• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

evt canm o anakucağndan benm dediğimde bunlar kademelymş ve bunda yatıolarmş tecrübeliler öle dio bende anlamadm çocuk saten kımıldamıo dio:=)9ama ben yanıma yatcak bişi alsam hastaneden çkrken taşıcak bişi bulamıom.daha oğlm odasında tülü yok varda eski odamn tülü pembiş prmbiş o olmass gdip tül bakcam haftasonu daha:=)oooofff offff.

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar benimde işyerinde salı günü son günüm raporumu alıp keyfime bakıcam artık.ama benim evde net yok.annemlere veya görümcemlere gittikçe girerim.gelişmeleri takip ederim.

Benim oğlanın odası 1 ay önce geldi ama hala kokusu tam olarak çıkmadı. ilk15 günden sonra kıyafetlerini koymuştum yıkamadan ööle şekil olsun diye:) nasıl olsa yıkıcam sonra dursun dedim ama çok feci sinmiş boya kokusu üstlerine çıkardım hepsini yıkadım yumuşatıcısız ütüledim koydum hurcun içine dalin sabunları da yerleştirdim aralarına, doğumdan sonra çıkarıp dizeriz hepsini güsel güsel inşallah:Saruboceq:
Mobilya kokusu da soğanı 2ye bölüp suyun içine koyun bir kapta dolapların içinde dursun bir gün biraz faydası oluyor. Bir de loc var ya amwayin onunla da silince baya bir azalıyor ama tamamen çıkmadı henüz.

evt canm o anakucağndan benm dediğimde bunlar kademelymş ve bunda yatıolarmş tecrübeliler öle dio bende anlamadm çocuk saten kımıldamıo dio:=)9ama ben yanıma yatcak bişi alsam hastaneden çkrken taşıcak bişi bulamıom.daha oğlm odasında tülü yok varda eski odamn tülü pembiş prmbiş o olmass gdip tül bakcam haftasonu daha:=)oooofff offff.

Benimde perde, halı bakmam lasımm. Ama odası gelsin sonra bakmaya gitcem ben.
Canım sen niye park yatak istemiyon ki, ya da bebeğin odasında yer kaldıysa sen onun yanında yatsan böölece sorun kalmass.
Hastane çıkışı için portbebe dedikleri şeyden de alabilirsin, onlara da bak istersen

kızlar eşim bu hafta 1 haftalık izne çıkıyo ve işleri çok yoğun olduğu için dinlenmek istiyor ama benim durumumda malum. tatile giip gitmemekde karasız kaldık. bizim melek gelir yada bişey olur diye korkuyorm. kendi arabamızla gidicez 8 saatlik yol. doktora sorduk gidiebilirsiniz dinlene dinlene dedi ama benim kafam karışıkkkk:uhm:

kızlar bebişim mobilyasını beşiğini kardeş yataklı aldım eğer almadıysanız fikir olsun. altından yatak açılıyo ve ben orda yatıcam büyüyene kadar... çok kullanışlı bu ay sonu bizimde mobilyalarımız geliyorrr.

gülican bebeğin odasında damla yer yokkk..herşey tam olduu sanki ölçüyla özel siparş gibi oldu..:=)
ayy kıslarr ben üsülüodum beni sezeryana alırlarsa die ama eylül bnebkllşerni görünce duramıom yermde benm kadarlarken doğrmşlarr çokta güseller..

kızlar eşim bu hafta 1 haftalık izne çıkıyo ve işleri çok yoğun olduğu için dinlenmek istiyor ama benim durumumda malum. tatile giip gitmemekde karasız kaldık. bizim melek gelir yada bişey olur diye korkuyorm. kendi arabamızla gidicez 8 saatlik yol. doktora sorduk gidiebilirsiniz dinlene dinlene dedi ama benim kafam karışıkkkk:uhm:

Canım içini rahatlatacaksa ben 31. haftada gittim tatile 8 saat civarı sürdü bizimde, dinlenerek gittik bi sorun yaşamadım yolda.Denize girdim sürekli çok iyi geldi, bütün ağrılarım gitti.
Ama ben yine de hep tedirgindim dr.umdan bu kadar uzakta ne işim var diye. Geldikten sonra da bir sürü insan keşke gitmeseydin enfeksiyon kapma riskin yüksekti falan dedi, bi sürü kötü sonla biten hikayeler dinledim. Ben de iyiki bunlarla konuşmadan gitmişim dedim.:umursamaz:
Karar senin canım. Galiba daha çok kafa karıştırdım.-tatlicadiarzu-

gülican bebeğin odasında damla yer yokkk..herşey tam olduu sanki ölçüyla özel siparş gibi oldu..:=)
ayy kıslarr ben üsülüodum beni sezeryana alırlarsa die ama eylül bnebkllşerni görünce duramıom yermde benm kadarlarken doğrmşlarr çokta güseller..

Kıssss dur otur oturduğun yerde 4-5 hafta daha dursun bebişin :CüvCüv:

Sana diyoruss ya kısım atlattın artık riskli haftaları, erken bile olsa sağlıkla alcaksın oğluşunu kucağına inşallah opuyorumnanaktan

Kısss sen de otur oturduğun yerde bebiş hazırlıkları yap paran da cebine kalsın lazım olacak o paracıklar 1 ay sonra kaydirigubbakcemile3

askbuya baktım çok tatlılar ve sezeryanla domuş hepsi ya bizdemi sezeryan olacaz acaba,neyse hakkımızda hayırlısı bakalım bekleyelim.

ben de aiğustos annelerine baktım 43 doğumun sadece 5 i normal:1shok:
gerç,i benim de mecbur sezeryan olcak:a015:normal doğurmayı çok isterdim..doktoruma normal doğurma şansım var mı dedim,yok dedi...hayırlısı olsun..yavrularımız sağlıkla gelsinler de..

kızlar bir de yeni okudum nette,38. haftadan önce bebeklerin alınması ii değilmiş(tabi mecbur kalmadıkça)..yeni doğduğunda olmasa bile ilerde solunum ve akciğer problemleri yaşıyolarmış...ben sezeryanımı mümkün olduğunca geciktirmeye çalışıcam...2 hafta öncesinden falan kesinlikle aldırmam...anne karnında ne kadar kalırsa o kadar ii,anne karnındaki 1 gün küvezdeki 1 haftaya eşitmiş..

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X