• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

zaten boşuna 40 hafta denmiyo son gün bile bebekler bi gelişmini tamamlıyor içerde
ınşallah hepimiz 40. haftada sağlıklı doğumlar yaparızzz

kızlar bu arada bilginiz olsun ben önümüzdeki hafta topiğe hiç gelemicem
şu anda masasında oturduğum kişi izinden dönücek benim masamdada yeni gelen eleman var
ben boşta kalıyorum akşamları gelirim topiğe ancak

Canım içini rahatlatacaksa ben 31. haftada gittim tatile 8 saat civarı sürdü bizimde, dinlenerek gittik bi sorun yaşamadım yolda.Denize girdim sürekli çok iyi geldi, bütün ağrılarım gitti.
Ama ben yine de hep tedirgindim dr.umdan bu kadar uzakta ne işim var diye. Geldikten sonra da bir sürü insan keşke gitmeseydin enfeksiyon kapma riskin yüksekti falan dedi, bi sürü kötü sonla biten hikayeler dinledim. Ben de iyiki bunlarla konuşmadan gitmişim dedim.:umursamaz:
Karar senin canım. Galiba daha çok kafa karıştırdım.-tatlicadiarzu-

cnm zaten şimdiden kafa karıştılar bişey olur gitmeyen falan diye ama bende eşim dinlensin değişik olur falan diyorummm ama bilmiyorum yaaa

Kısss sen de otur oturduğun yerde bebiş hazırlıkları yap paran da cebine kalsın lazım olacak o paracıklar 1 ay sonra kaydirigubbakcemile3
:)) haklısın cnm ama benim koca kudurdu tatil tatil diyeee......

kıslar bu hazır meyve sularından içmemizde bi sakınca var mı abartılı olmadığı sürece kafam karıştıı CADIARZU

cnm zaten şimdiden kafa karıştılar bişey olur gitmeyen falan diye ama bende eşim dinlensin değişik olur falan diyorummm ama bilmiyorum yaaa

:)) haklısın cnm ama benim koca kudurdu tatil tatil diyeee......

Bu sene de yapmayıversin zaten naapıyorlar ki genelde masa başı oturuyorlar tüm gün bizim gibi tepinmiyorlar evde sonra da ayyy çok yoruldum vıdı vıdı:ecrin_bebek:

Bn senin yerinde olsam gitmem şekerim nolur nolmaz ...

kıslar bu hazır meyve sularından içmemizde bi sakınca var mı abartılı olmadığı sürece kafam karıştıı CADIARZU

Bence yok küçük bi kutu içmeklen bişiy olmaz gibime geliyor. Millet uyuşturucu kullanıyor bebekleri sağlam çıkıyor. Tööbe tööbe kötü bir örnek oldu ama... Biz o kadar dındıklarsak başımıza gelir gibime geliyor. Abartmadıkça bişey olmaz sanırsam.:kahve:

Bu sene de yapmayıversin zaten naapıyorlar ki genelde masa başı oturuyorlar tüm gün bizim gibi tepinmiyorlar evde sonra da ayyy çok yoruldum vıdı vıdı:ecrin_bebek:

Bn senin yerinde olsam gitmem şekerim nolur nolmaz ...

off bende kararsızım bu gidişle gitmicemmm herhaldee.... kocişle bu akşam konişim yinee karar veriririz artıkınnn....

askbuya canım resmi seç yükle ve Direct link to image yazan linki seç sonrada kk ya yüklee .....kk ya yüklerkende grafik ekleden yükle link ekleden değil yerimseniben

Bir de kıslar biz bööle herşeyden sakınamayız gibime geliyor. Ancak dağda yaşamamız lazım tvsiz, pcsiz ve cepsiz ve de kendi sebzemizi yetiştirip ekmeğimizi kendimiz yapmamız lazım di mi ama? Bence bebişler azcık ta olsa bu ortama alışmalılar gibime geliyor. Çünkü bu pis dünyaya getiriyoruz bebişleri maalesef. Dr.ların çoğu dozajı bilmeyecek anneler olabilir diye bu kadar abartılı uyarılar yapıyor bence. Benim dr.Allahtan gerçekçi ve nerdeyse hiçbişeyi kısıtlamadı bana.

canancım hoş geldin cnm nasılsın bebiş nasıl bizde seni çok özledikk aldın mı eve net opuyorumnanaktan

kızlar hazır meyve sularındaki şeker oranı cok yüksek ayrıca o meyve suları bizim ıskarta ( cürük ) dediğimiz meyvelerden yapıyor normalde insan sağlığına öle bir etkisi yok ama gebelikte aşırı şeker yüklemesi yapabiliyor bilginize...

Back
X