• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

PEMBECıM HOŞGELDıM CıCıM...
askubuya cnm paşanın odası çok güzel biraz bizimkine benziyooo sağlıcakla gelir büyürür inş. içinde şekerim.

askbuya çok hoş oğluşunun odası iyi günlerde huzurla uyusun oğluşun odasında yerimseniben

selam kızlar biz yarın dr a gidiyoruz. en son 28. haftada duruşumuz tersti şimdi doğum pozisyonunu aldımı onu merak ediyorum. doğum pozisyonuna giren arkadaşlar bunu ben anlayamazmıyım. hareketleri ne tarafta hissediyorsunuz.

aşkbuya odanız çok güzel güle güle kullanın..

pembeinci hoşgeldin...

bu arada öğleden sonra liste yapıcam kız dr gelince umarım herkes yazmıştır bilgilerini son kez hatırlatayım dedim...

ben dr gidiyorum hayırlı haberlelr dönucem inşş

keremim güzel haberlerle dön...
fatıma dogrusu bend ebılmıyorum.hareketli ama nere kafa nere ayak haala kestıremıyorum ben anca ultrasond analsılrı..zaten 28.haftada ters durması normalkı 36.haftaya kadar yer degsıtırırmıs son anda bıel dönermıs
ask buya sna ıyı dinlenmeler

nazcım hoşgeldinn....
askbuya iyi dinlenmeler canım.....
bende kaçar kızlar dinlenmem lasımm...herkesi öptüm............

keremim güzel haberlerle dön...
fatıma dogrusu bend ebılmıyorum.hareketli ama nere kafa nere ayak haala kestıremıyorum ben anca ultrasond analsılrı..zaten 28.haftada ters durması normalkı 36.haftaya kadar yer degsıtırırmıs son anda bıel dönermıs
ask buya sna ıyı dinlenmeler
bende bi ipucu arıyorum döndüde haberimmi olmadı acaba. bi arkadaşım benimki bi anda döndü gece uykumdan oldum demişti. bana öyle bişi olmadı sanki yan duruyo gibi. seninki dönmüşmü canım.

bende bi ipucu arıyorum döndüde haberimmi olmadı acaba. bi arkadaşım benimki bi anda döndü gece uykumdan oldum demişti. bana öyle bişi olmadı sanki yan duruyo gibi. seninki dönmüşmü canım.

fatıma bende farkettim döndüğünü kızımın. ayaklar aşağıdeyken hep kutumun üzerinde içten kıdıklayan hareketler olurdu. şimdi ayaklar sağ kasığımda hep. sola hiç geçmedi.
popo da tam göbeğimin hizasında. bazen popoyu yaslıyo oraya semsert oluyo. tekmelerinide hareketliyken elimin altıntan kaydığını hissediyom. resmen patisi geliuo elime...

selam kızlar bugun kontrolumuz vardı kızım 1980 gr olmus olcumlere gore 32 haftalık kaydirigubbakcemile3 biraz dogumdan konustuk :sinifsinif: 36 haftalıkken belli olur dedi su an ters duruyomus donmezse sezeryan dönerse sen bilirsin dedi kafamçokkarıştı kızıma kavusmak istiyorum ama dogumdan da tırsıyorum :1shok: sata gore 25 ekim ama ekim bası gelebilir dedi bole iste

selam kızlar bugun kontrolumuz vardı kızım 1980 gr olmus olcumlere gore 32 haftalık kaydirigubbakcemile3 biraz dogumdan konustuk :sinifsinif: 36 haftalıkken belli olur dedi su an ters duruyomus donmezse sezeryan dönerse sen bilirsin dedi kafamçokkarıştı kızıma kavusmak istiyorum ama dogumdan da tırsıyorum :1shok: sata gore 25 ekim ama ekim bası gelebilir dedi bole iste

maşallah cnm... hayırlısı olsun :nazar:

Back
X