• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

SZN 58 görümcenin bebeği o meme ucuna (göğüs kalkanına) alıştığı için şimdi annenin memeyi kabul etmiyomu cnm?
benimde göğüs ucum yokda eğer çıkmassa bende o ucdan aırım diyodum amaa beni hep bıraksında istemem kesinlikle...

hoşbulduk naz cım ..ben de tutamıcam doktor bolbol su içmen lazım dedi...ama bende eşim için sahurda aykatyım:)))

SZN 58 görümcenin bebeği o meme ucuna (göğüs kalkanına) alıştığı için şimdi annenin memeyi kabul etmiyomu cnm?
benimde göğüs ucum yokda eğer çıkmassa bende o ucdan aırım diyodum amaa beni hep bıraksında istemem kesinlikle...

yok kabul etmio kalkansiz valla iy düsün ta$in ben $ahsen kullanmicam benimde gögüs ucum kücük ama emdikce cikiyo o
ve görümcem cok stresliydi emzirme konusunda sonradan kafasi dank etti ama cok gec!

yok kabul etmio kalkansiz valla iy düsün ta$in ben $ahsen kullanmicam benimde gögüs ucum kücük ama emdikce cikiyo o
ve görümcem cok stresliydi emzirme konusunda sonradan kafasi dank etti ama cok gec!

hemşireler o göğüs ucunu bi şekilde çıakrıyomuş yöntemleri nasıl bilmiyorum ama öyle duydum :sm_confused:

yedimm yine yerimm:))) kızlar hamilelikte yemeyin diye bişiy yazmıo hiçbiyerde..aksine içindeki witaminler mineraller hamilelikte de faydalı die biliorum..abartmadan yiyebilirsiniz bence canınız çektikçe..

cikarma söyle oluyo yavas yavas yani hafta hafta ucunu kesiyosun gittikce gögüs ucuna alisiyomus sözde bebek ama bu alisamadi hatta eve ebe geldi üc hafta boyunca olmadi bebek illa kalkani istio

zuzum açıklamış kaydirigubbakcemile3

yedimm yine yerimm:))) kızlar hamilelikte yemeyin diye bişiy yazmıo hiçbiyerde..aksine içindeki witaminler mineraller hamilelikte de faydalı die biliorum..abartmadan yiyebilirsiniz bence canınız çektikçe..

çok severim zaten bende yerim çok vitaminli tabii abartmamak lazım

Back
X