• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ben dalga geçiyom yaa anne bi şekilde kıza dönüşür bu çocuk içerde aç bırakırsam bamya yapar yer içerde ondan sonrada otomatikmen kız olur kaydirigubbakcemile3

canım oğlum ya kıyamam neler diyom onun içinn :)))))

selam herkesee bugün oğlumu gördüm çok iyiiii maşalla ama daha dönmemiş bebeğimmmm kafası yukardaa daha sizin bebişleriniz döndümü benim gibi olan varmı? şuan 33+1 bebğim

slm kızlar...haftasonu sanırım o yüzden kimse yok... bısey sorcam doğum olunca birbirine haber verme cep numarası verme muhabbetı ne?

slm kızlar...haftasonu sanırım o yüzden kimse yok... bısey sorcam doğum olunca birbirine haber verme cep numarası verme muhabbetı ne?

selam canımcım :ecrin_bebek: bebişler geldiğinde diğerlerinin nasıl haberi olacak, birimiz diğerine haber versin diye a.s amazona göndermişdik özelden numarayı onu biliyom... ama sonra başka bi muhabbet geçtiyse kaçırdım geçmişe bakamadım çünkü :kedi:

dikkat et canım kendine de bebişine de :nazar: anam ben çok merak ediyom acep kim önce pırtletcek kaydirigubbakcemile3 yeterki sağlıklı olsunlar ... biri geldimi sapır sapır dökülcez :bbo:

yok ya bana ozamanlar da geçmio gibiydi
17 haftalık olsunda cinsiyetini öğrenelim diye öldük
onun öncesinde bulantım ne zaman geçicez
göbeğim ne zaman şişecek
bişileri bekleyince inadına geçmio işte şimdide bebiğim nası bişi kime benziycek gelsin oynayalım fln sabırsızlığı bastırdı

selam canımcım :ecrin_bebek: bebişler geldiğinde diğerlerinin nasıl haberi olacak, birimiz diğerine haber versin diye a.s amazona göndermişdik özelden numarayı onu biliyom... ama sonra başka bi muhabbet geçtiyse kaçırdım geçmişe bakamadım çünkü :kedi:

tamam cnm.bnde aynı konuyu dedım ;)

Back
X