• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

kıslar şimdi göbişimi açtım seyrediyorum çok komik bebeğim içerde çok sert danslar yapıyo sanırım deniz dalgası gibi karnımın her bi yeri inip kakıyo dalgalanmalar oluyo

benden de sıvı yada süt gelmiyo uff en korktuğum şey sütümün olmaması inşallah doğumdan sonra bol bol akar sütüm

yok canım niye öyle düşünüyosun. bendende gelmiyo. bazı kadınlard erken geliyomuş bazılarında doğumda geliyo diye biliyorum. sonra gelmesi daha iyi ilk sütü bebeğei çirebilmek için.
neden sütün olmasınki az veya çok hepimizde olacak.

delikafadulden
heee hayırlısı olsun cnmım zaten kız cocukları aceleci olurmusssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldenhayırlısı tatlım yaaa ama vaktinde gelse iyi olur benimki zaten psikolojik herkes kızlar erken doğar diyoo zorla doğurtacaklar beni yawww:mymeka::roflol::roflol:

karnınızda çatlak oluşan var mı hiç bende olmadı ama olur diye korkuyom

canım benim göbeğim harita gibi oldu.ne yaptıysam engelleyemedim. 6.aydan sonra aniden çatlaklar başladı.sonu gelmedi. şimdi çok kötü durumda karnım.doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum.çok çirkin olacak.

kıslar şimdi göbişimi açtım seyrediyorum çok komik bebeğim içerde çok sert danslar yapıyo sanırım deniz dalgası gibi karnımın her bi yeri inip kakıyo dalgalanmalar oluyo

harika bir duygu değil mi canımopuyorumnanaktan..babamız her sabah kızını öpüyo,kızım da tepki veriyoopuyorumnanaktaninsanın inanası gelmiyo..dün gece de tam babamız öperken bi tekmeledi kızım babamızın burnuna değdikaydirigubbakcemile3şaştık kaldık ikimiz dekaydirigubbakcemile3
Allahım sen koru meleklerimizi ya Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar doĞum Çantasına koyulcaklar lıstesıne baktım ınternetten gÖĞÜs kalkanı yazıyor nedır bu gÖĞÜs kalkanı denen Şey..

ya kızlar bişi sorcam benim son 2-3 haftadır ellerim daha doğrusu parmaklarım uyuşuk.
doktora sordum çok normal dedi. sizde durumlar nasıl merak ettim..

hııı öylemi tamam o zaman sanki ban hiç gelmiycekmiş gibi geliyo da o yüzden datlum

beyaz üzüm ye tatlım süt olması için cok iimiş.bıde bol su ,sıvı tabiki. bakalım hayırlısı...

cnm hurma ıstedı dun markette aldırmadı kocişim erken doğuma sebe oluyomus dıye :( bitanecik yeseydım :)

yok canım niye öyle düşünüyosun. bendende gelmiyo. bazı kadınlard erken geliyomuş bazılarında doğumda geliyo diye biliyorum. sonra gelmesi daha iyi ilk sütü bebeğei çirebilmek için.
neden sütün olmasınki az veya çok hepimizde olacak.

inş cnm ya ben 2 ay emmişim annemi sadece bebeğimin öyle olmasını istemiyorum

canım benim göbeğim harita gibi oldu.ne yaptıysam engelleyemedim. 6.aydan sonra aniden çatlaklar başladı.sonu gelmedi. şimdi çok kötü durumda karnım.doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum.çok çirkin olacak.

bende yok gerçi karnımda çok büyük değil inş böyle devam eder ama 3 aydan beri krem sürüyorum

harika bir duygu değil mi canımopuyorumnanaktan..babamız her sabah kızını öpüyo,kızım da tepki veriyoopuyorumnanaktaninsanın inanası gelmiyo..dün gece de tam babamız öperken bi tekmeledi kızım babamızın burnuna değdikaydirigubbakcemile3şaştık kaldık ikimiz dekaydirigubbakcemile3
Allahım sen koru meleklerimizi ya Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

evet cnm müthiş bir duygu bide sağ salim kucağımıza alsak

gögüs kalkani sahte meme ucu silikondan oluyo eger ucu kücükse onu tavsiye ediyo burda ebeler ama bebekler cok güc harciyo ondan emmek icin cünki görümcemde öyle cocuk cok yoruluyo doymadan yoruluyo yawrum ac ac uyuyo uyuyakaliyo daha dogrusu

gögüs kalkani sahte meme ucu silikondan oluyo eger ucu kücükse onu tavsiye ediyo burda ebeler ama bebekler cok güc harciyo ondan emmek icin cünki görümcemde öyle cocuk cok yoruluyo doymadan yoruluyo yawrum ac ac uyuyo uyuyakaliyo daha dogrusu

ayy kıyamam.ucu cok yoksa onu kullanmak lazım yanı hımmm... bnm arkadasımda aynı dırumdaymıs ama ılk gun öyleymıs sonra ucu uzamıs sanırım alısmıs yanı bebek... inş bızım basımıza öyle seyler gelmez :Saruboceq: gercı bnm uç var gibi ama :)

görümcem cok pisman oldu ama cocuk alisti artik gögüs kalkanina sanki eskiden kalkanmi vardi? yoktu! eyle beyle cikiyo ucu

görümcem cok pisman oldu ama cocuk alisti artik gögüs kalkanina sanki eskiden kalkanmi vardi? yoktu! eyle beyle cikiyo ucu

zaten bebekle annenın arasındakı temas o yanı. doktorlarda doğunca hemen kucağınıza alıp emzırmenız lazım dıyor...

kacıncı aydan sonra kendı odasına geçirceksınız bebeğinizi.ilk 6 ay anneyle yatmalıymıs. 6 ay cok küçük değil mi ya daha :(

ay yok ben gecirmem hemen kendi odasina 9yil beklemisim doya doyaaaa yasicam özlemimi :) kucada alistircam doyaa doyyaaa sevicem pa$ami:)))))6aylik tek basina odada ne tuhaf yaw kiyamam kiz

slm annislerr
nasilsiniz siz ve bebekleriniz iiyimisiniz?
nezamandir yazmadim topige ozlemisim. sanirim bi cok kisi tatilde yoksa banami oyle geldi.
artik uzun sure pc basinda oturamiyorum ayaklarim acayip sisiyorlar.
bazilari ellerinde uyusmadan bahsetmis. benimde cok uyusma oluyor ellerimde :ecrin_bebek:

Back
X