• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

canım çok geçmiş olsun ben normalde günde en az 3 litre su içiyorum bazen artada biliyo bence sende daha fazla içmelisin bak bide iltihap olmuş:teselli:

saol cnm bende 2 lt içiyodum onun dışında sıvı tüketimimde oluyo sütle falan ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam

lalcim senden naber? senin doğum nerede olacak?

canım bende idare ederim suyumda azalma olmuş dr bol bol su iç ve dinlen dediii...3 eylülde tekrar gidicem inşlah ozamana kadar düzelir....bebişim gayet iyi ve sağlıklıymış aama bu su azalması olayı beni baya yıprattı....:çok üzgünüm:
doğumu ufuk üniversitesinde yapıcam canım dr.da orada zaten ve normal doğum dedi dr.umm..ilkide normaldi zaten....hayırlısıyla bir solukda doğururuz inşlahhhhh:Saruboceq:

canım bende idare ederim suyumda azalma olmuş dr bol bol su iç ve dinlen dediii...3 eylülde tekrar gidicem inşlah ozamana kadar düzelir....bebişim gayet iyi ve sağlıklıymış aama bu su azalması olayı beni baya yıprattı....:çok üzgünüm:
doğumu ufuk üniversitesinde yapıcam canım dr.da orada zaten ve normal doğum dedi dr.umm..ilkide normaldi zaten....hayırlısıyla bir solukda doğururuz inşlahhhhh:Saruboceq:

geçmiş olsun lllalll inş sorunsuz bir şekilde tamamlarsın hamişliğini

yok baharcım sadece suyunda azalma var dedi boll bol dinlen ve su iç dediiiii...sınırda değil ama işte yinede çok can sıkıcıııı

evet gulefsancımmm inşallah hayırlısıyla bu süreci tamamlar ve sağlıklı sıhhatli bebişlerimiiz kucağımıza alarızz

yok baharcım sadece suyunda azalma var dedi boll bol dinlen ve su iç dediiiii...sınırda değil ama işte yinede çok can sıkıcıııı

sıkma canını allahın izniyle hiçbişeycik olmaz doktorund ediklerini dinlersen. hem allahtanki sonlara yaklaştık uzun süre dikkat etmek durumunda kalmayacaksın önceki aylarda olsa daha zor ve riskli olabilirdi...

benim diğer forumdan arkadaş eylul ekım diye forum açmıştı ozamn doğurcaktı doğurdu göbeği bile düştü paşanın..hızlı geçiyorrrr

bugün dr da bi bayan 37. haftasındaydı nst girdi doğum demişler bayan hazırlıksız yakalandığı için yarın gelip yapacak doğumunu valla dikkat etmek lazım kızlar bu bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz

lllalll sende de su sorunu var dımı benımkı sınırda dedı...içiyorumda okadar ama anlmadım gitti.p.tesi zeynep kamile gidicem kızlar...

sıkma canını allahın izniyle hiçbişeycik olmaz doktorund ediklerini dinlersen. hem allahtanki sonlara yaklaştık uzun süre dikkat etmek durumunda kalmayacaksın önceki aylarda olsa daha zor ve riskli olabilirdi...

evet canım allahdan sona yaklaştık ama işte insan yinede üüzülüoo....:çok üzgünüm:innanki şu zamanın hemen geçmesini istiyorumm..

lllalll sende de su sorunu var dımı benımkı sınırda dedı...içiyorumda okadar ama anlmadım gitti.p.tesi zeynep kamile gidicem kızlar...

evet canım azalma olmuş suyumda ama sınırda değil.....sanada çok geçmiş olsun canım..inşallah düzelirr:Saruboceq:

ya kızlar bu su sıkıntısı neden kaynaklanıyo vücudun yaptığı bişeymi? yoksa annelerin önlem alabileceği bişeymi? sormadınızmı doktorlarınıza neden oluyor diye?

Back
X