• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

YOK CANIM YANIMDA YOKTU OLSAYDI HEMEN SAKLARDIM ZATEN kaydirigubbakcemile3

doğum kontrol hapı sordular 3 tane birden kullanıyorlarmış yuhhh dedidimmmmkaydirigubbakcemile2

he valla bildin kızzz bende dönüşümlü kullanın zararı olur dedimmm kaydirigubbakcemile5

kıssss hem öyle ucuzlarından almıyor veett alıyorlar köşe oluyozzzzzzsırnaşık şey

muhteşem ya 37, haftasında doğurmuş demek kesin bizde eylülde doğurruz bi bakıyonuz burdan size yazıyomm ben doğuruyomm diye ela sana kamerada açarım ebe anası olursun oğlumun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

muhahahahaaaa:roflol: sana şincik nefes al şincik verde derimmkaydirigubbakcemile3

muhtara gittim ama laf aramızda kalsın arabayla gittim geldim yerimseniben..utanmasan dibimdeki bakkala bile arabayla gidicem hiç yürüyemiyorum çok yoruluyom bide karnım çok setleşiyo yürürken..
he bende düşündüm bu ne hız bu haliyle kaydirigubbakcemile3
:sinifsinif:oyyy kuzucukkk
yannız ağlamim diyeesenağlama
benide alın aranıza benide mafoldumben

YOK CANIM YANIMDA YOKTU OLSAYDI HEMEN SAKLARDIM ZATEN kaydirigubbakcemile3

doğum kontrol hapı sordular 3 tane birden kullanıyorlarmış yuhhh dedidimmmmkaydirigubbakcemile2

he valla bildin kızzz bende dönüşümlü kullanın zararı olur dedimmm kaydirigubbakcemile5

kıssss hem öyle ucuzlarından almıyor veett alıyorlar köşe oluyozzzzzzsırnaşık şey

muhteşem ya 37, haftasında doğurmuş demek kesin bizde eylülde doğurruz bi bakıyonuz burdan size yazıyomm ben doğuruyomm diye ela sana kamerada açarım ebe anası olursun oğlumun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
online şahit oluruz

dicen tabii kısım ebe anası olmak kolay mı bende çıkıcak çıkıcak diye yırtarım kendimi artıkınnnn sırnaşık şeysırnaşık şey

lülülülülülü

he bende düşündüm bu ne hız bu haliyle kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif:oyyy kuzucukkk

benide alın aranıza benide mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
online şahit oluruz

gell kuzumm:teselli:

dünde eşim senin doğum çantanı hazırlayalım artık dedi şaşırdım hep kıyafet eşya falan alıyom diye kızıyodu erken daha diyodu adam telaş yaptı birdennnn sositososito

off oturamıyorum ya..sıpam ayağını dayadı canımı yakıyo..leğenimin ağrısı dewamm bacaklarıma wuruyo...e bi de uykusuzum başım ağrıyo..daha sayiimmii:))))

hayırlısı olsun canım zamanında sağlıkla doğuralımda başka bi şey istemem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiinn amiinn canım vakitli sağlıklı gelsinler:Saruboceq:

off oturamıyorum ya..sıpam ayağını dayadı canımı yakıyo..leğenimin ağrısı dewamm bacaklarıma wuruyo...e bi de uykusuzum başım ağrıyo..daha sayiimmii:))))

yasakkelime dur saymaa zira hepsi bendede var aklıam getirtme ağrıları :sinifsinif:
sandalyeyle bütünleşiom artık sabahdan akşama kadar oturmakdan

ayy keremim listeyi yapsın takip edelim ordan nerden bilcez birbimizin doğurdunu
aileden birini görevlendirsin herkes doğurdumuz gün topiğe girip yazsın haber vermek için kaydirigubbakcemile3

ayy keremim listeyi yapsın takip edelim ordan nerden bilcez birbimizin doğurdunu
aileden birini görevlendirsin herkes doğurdumuz gün topiğe girip yazsın haber vermek için kaydirigubbakcemile3

iwiitttt

saymaa git uzan dinlenlülülülülülü

lülülülülülü
zaten en fazla 5 gun forumdan ayri kaliriz eve gelince hemen haber veririz 'ben dogurdum" diyerekten

kıs nuranın anası çatlarıs bis 5 gün hbr alamassakk...

ağustos analarında doğumu ay sonunda olcaklardan biri gönüllü olmuş e tabi sık sık internete girebilen biri..doğuma giden ona msj yolluyo..arıolar soruyolar doğuranı hawadisleri gelip topice yazıo..süper sistem geliştirmişler,üşenmemiş herkesin numarasını adını kaydetmiş...

Back
X