete evet canım aynen anlattığın gibi minik siğiller sonra kırmızılıklar çok korktum önceleri kalır diye ama çok şükür geçiyor yediklerine de dikkat et , marincap içiyordum günde 1 tane yağlı şeylerden falan olurmuş dikkat et sende yoksa dayanılacak gibi değil bu kaşıntı olayı.

çok iyiyiz canım dün eminönüne gittik eksiklerimizin çoğunu aldık sadece mobilyası ve arabası kaldı.. Onlarıda alınca kocaman bir oohh dicez..
Sende ne var ne yok..
valla kaşıntılarla bu ara başım belada onun haricinde iyiyiz çok şükür kaşıntımda geçse bizde bi ohh çekcezz galiba :kedi:
Keremim kuzum nasılsın bakalım paşamız nasıl.??

kızlar günaydın ben deldim
hoşgeldin cicim nasılsın bakalıma.s.
ahh canım hemde ne kaşıntı hemde bana kan testi falan yapmadı yarın ahstaneye gidicem sorcam bakalım banada nizoral krem verdi 2 gündür onu sürüyom senin kaç gün sürdü kaşıntıların kaç günde geçti akşamları uyku uyuyamıyorum kaşıntıdan habire yıkayorum ellerimi ayaklarımı geçer inş. en kkısa zamanda :Saruboceq:

Back
X