• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

=)))
Az kalmış seninde işdee..Hazırlıklar tamamsa korkma hiç,Alllah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize inş..
ıyi geceler kızlar.

baharcımmm ben hastaneden çıkarken giyinmek için çantama rahat bir elbise koydum.....yerimseniben...

Son düzenleme:
lalcim günaydın... peki kısa kollu mu koydun ?

günaydın canım...bitanem askılı üstünede uygun bolero koydumm...çokmu kokoşumm neyim ben...:kedi:elbisem şu göğüse kadar lastikli sonrası genişleyenlerdennnn

Son düzenleme:
güzelmiş şekerim rahattır da. o zamn ben de kısa kollu bi elbise ayarlayayım. sen ankarada bunu giyeceksen ben allah kısmet ederse ya fethiye de yapacam ya antalya da bana soğuk olmaz herhalde üstüne bişey ayarlarım:)

güzelmiş şekerim rahattır da. o zamn ben de kısa kollu bi elbise ayarlayayım. sen ankarada bunu giyeceksen ben allah kısmet ederse ya fethiye de yapacam ya antalya da bana soğuk olmaz herhalde üstüne bişey ayarlarım:)

bencede canım hatta senin üstüne bişey almanada gerek kalmaz sıcakdannnnyerimseniben

kıss dokuz ayy oğlan diye sevvv dokuz ay olmasada 5 ay oğlan diye sev kızz çıksınn müthiş bomba olurrr benim için şahsenn :)))

gizemcim sen amniosentez yaptırmadınmı. senin cinsiyetini söylemedilermi. amniyosentez de cinsiyet şaşması olamaz ki.. sonuçta kromozomlar ortada..

canım elbisenin üstüne uygun bişey ayarlarsın üşürsen giyersin zannetmiom ama üşüyeceğiniiii:1rolleyes:

insan böyle konuşunca da pat diye doğurası geliyo... bide benim en son muayene de 1 hafta önden gidiyo dedi doğum tarihi 9 ekim gözüküyo dedi. şimdi ben bu tarihe az çok kendimi kaptırmaya başladım bide normal tarihini de bırak normalden 1 hafta falan geç gelirse eder 15 gün bu da yarım ay demek... çok bomba olurum....:)

baharcım sağlıklı sıhhatli hiç bir özrü kusuru olmadan gelsinde bebişler bir hafta önce sonra önemli değilyerimseniben

bitanem hiç uyumuyor gibiyim artıkkkk:(((uyuyamıyorum canım en fazla 4-5 saat uyuyorummm:çok üzgünüm:doğumdan sonrada hep uyumak isterimm eminimkiiiii:1rolleyes:

çok az değilmi 4-5 saat iyi vücudun dayanıyor. ben de hamile kaldığımdan beri erken uyanıyorum ama geç yatmıyorum. gerçi gene 12 yi buluyo çoğu zamana

Back
X