• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

blueflower , ANG€L, ELALI+, yasemin1984 günaydın kıslarrrr...
yasemincim beşiğiniz hayırlı olsun canım iyi günlerde huzurlu şekilde uyusun bebişin....
angel cım ben vermeyi düşünmüyorum...çünkü bana mantıklı gelmio ....hem bebişin midesine zarar verirse ....

günaydın lalcim a.s.
:1shok: evet ya zarar verirse, Allah korusun çok kötü gaz sorunu olursa eminim doktor bişey önerir o zaman bakarız değil mi?

blueflower , ANG€L, ELALI+, yasemin1984 günaydın kıslarrrr...
yasemincim beşiğiniz hayırlı olsun canım iyi günlerde huzurlu şekilde uyusun bebişin....
angel cım ben vermeyi düşünmüyorum...çünkü bana mantıklı gelmio ....hem bebişin midesine zarar verirse ....

günaydın canım sağoalsın bende haftaya eşyalarını falan ütülemeye başlıcam bakalım ben deterjanı bide yumuşatıcı ne kullandınız kaç derece kaç dk lık programa attınız anlatın bakimm bana cahil kalmıyımmm :kedi:

günaydın canım sağoalsın bende haftaya eşyalarını falan ütülemeye başlıcam bakalım ben deterjanı bide yumuşatıcı ne kullandınız kaç derece kaç dk lık programa attınız anlatın bakimm bana cahil kalmıyımmm :kedi:

hacı şakirin bebekler için var ya onu kullandım,hassas ayarda çalıştırdım... 30 derece sanırsam

bu markette omo baby gördüm alsam mı acaba
ama yumuşatıcı görmedim dalin in falan baktım göremedim

günaydın lalcim a.s.
:1shok: evet ya zarar verirse, Allah korusun çok kötü gaz sorunu olursa eminim doktor bişey önerir o zaman bakarız değil mi?

canımmm gerçekliği olsa dr.lar uyarmazmı doğumdan önce bebişinizin gaz sorunu olmaması için bunu yapın diye dr. sorsak kesin kızar....bebeğe ilk önce anne sütü diyorlar çünkü....
birde ben kızımda hç gaz sorunu yaşamadımmm...ve hiçbirşeyde kullanmamıştımmmyerimseniben
ama bu bebişimde olabilir ... dr. onun için bişey önerir öle bi sorun olarsadayerimseniben

canımmm gerçekliği olsa dr.lar uyarmazmı doğumdan önce bebişinizin gaz sorunu olmaması için bunu yapın diye dr. sorsak kesin kızar....bebeğe ilk önce anne sütü diyorlar çünkü....
birde ben kızımda hç gaz sorunu yaşamadımmm...ve hiçbirşeyde kullanmamıştımmmyerimseniben
ama bu bebişimde olabilir ... dr. onun için bişey önerir öle bi sorun olarsadayerimseniben

bencede canım a.s

yasemincim ben hacışakirin sabun tozunu almıştımmm...onunla yıkadım yumoşunda yumuşatıcısını kullandım..ama roxy nin sabun tozunu kullanıp memnun kalan arkadaşlar var...geçen markette gördüm ilgimi çektiii...roxy ninki bitkiselmiş hem...bir pakette ondan aldım ilerki zamanda kullanmak için yerimseniben

Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
Sabah 7,30da kızım uyandırdı anne kalk acıktım diye, kavaltımı ettim birazdan tekrar yatarım sanırımzemuszemus

Zuzum iyi yolculuklar bitanemopuyorumnanaktan
Yasemincim şimdiden hayırlı olsun beşiniz, foto bekliyozopuyorumnanaktan
lalimm ajkımmopuyorumnanaktan
angelcim o nar suyunu bende duydum ama vermem gibime geliyo, bide onun telaşesiyle uraşamam sanırımkaydirigubbakcemile3
yasmin ben 30da yıkadım kızımın kıyafetlerini. Roxy deterjan ve dalin yumuşatıcı kullandımzemuszemus

yasemincim ben hacışakirin sabun tozunu almıştımmm...onunla yıkadım yumoşunda yumuşatıcısını kullandım..ama roxy nin sabun tozunu kullanıp memnun kalan arkadaşlar var...geçen markette gördüm ilgimi çektiii...roxy ninki bitkiselmiş hem...bir pakette ondan aldım ilerki zamanda kullanmak için yerimseniben

Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
Sabah 7,30da kızım uyandırdı anne kalk acıktım diye, kavaltımı ettim birazdan tekrar yatarım sanırımzemuszemus

Zuzum iyi yolculuklar bitanemopuyorumnanaktan
Yasemincim şimdiden hayırlı olsun beşiniz, foto bekliyozopuyorumnanaktan
lalimm ajkımmopuyorumnanaktan
angelcim o nar suyunu bende duydum ama vermem gibime geliyo, bide onun telaşesiyle uraşamam sanırımkaydirigubbakcemile3
yasmin ben 30da yıkadım kızımın kıyafetlerini. Roxy deterjan ve dalin yumuşatıcı kullandımzemuszemus

roxy deterjanı burdaki marketlerde bulamadım ben ya dalin in yumuşatıcısına carfora bakayım bari belkim orda vardır elam 30 derecede kaç dakikalığa attın çamaşırları yarım saatliğemiCADIARZU

uykucu elam maşallahhh:nazar:opuyorumnanaktan
bende 30 derecede yıkadım bebişimin çamaşırlarınıııı:asigim:

günaydın elalım a.s.

günaydın cnmmopuyorumnanaktan

roxy deterjanı burdaki marketlerde bulamadım ben ya dalin in yumuşatıcısına carfora bakayım bari belkim orda vardır elam 30 derecede kaç dakikalığa attın çamaşırları yarım saatliğemiCADIARZU

carrefourda roxy deterjanda var, dalin yumuşatıcıda var cnmyerimseniben
30da X de yıkadım cnm dakika bilmiyom ajkım ama 1 saati bulmuştur en azkaydirigubbakcemile2

uykucu elam maşallahhh:nazar:opuyorumnanaktan
bende 30 derecede yıkadım bebişimin çamaşırlarınıııı:asigim:

sormaa lalimm işe gitsem bugün 7,30da kalkamazdım yaa hep böle oluyoo:umursamaz:
ben biraz dahaa uyumayaa çalışim mirmirmirmir
öptük hepinizi...

iyi uykular elacımmmmyerimseniben
kısım uyandı cadımla ilgileniim ....öptüm herkesiiiiyerimseniben

BENDE AZCIK ECZANENıN TEMıZLıĞıNLE ıLGıLENEYıM BAYADIR PASAKLI OLDUKTA ÖPTÜM HEPıNıZı kaydirigubbakcemile3

Back
X