• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

evet cnm 6 aylıkken atlattım şimdi yine başlamış hergün 2lt su içiyodum ama az geliyo galibi 3lt içmeye çalışıcam

canım çok geçmiş olsun ben normalde günde en az 3 litre su içiyorum bazen artada biliyo bence sende daha fazla içmelisin bak bide iltihap olmuş:teselli:

teşekkür ederim ederim şekerim iyiyiz allaha çok şükür oğluşumla gezdik geldikk bir iki ufak tefek eksiklerimizi aldık geldik allah kullanmak nasip eder inş. sen nasılsın nasıl gidiyorr

teşekkür ederim ederim şekerim iyiyiz allaha çok şükür oğluşumla gezdik geldikk bir iki ufak tefek eksiklerimizi aldık geldik allah kullanmak nasip eder inş. sen nasılsın nasıl gidiyorr

çok şükür gizemim sıcaklar dışında bi sıkıntımız yok yavaş yavaş eşyalarımızı toparlıyoruz bayram haftası taşınıcaz inş. aldıklarınızı ekleyinde bakalım ciciler topiğine ben çok bişey alamıyorum elazığdayım çünkü annenemiz almış biçok şey o kadar merak ediyorum ki ankaraya gidince bakıcaz artıkımkaydirigubbakcemile3

canım benim zor olacak taşınmak senin için değil mi bugün güzellik seti ve buhar makinasını aldım oğluşumun ayy hergünn bi eksiği çıkıyorrr valla ne güzell anneanneniz yapıyorr ahhh annecimm ahhhh derdim depreşti gene :((

canım benim zor olacak taşınmak senin için değil mi bugün güzellik seti ve buhar makinasını aldım oğluşumun ayy hergünn bi eksiği çıkıyorrr valla ne güzell anneanneniz yapıyorr ahhh annecimm ahhhh derdim depreşti gene :((

opuyorumnanaktan canım benim evet eksikler hiç bitmez taşınmak gerçekten zor olucak benim için o yüzden şimdiden başladım kullanılmayanları toplamaya allah hepimizin yardımcısı olsun

allah yardımcın olsun tatlımmm kendini yorma fazla sakınn meleğimizz sonraa acele eder gelmek için aman haaa

kıss durr daha vakti varrrr şimdilik bunla yetinn sağlıcakla gelsinnn deee koklar ısırırız

nasipse 27sinde lalcimmm doktorumuz amerikaya seminere gittim öle olunca bizdee uzak kaldık oğlummla

senin daha yeni sayılırr zehracımm benimm 9 temmuz yazık bana oğlumu ösledimm bennnnnnnnn yaaaaaaaamafoldumben

odasıda tamam sayılır haftaya yıkama ütüleme olayına gireceğiz...gerçekten eksik hiç bitmiyor...

gizemcim aybikecim az kalmış bebişlerinizi görmenizeeeeyerimseniben
nazcım maşallah oğluşunaa....odanız geldimi canım ?

nazyazz maşallah oğluşuna tatlım

zehracımmm göbişini mıncıklamakla yetin o halde sendee kaydirigubbakcemile3

Back
X