• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

lalim işde son günümyaa feleket yoğundum, biraz biraz rahatladı şimdi bi gireyim dedim...
sen nasıl oldun cnm?
nevarneyok geçmişe bakamadım...

malesef zuzumm gerçekten çok erken dağıldık..birde herkesin evinde net olmamasıda etkilio bu durumu....fatoş ve handanı hiç göremiom artık :(((

lalim işde son günümyaa feleket yoğundum, biraz biraz rahatladı şimdi bi gireyim dedim...
sen nasıl oldun cnm?
nevarneyok geçmişe bakamadım...

kolay gelsin canımmm....iyi sayılırım bitanemmm bolll bol dinleniom ve su içiomm inşlah işe yararrr ......kafamçokkarıştıayın 3 de randevum var ve nasıl geçecek bu günler bilmiommmm:bbo:

malesef zuzumm gerçekten çok erken dağıldık..birde herkesin evinde net olmamasıda etkilio bu durumu....fatoş ve handanı hiç göremiom artık :(((

ewet canımm..zillilerin yokluğu anlaşılıyo..pempe de yok..ela da izne ayrılınca bukadar girmes kesin :umursamaz: iisimi hamilelere 40 hafta çalışma mecburiyeti getirilsinn sırnaşık şey

kolay gelsin canımmm....iyi sayılırım bitanemmm bolll bol dinleniom ve su içiomm inşlah işe yararrr ......kafamçokkarıştıayın 3 de randevum var ve nasıl geçecek bu günler bilmiommmm:bbo:

üzümnen karpuz da ye kuzum bol bol

benimde 1inde randevum lalim, banada geçmes gibi geliyo....
yaaa niye dağıldıık diyosunuz ne oldu?

ewet canımm..zillilerin yokluğu anlaşılıyo..pempe de yok..ela da izne ayrılınca bukadar girmes kesin :umursamaz: iisimi hamilelere 40 hafta çalışma mecburiyeti getirilsinn sırnaşık şey

ajkımmm evde totomu kaldırıp iş yapamıcama göree üsülme sen girerim bennŞeniz
son söledini duymamış olimmlülülülülülü

üzümnen karpuz da ye kuzum bol bol
canım onlarıda tüketiom kavunda tüketiommm inşlah işe yararr zuzummm:Saruboceq:

canım onlıne 20- 25 kişi oluoduk şimdi baksana ...5 -6 kişi olabiliozzz:çok üzgünüm:herkesler tatilde dinlenme modunda....birde gece uyuyamama sorunuda çok etkilio benceeeekafamçokkarıştı
inşlah elacım hemencecik geçerde iiyi haberlerle gelirizzzz:Saruboceq:

kıs nie demiyelim topicteki sayfa ilerleme hızına bi bak..

benim 2sindeydi randewum demin arıyıp 5ine aldırdım:)) aferim demi

ajkımmm evde totomu kaldırıp iş yapamıcama göree üsülme sen girerim bennŞeniz
son söledini duymamış olimmlülülülülülü

ben hem kaldırurun hem size laf yetiştirirun laelaelaelaelae hele bi girmeee kaydirigubbakcemile

lalim sen bide oğluş hıçkırıyo demişsin ya benim de kızım çok hıçkırıyo doktora sordum no problem dedi..sıkma herşeye canını e mi kuzu

canım onlarıda tüketiom kavunda tüketiommm inşlah işe yararr zuzummm:Saruboceq:

canım onlıne 20- 25 kişi oluoduk şimdi baksana ...5 -6 kişi olabiliozzz:çok üzgünüm:herkesler tatilde dinlenme modunda....birde gece uyuyamama sorunuda çok etkilio benceeeekafamçokkarıştı
inşlah elacım hemencecik geçerde iiyi haberlerle gelirizzzz:Saruboceq:

inş cnmm:Saruboceq:

kıs nie demiyelim topicteki sayfa ilerleme hızına bi bak..

benim 2sindeydi randewum demin arıyıp 5ine aldırdım:)) aferim demi

aferun aferunn:mymeka:

sayfa hızını bugün takip edemedimde haklısınız yaa toplam 6 kişi onlinee:çok üzgünüm: ahhh nerdee o günler laf cambazlığından arada söledikleri kaynayıpta gidenler gelseler bari...

ben hem kaldırurun hem size laf yetiştirirun laelaelaelaelae hele bi girmeee kaydirigubbakcemile

yafrımm bende laz kafası var 2 işi aynı anda yapamıyomm:roflol:
girmemmi delüü şuram ağrıyo, buram bölee diyee kime dert yanarım sonraakaydirigubbakcemile3

lalim sen bide oğluş hıçkırıyo demişsin ya benim de kızım çok hıçkırıyo doktora sordum no problem dedi..sıkma herşeye canını e mi kuzu

zuzummm aşırı hıçkırıo ama son üç gündür ve en küçük şeye takılıom zaten akşamdan beride buna takıldım psikolojik resmennn:bbo:ama herkes normal diyince rahatladım bayaaaaŞeniz

Son düzenleme:
canım enaz 100 e yakın minik minik sabit şekilde ve aynı yerde tık tık gibi bişeyyy...nasıl güsel anlattım ama...tekme veya seyirme kayma gibi değil....yerimseniben

Back
X